137

Дядо Поп

преди 9 години

До неотдавна бяха на мода "Активните борци против фашизма и капитализма",сега дойде ред на "Активните борци против комунизма и социализма",в резултат на което след първите 45 и вторите 25 години,ние като нация сме на г...за на географията и на дъното на историята?Деветата дупка на кавала в Европа.Вчера отидох до един наследствен имот,и какво да видя-вътре се самонастанил един пиян-залян ц...нин ведно с домочадието си?Кажете ми сега Господа "Демократи"-ц...нина ли да убия или аз да се самоубия???

136

Анонимен

преди 9 години

сигурно когато умре нашия спасител и велик генерал, 40 дни на траур ще имарадвам че съм съвременник на най-великия българин за всички времена - генерал Бойко Борисов

135

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 163В общи линии си прав за разсипията и излъганите надежди, но кой е виновен за това. Дали Желев, или самите хора. Българите в общи линии са на принципа: кой ми с.а в гащите. Не разбраха, че трябва да имаш характер, принципи, гражданска смелост, честност.

134

Анонимен

преди 9 години

Да. И аз го свързвам с идването на демокрацията, започването на разсипията и разграбването на България и началото на края, който наближава със страшни темпове. След 20-25 години ние ще се на абсолютното дъно, откъдето измъкване няма да има. Свързвам го с изгубените поне 2 поколения след 1990г, с тенденция да станат поне 3. Свързвам го с излъганите надежди на 9 милиона, от които вече 2,5млн са в чужбина или на 2 метра под земята. Иначе може да е бил честен и да не е крал или поне не много, незнам

133

makidono

преди 9 години

Bog da go prosti. Najgolem bugarski politicar-posten i golem knizevnik.

132

Анонимен

преди 9 години

Политиците са "извлечение" от народа. Те не могат да бъдат по-различни от него. Какъвто е народът на една страна - такива са и политиците му. Все пак Желев беше единсвеният почтен български политик. Какъвто влезе в политиката, такъв и излезе, без материални облаги, а напротив, отнесъл безпросветната злоба на хиляди оскотели и безвъзвратно сбъркани хора.

131

Анонимен

преди 9 години

До Maртин. 145За ПРЕДАТЕЛИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ нищо е опрощение - жабето НЕ ЗАСЛУЖАВА .

130

Берлускони

преди 9 години

Много е красив!

129

морски

преди 9 години

1-вифевруари ще е ДЕН НА РАДОСТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,КОЙТО СЕ ОТЪРВА ОТ ЕДИН ГРАБИТЕЛ И АМЕРИКАНСКИ СЛУГА!

128

Анонимен

преди 9 години

Аз се чудя какво им минава в като мисли в главите на всички онези национални предатели, които виждат, че рано или късно всеки си отива от този свят. Дали се замислят заслужавало ли си е да се продадеш и предадеш националния интерес, да объркаш съдбите на 9 милиона българи само за да караш луксозна кола, жени, имоти и пари...

127

Друг философ

преди 9 години

Философията на Желю и неговите,,философски заключения и тези,, се окязаха в България и други страни най- благоприятната почва и среда за развитието на съвременния НЕОФАШИЗЪМ, който доведе до ликвидирането на цели държави и обрече на смърт десетки милиони хора.

126

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Планирал съм да си разплета чорапа за 1 февруари.Луксозен чорап- струва 2 лева и 50 ст

125

Философ

преди 9 години

Днес ньякои кзвят за Жмулю,че бил ФИЛОСОФ. Да за такъв го представьят,но никой не казва,че той и неговата философия са реакционни, антинародни, ликвидаторски на общочовешките ценности,придобити през вековете от цялото човечество.В България ние е проверихме в практиката и тя ликвидира държавата, българския етнос и цялата материялна база ,създадена от българите през вековете . Сега застрашава изчезването и на българския етнос.със свещената българска земя.

124

От 70 години

преди 9 години

всеки ден за нас е траур ! На 1 февруари- цял ден у нас ще се пуска " Одата на радостта " !!! Дано този да не е последния за тази година ! Поздрав от погнусен седесар !

123

Мартин

преди 9 години

146, там където си по света има ли психиатрии? Моля те посети най-близката! Предполагам не си кой знае колко стар, все още може да ти се помогне!

122

Maртин.

преди 9 години

Стига де.. Вярно беше кукла на конци.. Но за умрял.. Или добро или нищо!!!!

121

pu

преди 9 години

Трябваше в затвора да изгние , леко се отарва тоз предател, нека в пъкала да го съдят

120

То6

преди 9 години

Желю, Господ ще го съди. Един от тричленката Фил, Иван и Желю унищожили България

119

Анонимен

преди 9 години

Траурът задължителен ли, защо на мен не ми е особено мъчно за тоя предател.

118

Анонимен

преди 9 години

Хора умират в България всеки ден - от глад, от нелечение, от мизерия, от побои и т.н. Аз лично няма да скърбя по команда. Не ми идва отвътре.