38

Анонимен

преди 9 години

Да,статистика има,но никой не иска да я каже публично.....а ако можеше само някой да се добере до нея,щяхте да останете в шок какво се е случило само за има няма два месеца.....

37

Анонимен

преди 9 години

Не можах да разбера дали някой направи статистика дали се увеличиха ПТП-тата, докато изнудвачите ги нямаше по пътищата?!?

36

Анонимен

преди 9 години

До elfТова,че тъста ти е чул по телевизията , че трябва столчето да е наобратно и той е решил да е изряден спрямо закона, съвсем не значи , че столчето осигурява сигурност на детето.Да има столче в колата е едно, да имаш столче, осигуряващо сигурност е съвсем друго и това зависи точно от правилното закрепване, съобразно инструкцията на производителя. Всяко друго закрепване е само за пред КАТ да има столче в колата.

35

морски

преди 9 години

Оставка бе,гербаджий!

34

-10

преди 9 години

,а за това,че не се вижда лицето на бебето-има си огледало което се монтира на задната седалка...------------Не е необходимо да е на задната седалка. В досегашния закон няма такова изискване. В новия не знам как е.

33

elf

преди 9 години

Пишете глупости за детското столче,скоро ми се наложи да купувам-съвсем обикновенно детско столче,и тъста ми го беше монтирал с гръб към движението,даже мислех да го врътна щото не съм виждал в друга кола така монтирано,ама май ше се окаже прав че така трябва да седи,а за това,че не се вижда лицето на бебето-има си огледало което се монтира на задната седалка...

32

ebb

преди 9 години

ми то май няма кола в която да няма знак че е забранено столчето да е напред

31

Анонимен

преди 9 години

аз се сещам само за едни столчета, които отговарят на тези изисквания, независимо от размерите на детето ама:1. влизат само в джип или ван2. марката им е ... егати лобисткия закон ще дойде това !

30

Анонимен

преди 9 години

Аре на тия пак им развързаха ръцете за рушвети...егати държавата

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонименза такси е категория Б любител - шофьор

28

Анонимен

преди 9 години

До Невен, при таксито е неприложимо да се изисква детско столче, но там сигурността се компенсира с това, че уж те вози професионален шофьор.

27

SeoKungFu

преди 9 години

ая нема умрат отглади !

26

Невен

преди 9 години

Значи за колите трябва, но за такситата не. И ако примерно си излязъл на разходка с малко дете, завалява силен дъжд и какво - няма да хванеш такси или като имаш дете трябва да си купиш и кола? Ето това са двойните стандарти. Закона трябва да е приложим.

25

Анонимен

преди 9 години

Бебешките кошчета могат да се слагат обратно на седалката, но детските столчета за автомобил са проектирани за захващане отзад с колан.С новия закон как ще се обезопасяват / захващат столчетата за седалката?И още когато детето е на задната седалка с гръб към шофьора, без да му се вижда лицето, може да се задави и др. без майката /шофьора изобщо да разбере .....

24

redordead

преди 9 години

една нормална крушха х7 е 6-10 лева, 4 да ти изгорят са 30-40 на година...страшен разход ша знаиш, то ако искате да премахнат и ГО, че и тя смуче от бюджета...

23

Илариончо

преди 9 години

До СедефчоСедефчоо, научи ги тия запетаи, недай си боже.А пък на тоя *** с фаорвете - много си *** брато. Сигурно ще ти е най-яко, ако колате е и с цвета на асфалта, по който се движи. Ти май не си карал много много.

22

Анонимен

преди 9 години

Това с 15 месеца за децата е много неправилно, защото всичко зависи от това колко сантиметра и килограми са децата. Над определени сантиметри и килограми, просто няма седалка която да може да се сложи в посока срещу движението и закона става напълно неизпълним!

21

Анонимен

преди 9 години

Още в първите месеци след решението на ВАС обаче дисциплината на шофьорите отслабна, средната скорост на движение с вдигна с 10-15 км/ч и загинаха 43 души повече, мотивират се вносителите на поправките в закона.---------------------------------------------------------Българинът само от контрол и яки глоби разбира!

20

Анонимен

преди 9 години

Поредното доказателство, че парламента се занимава само с глупости и подсигуряване на корупционни практики и нищо го не стряска, ни доклади на ЕК, ни гяволи.

19

Бадема

преди 9 години

До ПростТова, че нещо не се продава в България, НЕ означава, че не съществува. А в България се прадават основно скапани стоки в ограничен асортимент защото 99% от народа са такива, каквито са и стоките.