50

lewskar

преди 9 години

Този махна Софийското гражданство и домъкна такива тикви като този до него на снимката !И заради него се прие противоконституционна етническа партия , даваше идеи за шокова терапия и тотална приватизация и най-лошото единственият демокат по онова време се казваше Илия Минев а такива слушалки на ДС , го изхвърлиха .С две думи- нямам думи

49

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

СРАМОТА! ЗА МЪРТВИТЕ ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ И ТЖОЙ ПОСТРАДА ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ. ЗАГУБИ ДЪЩЕРЯ СИ. КАЗАХА,ЧЕ СЕ Е САБОУБИЛА НО ТЯ БЕШЕ УБИТА ЗААЩОТО БАЩА И НЕ Е ИСКАЛ ДА СЛУГУВА НА МАФИЯТА.

48

Валентин

преди 9 години

Тоя трябваше на улицата да го пребият /крепеше мутрите и им беше кукла на конци/ няко/и/лко граждани или поне да му теглят куршума/ толкова невзрачна, безхарактерна и "смачкана" личност никога не имала в БГ историята.

47

до неразбралите

преди 9 години

Требе Жена президент!

46

Елица

преди 9 години

На едно и също място по едно и също време на 8-ми декември 1992 г. в Студентския дом на културата срещу Народното събрание с президента Желю Желев и неговите министри празнувахме с тогавашното "Ку-Ку"-хората на Слави Трифонов.Вечерта премина приятно с веселби,танци и уютна атмосфера.Светла му памет!

45

5ти

преди 9 години

Нa снимкaтa двaмa пътникa, единият вече пристигнa!

44

Х

преди 9 години

Не трябваше да публикуват това ,че по време на социализма на изключен от БКП му се давала възможност да защитава дисертации и да заема отговорни длъжности.Не виждам нищо по което да се признава за дисидент.

43

Анонимен

преди 9 години

МИр на праха му.Беше истински демократ.А коментарите под новината за пореден път доказват, че в този форум пишат само нискообразовани *** и тотални селяци.

42

Анонимен

преди 9 години

Този стана известен като публикива една обществена тайна, че социализмът е държавен монокапитализъм. Голема философия, рийшли.

41

Умря комун. подлога

преди 9 години

Всички бивши соц държави са добре икономически, защото започнаха незабавни реформи в законите си и предодвратиха преминаването на икономическата власт в ръцете на комунистите. Желю Желев е човека който съвсем съзнателно с това което прави НАРОЧНО насочи народната енергия в промяна на конституцията, като по този начин осигури необходимото време за разграбване на държавата от комунистите. Желю Желев беше избран не от народа чрез преки избори, а от парламента в който преобладаваха комунистите.

40

фок

преди 9 години

пионката на Костов , на колко хора отровиха живота и ги изгониха, СДС трябва да влезе в учебниците както е турското иго

39

Анонимен

преди 9 години

Защо ги чакаме да умират от старост? Да теглим куршума на Коня, на Гоце и на Плевела!

38

Български гражданин

преди 9 години

Поклон пред паметта на един ИСТИНСКИ УЧЕН И ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ, който отстояваше свободно своето гледище - не когато беше удобно и лесно, а когато беше трудно.Поклон пред паметта на първия демократично избран президент на Република България. Поклон пред паметта на Човека Желев, който никога не се омърси с калта на корупцията и дребното далаверджийство. Поклон пред чистата му памет.

37

Анонимен

преди 9 години

Лека му пръст на Желев!Нека господ да го съди за това,че заедно с много други съсипаха България!

36

ДО ХЕЙТЪРИТЕ

преди 9 години

Пепел Ви на езика, още римляните са го казали за мъртвите или хубаво или нищо. Беше добър човек и демократ.

35

Анонимен

преди 9 години

На хората които унищожиха България им трябваше такава личност за президент за да свършат с лекота гнусното си дело.Той амнистира цяла плеяда затворници и от там тръгна разграбването на Родината...

34

Анонимен

преди 9 години

Цитизен, гледай ти да не увиснеш на някой стълб!

33

Анонимен

преди 9 години

Машата на гробокопачите на Родината ни. Най-вече на селското стопанство.

32

ПВБС

преди 9 години

Нека най- напред да бъдем човеци. Аз също не одобрявах политиката на Желев, но всеки човек е грешен. Лека му пръст.

31

Анонимен

преди 9 години

Да плъзнеш цяла една нация към Бездната, а после да искаш култура??? Няма култура, има справедлива оценка и заслужено презрение!