74

Анонимен

преди 9 години

Тук явно е пълно с лекари,които се опитват да ни убедят как в 21 век е нормално едно дете да умре в болницата.Ми нямало специалист,ми екип подходящ трябвал,ми отговорност трябвало да се поеме,ми държавата,ми здравната каса...Мислите ли,че такива оправдания минават???

73

Катя

преди 9 години

Иначе като поступват медиците, точно тях много ги боли нали нали? Съжалявам, че трябва да го кажа, но всеки ден има лекар, който трябва да е поступан. Срам и позор, детето препратено към Варна, ами защо не са го транспортирали по спешност с линейката до Варна? Защо с лека ръка е погубен един млад живот? И дали ако това дете, беше дете на медиците от Спешна помощ, отношението нямаше да е друго? За съжаление все въпроси чакащи отговор години наред.

72

Анонимен

преди 9 години

Продължавайте да плюете лекарите.Не само тесни специалисти няма да има,и общопрактикуващите ще са недостатъчно.И по учителите плюйте.Мазно.И продължавайте да си блеете вкъщи и да цъкате с език.

71

gs

преди 9 години

Как да оперира друг хирург, нали после, ако недай си боже не успее да го спаси, ще го обвинят него за това, въпреки че се е опитал да помогне...а ако го спаси, никой няма да му каже едно благодаря. Докато кампанията "лекарите са виновни" продължава, ще си продължават и да умират хората пред отделенията, защото няма нормален човек, който да иска да поеме отговорност за човешки живот и освен обвинения и неблагодарност да не види нищо друго.

70

Анонимен

преди 9 години

До 71Докторе,не знам каква ти е специалността,но освен че сте *** и некадърни,сте и страшно мързеливи.Не се опитвай да ме убеждаваш,че в една голяма болница със стотици лекари е нормално едно дете да умре,защото не се намерил някой да му помогне.

69

Екип на ИАМО

преди 9 години

Жалко за детето и съболезнования на близките. Можем само да добавим, че Изпълнителна агенция "Медицински одит" се самосезира по случая и в момента се обсъждат вариантите за проверка и бърза реакция. За резултатите от проверката по този трагичен случай цялото общество и медиите ще бъдат информирани веднага след приключването й. Още веднъж - нашите искрени съболезнования. ИАМО

68

aaa

преди 9 години

Жалко за детенцето. Съболезнования на семейството, но това едва ли ще им утеши мъката.Иначе нали общината налива милиони в стадиона на Лайоногорец, ама трудов договор за хирург няма.Еб*хти и скапаната държава и още по-скапани управници

67

Анонимен

преди 9 години

Dejurnia hirurg na bolnicata da ne e bil veterinar ? Lekaria ot barza pomosht da otgovori ! Malko im e che gi biat i prebivat. Vseki hirurg moje da otvori po spehstnost umirahst chovek. Sistemata e skapana! Ribata se vmirisva ot glavata. Bog da prosti detenceto.

66

ОТ Камилари

преди 9 години

Ако се беше случило и в Тополовград ефекта щеше да е същия!Изобщо пази бое да ти стане лошо в Камиларско...

65

Анонимен

преди 9 години

До 61 И кое не е елементарна човещина според теб? Какво могат да направят лекарите в спешното. Да извадят скалпела и да го оперират ли? Това да не ти е смяна на гумата на колата. И какво ще стане ако детето умре, оперирано от лекаря в спешното? Дори по-добре направо сестрата да го беше оперирала. Нали и тя е била там със скръстени ръце. Най-лошото в случая е не че ти си толкова *** да напъшеш такава простотия, а че за 10 минути още 3-*** *** като тебе са я прочели тази тъпотия и са я харесали.

64

Националь

преди 9 години

Г-н Плевнелиев кой ви накара да дарите половин милион лева за лечението на украинските главорези и дете-убийци, милитизирани горили с маски на лицата?С тези пари можехте да осигурите нормален трудов договор за няколко хирурзи в Разград за години напред!!Долен предател, лицемерно бизнемснки олигархично смешно човече!!

63

анонимен 22

преди 9 години

Вижте, правете моля разлика между СПЕШНА ПОМОЩ, която се оказва от екипите на ЦСМП, респ. ФСМП ) нямат леклова база), и СПЕШНАТА ПОМОЩ, която се оказва в СПО (спешно ПРИЕМНО отделение), което е елемент, структура на болнично лечебно заведение, със съответната леглова база и специалисти. Запомнете, спешна помощ от екипите на ЦСМП се оказва на място и в движение в реанимобил, след което пациентът се поема от отделенията. Тук СНИМКАТА с реанимобила е асолютно подвеждаща, дано не е нарочно ...

62

Анонимен

преди 9 години

До 63Ти явно си лекар.За съжаление май повечето лекари са като теб.Що поне не потърсите нещо в гугъл за хипократовата клетва.

61

четник

преди 9 години

Републиканецът Москов сега да излезе с надрусания си компетентен вид и да обясни пред цялото общество защо в един среден град няма един детски хурург!Да повтаря клишета и да се кани на *** и баба ми знаеше!Айде Сороси, държавата вече удря дъното, какво ще обяснявате, това е нелепо, нон сенс!Това е държава от петия свят, в джунглата ли живеем?#ФОСТАВКА

60

Сюлеман

преди 9 години

За хората на Разград основно се грижи ДПС и главното Мюфтия. Те са осигурили да се грижат за хората и децата около седем Ходжи и орталъка афузи, на които редовно им плаща и обучава Главното Мюфтийство.Така е в много градове и села в България,ама сега от тях никой не търси отговорнос.Техният бюджет е по-голям от този за здравето.За обрязване на дърт *** плащат по 700 лева, а за детски лекар- това не е тяхна работа.а...Ами тия льохмани -те държавна грижа.ли са и кой им плаща.-Турция

59

Анонимен

преди 9 години

Защо след като е изяснена диагнозата и се оказва,че няма хирург детето не е транспортирано с линейка до Варна?

58

Анонимен

преди 9 години

До meZa da se policai nai malko se uchi. Za da si doktor triabva da znaesh gladko da chetesh. Inache i dvata vida izkarvat djobnite si pari po edin i sashti nachin.

57

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 61, става въпрос, че скачаш първосигнално, като всеки булгаристанец, че нали ако общия хирург го оперира и почине, после ще ревете пак "доктори убийци" е до там се докарахте с вашата първично, дори да ги е страх докторите да ви лекуват и да знаете ще си *** в мизерия, щот друго не заслужавате

56

me

преди 9 години

За сметка на това, сме абсолютни шампиони по брой полицаи на глава на населението (8ми в света) и по процентни разходи от бюджета отделени за МВР. Ще кажеш, че в България няма престъпност. Но по инвестициите в здравеопазване и наука и образование сме на последно място. Няма проблеми, това е правилната рецепта за закриване на държавата.

55

Анонимен

преди 9 години

През 21 век в окръжен град умира дете,щото нямало "детски хирург".Най-глупавото оправдание,което съм чувал.Всички останали доктори са стояли със скръстени ръце,щото не били "детски хирурзи".Нека не обвиняваме здравната каса или световната конспирация или лошите условия на труд на лекарите.Тук става въпрос за елементарна човещина.