136

Анонимен

преди 9 години

на 146--вече си каза тежката дума ха-ха-ха-ха

135

Анонимен

преди 9 години

До пенко В какъв Китай е била изобретена хартията, смешнико? Каква база може да бъде някакво случайно откритие преди 3000 години? Се едно някой да има претенции, че предците му са открили колелото или топлата вода.

134

Минувач

преди 9 години

Во второй половине дня в Донецке вновь начала работать тяжелая артиллерия. Как сообщили жители шахтерской столицы, мощные залпы слышны в Киевском и Куйбышевском районах, которые прилегают к аэропорту, где сегодня произошел бой."Атака была отбита усилиями наших военных, трое погибли", рассказал на пресс-конференции Петр Порошенко.По его словам, на украинских военных напало несколько десятков боевиков, 14 из них погибли, а один был захвачен в плен. Донецкий аэропорт находится под полным контрол.Карта на военните действия за деня:segodnya.ua/img/forall/users/2305/230563/29-

133

пенко

преди 9 години

Странно ,колко по -*** е човек / незнаещ/толкова по-често казва "източни диваци" ! Да оставим настрана постиженията на руските учени/Менделеев и сие/, а да вземем за база изобретеното в Китай !!! Еми *** си 147 -*** си и тези, които плюят като теб са елементарни мозъчета ! Хартията бе "човек" с индианско име: "ИЗСРАН ОТ МАЙКА СИ".

132

поп

преди 9 години

Не забравяйте ,че Русия не е продажна Бя!!!!~Не виждатели ,че Америка е жандарма на света.Търси НЕФТ при всяка намеса в страните.

131

Анонимен

преди 9 години

дОБРЕ, А ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ОТ пУТИН - ДА КАЖЕ "еЛА Вълчо яш ме" Това ли искате ?РУСОФОБИЯТА ЩЕ ИЗЯДЕ ГЛУПАВИТЕ ГЛАВИ НА МНОГО ХОРА МРАЗЕЩИ РУСИЯ. НЕ СЕ ЗАКАЧАЙТЕ С МЕЧКАТА, ЗАЩОТО ЩЕ ВИ ГАЗИ.

130

Анонимен

преди 9 години

минаха десетки и стотици години от историята, през които западът не можа да разбере че с русия шега няма. всеки който се е опитал да нанесе удар по русия, е бил жестоко наказан.затова не се опитвайте да подценявате тази велика държава. РУСИЯ Е БИЛА, Е, И ЩЕ БЪДЕ.НО ЗАПАДЪТ ГО ЗАПЛАШВА ГИБЕЛ, ЗАЩОТО ТАМ УПРАВЛЯВАТ ЕДНИ *** ЧИНОВНИЦИ И БЮРОКРАТИ - ЕДНИ ***.

129

Анонимен

преди 9 години

СВОБОДА ЗА Казан и КАБАРДИНО БЪЛГАРИЯ вън на крадливите кгб олигарси СЛАВА НА ГЕРОЙТЕ НА КАБАРДИНО вън путлеристите

128

До 123

преди 9 години

"защо тогава се меси Путин в украйна , кво прави там"123 ти изобщо следиш ли събитията в Украйна? Чувал ли си руски дипломат или държавен секретар, демек - външен министър да ходи по антиправителствени протести в страни от ЕС или в Америка? Знаеш ли, че в Киев се осъществи насилствено завземане на законно избрана власт?Знаеш ли, че когато Радата "избираше" Тучринов и Яценюк нямаше кворум?Знаеш ли , че синът на вицепрезидента на щатите стана шеф на нефтена компания в Украйна?

127

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕ Е БОЙКО какъв путин БОЙКО БОЙКО

126

баи Ганю

преди 9 години

Тук освен ненормални б р ъ т в е ж и на луди фантазиращи си хора друго няма.То бива невежество ама чак пък толкова, и маи за това държавата ни е на това дереже.

125

Анонимен

преди 9 години

ЕМО зимай си надника от кутев и бегом в лукоил зареждай помогни на другарите продаси и къщата за тях таквизи хора ни трябват умни милеещи за Банковата сметка на Путин

124

Анонимен

преди 9 години

доктрината води до пълния крах на запада.мечката все повече се засилва ;руснаците разбраха че демокрацията е пълна измама и цели само руските ресурси.но от русия никой нищо не може да вземе насила,затова западът в този му вид е обречен

123

Анонимен

преди 9 години

СВОБОДА ЗА КАЗАН И КАБАРДИНО БЪЛГАРИЯ там има много нефт за всички Българи ТАМ е БЪЛГАРИЯ не путлерленд

122

демократ

преди 9 години

Доктрината на *** ще доведе до много руски вдовици.....оха..оха...

121

емо

преди 9 години

до пълна победа.да живееРУСИЯ

120

Анонимен

преди 9 години

крадлив си е мечока

119

Анонимен

преди 9 години

А 95 е 1.23 евро за литър в австрия пускаш гугал и излиза

118

Анонимен

преди 9 години

a be kwi gre[ki prawq zlagam se kato kifladvq da se ète 2.28

117

Анонимен

преди 9 години

От 130грешка да се чете 1,1 евро , тва ми направи впечатление че заредих у нас соледно ден преди това за 2.80 ,а в Авсстрия винаги бензина е бил по скъп е не колкото в Грмания но винаги малко по скъп от нас и все пак е АВСТРИЯ , плащай да пълниш гушата на мечките и си трай