4

aha

преди 9 години

Ще коментирам само следния цитат "когато икономиката тръгне нагоре" Ахахахахахахахахахахаххах Каква икономика ??????????Ахахахахахахахахахаха Все едно лекар да ми се изцепи,че имало шанс да съживи обезглавен труп А бре от КНСБ що и те не се наредят за обезглавяване ,после ако искат може да се пробват да плямпат без глави

3

God

преди 9 години

А защо не направят разчет ако се увеличи възрастта за пенсиониране на военни и полицаи, както и се спре плащането на мними инвалидни пенсии и социалните пенсии (т.е. на хора, които НИКОГА не са работили и плащали вноски) да се махнат от НОИ и да видим дали не трябва да се намалят вноските? Социалните пенсии трябва да се плащат от социалното министерство и те са за сметка на данъците, а не на вноските на работещите. Скоро ще има само пенсионери и никакви работещи.

2

нели иванова

преди 9 години

Вдигнете заплатите на хората и ще получите по-високи вноски. Със заплати от 340-360 лева никога парите за пенсии няма да стигнат.

1

име

преди 9 години

А ще намалят ли течовете в НОИ? Инвелидни пенсии? Пенсии на МВР и МНО? Други социални плащания плащани от вноски за пенсия? Ранно пенсиониране без ангажимент на работодателя?Няма как да ме накарат (то има де) да се съглася да наливам пари в продънена кошница!