27

Анонимен

преди 9 години

Бойко-ооооо! Русия не иска само да се пъчиш и подаряваш кучета на Путин, когато всичко е спокойно.Русия иска да кажеш на европенделите, че България не може да бъде враг на Русия и да си променят позицията. Нали уж си сербез и прям мъжага.Какво се свиваш като оскубан пуяк! Отивай и си прибирай овчарката!

26

Анонимен

преди 9 години

Украйна да предяви иск пред Хага ??Тия се побъркаха !

25

picadili

преди 9 години

И какво като си бил в Кербала, и си се крил като мишка край някое летище.И какво като си бил в

24

Анонимен

преди 9 години

И кво като си бил в Кербала, само си се крил като мишка или си пазил някое летище.

23

Анонимен

преди 9 години

Аз бях в Кербала и ако някой си мисли че краварите са калпави войници много греши ВЪОБЩЕ НЕ СА ПО ЛОШИ ОТ НАС

22

Анонимен

преди 9 години

В Киив, всички знаят къде е централата на наемниците ,колко са ,къде се бият ,само нашите червеногербери и сориди не знаят.По телевизиите непрекъснато ги показват и хвалят .Паталогични лъжи за,, умни ентилигенти,,Както лъжеха за химическото и ярено оръжие на Садам .дето казваше баба-,лъжат ,кат Ивреи,,,Ами ,като знаем кой дърпа конците ! И си стягаите дупетата,че има повиквателни и в София и в Шумен ,още!

21

Анонимен

преди 9 години

Странно защо няма и думичка за доказаното присъствие на американски наемници в Украйна... С големи крачки вървим към световна война...

20

Анонимен

преди 9 години

До 34.Не,с бойковистчета

19

Анонимен

преди 9 години

Скоро Русия ще наложи най болезнените санкций на евробюрократите,ще им отнеме вибраторите...

18

Анонимен

преди 9 години

До 27.Най големите пияници са западняците.Справка нашето Черноморие.Освен това те са западногейци,третополови,мъже се женят с мъже,жени с жени,баща спи с дъщеря си.Имат нужда от лекар и това е Русия.

17

дамдум

преди 9 години

До до дамдумНищо не чета приятел избирателно.Ти четеш избирателно и това е защото от мерак по Русия си пропуснал че посвета има демокрация.Нормално е да има недоволни щом има демокрация има и опозиция.А и ако незнаеш Германия има много малък процент в търговията с Русия за селскостопанска продукция и храни.А и те за следващия сезон ще променят ситуацията защото това е планов отрасъл.А Русия какво щепромени за идната година??Ще си поливат зърното с петрол и ще го пъскат с газ против ***?

16

дамдум

преди 9 години

До анализаторА сега ще ви обясня ЗАЩО КРАВАРСКИЯТ ВОЙНИК Е ТОЛКОВА КЕКАВ И СТРАХЛИВ....По мои спомени краварските войници имат не една спечелена война.В ирак един краварски войник получаваше на ден колкото нашите войници родолюбци за месец.Ама краварите се бяха защитили а нашите момчета ги хвърлиха на полето нито екипировката им дадоха нито парите нито база.И сега обясни нашите защо бяха там за награда потупване по рамото ли?Защото аз който познавам е бил там за пари.Всичко е свързано с пари

15

дамдум

преди 9 години

До анализаторХайде покажи ни извадка да прочетем кога Германския министър е молил Русия??ПО скоро ако им върнат в Русия имигрантите и проститутките ще падне властта за една седмица.Който е вкарал пари в Русия преди санкциите сега вече в прединфарктно състояние и с побелели коси.Ако още не му е окапала косата от шока.Там всичко е много зле.Само върхушката има кинти ама след малко нови санкции и те ще ревнат и сещяй се.А на 1 март започват масовите протести в Москва

14

анализатор

преди 9 години

А сега ще ви обясня ЗАЩО КРАВАРСКИЯТ ВОЙНИК Е ТОЛКОВА КЕКАВ И СТРАХЛИВ!ЗАЩОТО:- не защитава род и родина, обикновено е чужденец на заплата.- в огромното си мнозинство се е цанил за войник, за да вземе краварско гражданство- носи 45 кг раница на гръб с излишни неща. Претоварен е като муле! Но не може да изхвърли раницата, защото при раняване не му зачитат медицинската застраховка.- не е мотивиран да мре за богаташите.

13

анализатор

преди 9 години

Г-н ОДИСЕЙ 1зная, че сте на заплата към едно небезизвестно НПО, но това говори зле завас и особено зловещо разкрива користните цели на вашите ментори!Вие явно сте тотално неосведомен, че ОССЕ не са единствените международни наблюдатели в Украйна!Освен това си спомни за боинга свален от украинците, надупчения като решето автобус, зверските обстрили на градовете от укрите и по-добре млъкни! И да не забравя миналото ти амплоа като комсомолско секретарче!НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ТЕ СЛУША В ТОЗИ ФОРУМ!

12

маке

преди 9 години

днес министерския съвет е взел решение Български войници да могат да служат под чуждо командване каква връзка има тва с мобилизацията незнам

11

Анонимен

преди 9 години

Хахахаха! Тръгнали евнусите от ЕС на война с прашки. Това да не е сайта на "Стършел"???

10

анализатор

преди 9 години

И какво се оказа от прочутите санкции на ЕС срещу Русия: - германският министър на земеделието моли Русия да смекчи санкциите за немските земеделски производители.- в автомобилната индустрия освобождават работници.- спада производството на домакинска техника за руския пазар.- губи лихви от недадени кредити за рефинатсиране на големите руски фирми и т. н.А в същото време търговията с кравария се е увеличира с 11.37%!Ха сега мислете кой пелели и кой губи!?????

9

още заглавието

преди 9 години

"Страната е критикувана за военната й пропаганда и за обстрела на Мариупол"??Обстрела на Мариупол се установи че прозападна пропаганда...Има нещо дълбоко сбъркано в цялото заглавие! Прозира безсилие.

8

****

преди 9 години

Последното което прочетох сега е,че германският министър на икономиката е против санкциите срещу русия.