38

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Все си мисля, че е най-добре всичките 240 броя тъпани от НС да ги изпратим на най-близкия остров .Все пак до 1961г. е бил населен.Моля за коментар как се пише правилно./ тъпани или тъпана/.

37

Анонимен

преди 9 години

След заседанието на министерският съвет в Истанбул,на България беше казано,че новият енергиен източник на балканите .е бъде Турция.Тя ще строи 5 ядрени централи и че ние няма смисъл да я конкурираме.Затова нашите ,,американски" протежета спряха централата.Причина има още и в желанието на САЩ да изолират Русия от Европейските пазари.Няма значение ,че ние ще губим важно е тяхното желание да се изпълнява.Сега когато и ,,Южен поток" е спрян кефът им е пълен а за нас пак Турция.Всичко ще е от там.

36

Анонимен

преди 9 години

американците щели да помогнат за енергийната зависимост на България . Сигурно ще помогнат , така както помогнаха с американските централи в България , скъп ток на фиксирани от държавата цени , а иначе било ЕС с пазарна икономика , където има недопускане на държавна помощ за частни компании . ***

35

Анонимен

преди 9 години

До продължение на 48А теб кой те е учил да слушаш само руския посланник? само със слушане не става , рябва и да помислиш

34

колило

преди 9 години

АЕЦ Белене беше темата кято сипа водичка на всички политици това беше грешка на комунистите че дадоха право на глас на народа и грешката на тиквун че се подигра с този лас.

33

Анонимен

преди 9 години

До продължение на 48 Руския посланик може да заяви каквото си иска, но не го е написал на хартия и не се е подписал под заявлението си, нали? Плюс това не е добавил колко ще ни струва тока от този АЕЦ.

32

мда

преди 9 години

До продължение на 48е той кери днес и това говореше - диверсификация, та диверсификация. Аз това го разбирам като двойно по-високи сметки за ток с ефект равен на ефекта на това, че емануела е родила поредното чадо от някакъв мутра там. мерси много.

31

Анонимен

преди 9 години

Пазете България от йезуитите във Ватикана и евреите - те обичат да унищожават всичко свято.

30

Анонимен

преди 9 години

Аман от прости управляващи които си гледат само собствения интерес, а не този на страната.

29

Анонимен

преди 9 години

на България не и трябва нито АЕЦ нито петролна рафинерия нито нищо.Имаме се хубави стари газови лами вместо ел.лампи,здрави мотики си имаме вместо трактори които харчат много и така мога да дам примери с каквото се сетите.

28

Анонимен

преди 9 години

председателят на българският енергиен холдинг ЖАКЛЕН КОЕН????????????я пак, ако обичате? да не говорим, че е бивш шеф на мултигруп и ръка на моллов?

27

доброжелател

преди 9 години

Мане те го туй Белене,да си направим велогенератори,всички да въртим ***,хем ще отслабнеме,хем ток ще правиме

26

Анонимен

преди 9 години

misleh che boko e po - hitar ot komunetata ama sam se izlagal. yazak mu za urocite pri tato. ot vsyako darvo *** nestava.

25

Бивш член на БСП

преди 9 години

Русия с всеки изминал ден показва , че за тях България е робска страна и няма право на думата за нищо . Продават ни най скъпия газ в Европа и говорят глупости за южен ПАток само и само да ни се подиграят . Това заслужихме след робското поведение на БКП-БСП , а сега това продължава от ДПС и Атака . Браво на ГЕРБ , Б. Борисов и Р. Плевнелиев за достойното поведение.

24

Анонимен

преди 9 години

До Восточни ветар!По времето на тато работеха всички централи и имаше дискотека 2 на 2 а дискожокера стоеше на светло в бояна!

23

Анонимен

преди 9 години

Богатите са виновни за всичко това . Богатите българи (предатели) днес са добре и са готови на всичко , за да запазят нещата такива каквито са . През 1944 г. направиха грешка , че не убиха и децата на тези про-римски кучета без майки ..., защото същите започнаха да мъстят след 1989 година и от това се възползва външен враг.

22

Анонимен

преди 9 години

Юнкер обеща 300 милиарда евро за нови проекти и АЕЦ Белене, Южен поток, Бургас - Александруполис може да се класират. Така 30-40 милиарда евро ще влязат от ЕС в България, а Русия ще строи.

21

мършата-Пръмова

преди 9 години

айде г-жа Лръмова незабавно да се изкаже че Аец вреди на България за интеграция в евровейското общество.

20

www

преди 9 години

АКО ИМА БЕЛЕНЕ ЗНАЧИ ЧЕ КОМУНИЗМА ЩЕ ПРОГРЕСИРА...

19

Анонимен

преди 9 години

samo edno gi opravia tia boi kyrshym i na kychetata.fashagi mrasni.