34

Анонимен

преди 9 години

На това му се вика - европейско здравеопазване!

33

Анонимен

преди 9 години

Мир на праха му и сили на близките... Но едно не ми побира главата - ЗАЩО продължаваме да плащаме осигуровки на НЗОК, при условие че те не си вършат работата. Като не си вършат работата или фалират и не се занимават, или избесват дебелог*зите чиновници от НЗОК по стълбовете за престъпна небрежност. Да видите тогава как ще се разработят тие *** ненаяли се!

32

Анонимен

преди 9 години

до26, и теб са те събирали с лъжичка като гледам

31

Боян

преди 9 години

Област със 125 хиляди души население няма детски хирург? Пак ли няма виновни?

30

Доктор Клоун

преди 9 години

Аз ще му направя и промивка и клизма и рициново масло щу му дам!!!И пирон да е ще го изкара!!!ТУК в случая не е ли било необходимо снимка?????

29

Веселин Узунов

преди 9 години

Ако е каурче да мре ,но там има и много правоверни. Винаги съм се чудил как християните с дрехи погребват и в сандък араметлиите. Правилното е като в Корана както са дошли на този свят голи.Един съсед каурин беше пукнал и даже с часовник го заровиха.Исках да му го взема ,но му бяха вързали ръцете с бинт.

28

лекар

преди 9 години

До Анонимен 28Виж драги, отивай на врачка щом така си решил. Тук във форума има една, свържи се с нея. И бъди здрав, че през празниците може да разчиташ само на колегите от центровете по спешна медицинска помощ, колкото и малко и кадърни да са .

27

До 28

преди 9 години

За простотия като твоята само цианид върши работа. Има някакво ниво на неграмтност под което хоратя трябва да се пращат да копаят тунела под Шипка.

26

Иван

преди 9 години

"липса на детски хирург в Разград" - това казва всичко за здравната система

25

ПОСЛЕДИЦИТЕ ........

преди 9 години

16 Болници закри Борисовото управление в периода 2009-та 2013-та!!Профука и резерва на здравната каса и ги остави до просешка тояга болниците!!!!КАТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** УПРАВНИК ДОКАЗАН ТАКА ЩЕ Е!!ГЛАСУВАШ ЗА ГРОБ И ПОЛУЧАВАШ ГРОБ!

24

Анонимен

преди 9 години

Не само липсата на лекари ами са останали само най-слабо кадърните!нещо е заседнало в червата то е ясно!!!!Вариантите са само два!!!!!Трябвало е да му се изпише нещо с което да размекне обекта или да го прокара!!!!!!Или операция!!!!!!Размекването става с рициново масло за пиене и бира!!!!!!! Много хора са успели така да си размекнат дори камъните в жлъчката и бъбреците и са ги изкарали!!!!Но лекарите ни са гола вода останалите особено по-малките населени места!

23

Анонимен

преди 9 години

Ето затова бият лекарите.............и то заслужено.

22

Анонимен

преди 9 години

До ВрачкаЗнаеш ли, странно, но има истина в това, което казваш. Но знам и кои идват при теб.

21

Цветанка

преди 9 години

Не мога да си спомня по времето на социализма подобни случаи....И не мислете че"особено тъгувам"по тогавашното време! Но факт е че тогава въпреки скромния живот които някои водехме,нямаше такъв хаос в здравната ни система.....понеже не беше по(европейски) правила....Обърнаха здравната система на един вид"казино"и дерат живо и умряло и се гаврят с мизерията на бедния народ!!!.....

20

Анонимен

преди 9 години

Вижте до какво води липсата на лекари.Това е само началото.,Нашите лекари са ценени в Европа,и унижавани ,бити в България.

19

Анонимен

преди 9 години

За сведение на пишещите, чревна непроходимост е състояние на Остър хирургичен корем, което изисква бързо провеждане на операция от оператор специалист Хирург. НО ТРЯБВА ДА СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ТАКОВА ЗАБОЛЯВАНЕ, КОЕТО МАКАР И ПРОТИЧАЩО ОСТРО, ВЕРОЯТНО Е ЗАПОЧНАЛО ДА СЕ РАЗВИВА, СЪС СЪЩИТЕ СИМПТОМИ, ПОНЕ ПРЕДИ 18 ЧАСА. Жалко за детето, късно е потърсена медицинска помощ ...

18

Анонимен

преди 9 години

Аз не мога да разбера като няма лекари,защо трябва да плащам здравни осигуровки.Защо да плащам за услуга, която не получавам.Не са виновли лекарите. Като се гаврят с тях,ще се махат разбира се. Здравната каса ограбва народа години наред и няма наказани. ДОКОГА ТАКАААА......?

17

God

преди 9 години

Жалко за детето. Само детски хирург ли може да оперира деца по спешност? Другите хирурзи не могат ли или децата са друга анатомия?

16

Анонимен

преди 9 години

до 13, личи си, че са те събирали с лъжичка по чаршафите

15

Марин

преди 9 години

Преди време така в Севлиево не искаха да приемат едно дете, та родителите трябваше да го карат към Габрово посред нощ. Не знам какво щяха да правят ако нямаха кола, не знам и какво е станало с детето.