9

Анонимен

преди 9 години

Ей,да не би Путин да е посял семето на комунизма в Турция?Ако започнат совалки на Мая Манолова до Турция,това е сигурно.Още по-сигурно ще е,ако отидат танцйори от Русия да обучат Ердоган да играе казачок,а Путин да учи кьочек .

8

Анонимен

преди 9 години

И ТУКА ПРОКОПИЕВИТЕ МЕДИИ ДА ПОЧНАТ ДА ПУБЛИКУВАТ РЕЦЕПТИ ВМЕСТО БЕЗМИСЛИЦИ.

7

турчин

преди 9 години

Вестник Джумхуриет (република) публикува карикатури на Мохамед и нищо не стана. Уж мюсюлманска държава. Само Давутоглу в предаване по телевизията каза, че това е недопустимо докато опозицията защити вестника.

6

турчин

преди 9 години

Следя предимно електронната версия на Хюрриет. Преди година като публиквам коментар чаках да бъде одобрен от ***. За случая "шарли" обвиних двуличието на французите и защитих Исляма. Получих мможество минуси и един ми отговори "исляма е мирна религия и ако не се съгласите ще ви отрежем главите и насилим жените" - настроение весело. Форумът на Хюриет е много свободен а форумците повечето анти - ислямски настроени.

5

Невен

преди 9 години

Нещо със свинско има ли?

4

?!?

преди 9 години

Ердоган ги направи на Имамбалдъ вестниците в Турция! Па се разходи да подкрепи свободата на словото във Франция - олицетворение на турската политика едно говори друго прави, точно като ДПС - то в България.

3

Тошо

преди 9 години

И кво прави тая новина от азиатската ислямска дупка турция в български новинарски сайт?

2

Анонимен

преди 9 години

Това да не им е Америка, бе!Тия ще са в затвора до утре на обед.

1

Анонимен

преди 9 години

Предполагам нямат карикатури на Мохамед...