25

Виждам

преди 9 години

До Анонимен 24Това не е "жената" бе толкова ли сте прости или ви плащат да се правите на такива!Оскаш л ида ти го преведа: Through her mother, Jennifer is a direct descendant of the royal House of Stuart of Scotland.Как може, налагайки свобода, да се кефите на НЕсвобода?Тя не е свободно-пазарен продукт, а изкуствен, създаден за да ви манипулира!

24

Контрацептив

преди 9 години

Жената точно за това си печели милионите , защото много индивиди , подвластни на масовата лесносмилаема филмова / и не само/ зомбировка , водени от най - елементарно стадно чувство , се кефят на бездарни /според мен / сериали с още по - бездарни сценарии, в които участват подобни "умни и красиви" като въпросната актриса . И Мърфи го е казал: "Ако случайно те направят професор - след време започваш да приличаш на това , на което са те направили "

23

Анонимен

преди 9 години

Жената си печели милионите, а вие сте тръгнали да спорите и да коментирате дали била проста, дали умна, дали незнам си какво - смешни сте - Станете известни и вие , печелете като нея , достигнете нивото й и тогава коментирайте!!!

22

Ив

преди 9 години

Много ме кефи да чета коментари като тези долу, писани от някакви сульовци и пульовци, дето само семейството им знае че съществуват.. и същите тия всезнайковци плюят по някой, който печели милиони (даже като го пиша ми става смешно), половината свят знае, милиони хора харесват, и нашите български всезнайковци коментират голям нос и мързеливо око, и си изсмукват от пръстите неверни неща, за да има за КАКВО аджеба да плюят. То им иде от вътре, ама трябва и причина... ми ще си измислят.. неудачници

21

Анонимен

преди 9 години

ЩО? СЕГА ЗА МНОГО УМНА ЛИ СЕ МИСЛИ?

20

Виждам

преди 9 години

До Анонимен 17Не плюя по успеха /каквото и да значи това!/, а по предпоставката това да се ПОЛУЧИ!!Но от това, че ти не можеш да го разбереш това, не следва че можеш да ме обиждаш!Следователно, не само си ***, но и нагъл!

19

Виждам

преди 9 години

До ЕйНе написа: "обичаш да плюеш", а "българите Плюете на всичко де що мърда значи"Разлика правиш ли, или пак шпоказваш че си *** щом не можеш?Ха, Ха... :)))))))

18

Виждам

преди 9 години

До До Виждам"А всички които я защитават - още по-*** и от нея!"Сега ще ти докажа това дето те подразни -защо всички които я защитават, са по-*** от нея!1. Защото приемаш всичко което ти се представя за истина ито в изолирания вид в който ти се представя - ОГРАНИЧЕНО!2. Ако тя е толкова много умна колкото ти я предтавяш, щом изхождаш само от успеха и, а пренебрегваш предпоставката той да се получи /direct descendant of the royal House of Stuart of Scotland/ - ти защо се обиждаш?

17

Ей

преди 9 години

Тва под мен вече е обида за разлика от моето изказване ;) между "обичаш да плюеш" и "по-*** си и от нея" сякаш има разлика

16

Анонимен

преди 9 години

Вие работа нямате ли се, че все намирате какво лошо да коментирате на успелите хора! Мърльовци!

15

Виждам

преди 9 години

До До ВиждамА? Какво каза; "Страшна работа сме тва българите. Плюете на всичко де що мърда значи"ТИ ЗАЩО МЕ ОБИЖДАШ, ЧЕ ПЛЮЯ ЩОМ СЪМ БЪЛГАРИА БЕ ? :)))))))))))))))ДОКАЗАХ ТИ ЧЕ НЕ ПЛЮЯ И ОТ ТУК СЛЕДВА, ЧЕ ТИ ИМАШ ПРОБЛЕМ! Но от това че имаш проблем, който ти показвам, не следва че те обиждам!

14

До Виждам

преди 9 години

Нужно ли е се обиждаме сега? Щото я защитавам и айде да съм ***?! Айде, няма нужда от такива крайни изказвания, моля!

13

Виждам

преди 9 години

До ЕйЕто: Through her mother, Jennifer is a direct descendant of the royal House of Stuart of Scotland.Това явно е ФАКТА, който првави грозната и *** пробивна!А всички които я защитават - още по-*** и от нея!

12

Виждам

преди 9 години

До ЕйЯ да проверим коя е тази, дето все я навират на маймунките в очите:extratv. com/2009/09/09/15-facts-about-jennifer-aniston/#royalty#ixzz0Qz3ud0GbИ въпреки всичките и недостатъци, все е лансирана и търпяна, което нормално провокира маймункса злоба и негативизъм, след като маймунките усещат, че колкото и да се напъват не могат да станат лансирани като нея, а тя с нищо не заслужава това!

11

Ей

преди 9 години

Страшна работа сме тва българите. Плюете на всичко де що мърда значи

10

Манипулация

преди 9 години

"Като малка носех очила и вярвах, че не съм много умна. Просто не можех да си задържа вниманието върху нищо в училище имах трудности. Едва по-късно разбрах, че това е било заради дислексията. Едва след като го разбрах, усетих, че този факт ми е нанесъл травма."От това, че си усетила травма, след като си разбрала че състоянието ти си има име /дислексия/, не следва че не си била болна от него /това с името/ и следователно ***, щом по всичко си е личало отстрани, та чак и ти си го усещала..

9

Гошу

преди 9 години

Тя и сега не е много умна. Постъпките и го показват. Щом на 45 години разправя, че още не е мислила за деца, но има време какво да коментираме? На колко ще е готова да ражда? На 55 най-вероятно по нейната логика. Тъпотията, че рева по медиите 15 години за проваления си брак с Брад Пит също е показателно колко и е акъла. Отгорв на всичко има голям=, гръцки нос и мързеливо око, за което писаха скоро, че се налагало да коригират всички снимки (и филми) с нея, за да не личало

8

Анонимен

преди 9 години

Безлична жена и слаба актриса - не ни занимавайте с нея.моля.

7

...

преди 9 години

Мчи тя и сега не се отличава особено с интелекта си. И сега си е тъпичка. Що за новини публикувате тука бе?

6

Анонимен

преди 9 години

И правилно е мислила от малка, не е поумняла особено с годините...