83

язък

преди 9 години

Големите балони на тн'енергиини проекти "попречиха на БЪлгария и руската федерация да си помогнат като стари приятели.Идва Путни в БЪлгария и вместо да се разходи по курорти и термални извори му пробутват да държи реч з а Бургас - александрополис или БЕлене или Южнио поток...НИ з а нас ни за него ни за руснаците язък..Цялата диверсия се води от един обсебен център недалече от Вашингтон подава убит наскоро

82

запознат

преди 9 години

това което се говоли е само за първата тръба до края на 2015 г.-до баулгартнер Астрия -захранва БГ,Ср,УнгыМк ,Словы и др! Има още 3 тръби -1 до Австрия и северна Италия , и още 2 за Мк и Тр,Ит и за Италия Бриндизи! Трите късни са за 2016,2017ь2018 години! Парите да подводния паток са та тръби 1 м широти със стени 5-7 см. за дълбочина до 2000м. и налягане 350 атм. на заста!!!Българофобите обяснявят необудан устреч ,че манесманови тръби струват кото зо пждзимни но 3-4 м дълбочина!?!?

81

деде МРАЗС

преди 9 години

таз година гореми ,догодина по толеми!

80

Анонимен

преди 9 години

Понеже тук говорим за газ,може ли някои по-информиран от мен да ми даде отговор на въпроса защо цената на природния газ,която е "вързана" с цената на суровия петрол не пада ,въпреки,че цената на петрола падна с около 50 процента.

79

Веселяка

преди 9 години

До руски стандартЕдна писта хиляди места!!! А една тръба за газ ще унищожи земя! Това направо е за гинес! Ти човек си за Анадола.

78

Веселяка

преди 9 години

До до 153Направо можеш да отидеш до белия дом да те окичат с медал, а турците ще те въртят като ***. Не пиши лъжи, че все пак отгоре всичко виждат и не забравят. Дали са фашисти бандеровци можеш да се обърнеш към поляците и белорусците.

77

до 153

преди 9 години

Кой ти каза че САЩ заплашва Русия с война?Освен руската пропаганда за такава глупост никой не се сеща.Украинците станаха фашисти-макар че 4 млн загинаха в битка с нацизма.Полша,която цитираш е във възторг от Хатин,немско -руската интервенция и унищожаването и за трети път от руснаците на елита им с "падналия "самолет.Заплаха за Русия е самата Русия-една от малкото държави в света ,която не създава принадена стойност а само експлоатира природните богатства.80 % от БНП!

76

Руския газ.

преди 9 години

Затова, евентуална война, към която се стремят Шатите, ще навреди на Европейската икономика. Най-големите военнолюбци в Европа се оказват Украинците и Поляците. Полша има вероятност да допусне на летищата си военни самолети, носещи ракети с атомни заряди. Играта, която се започна е много опасна за мира. Европа трябва да направи всичко възможно, нейните територии, да не бъдат територии, в които бушува война. Достатъчни са двете световни войни с многомилионните жертви.Войната я разпалват Щатит

75

тт

преди 9 години

тук е пълно с про-руски ***, антибългари.

74

Руския газ

преди 9 години

Все повече се очертава горчивата истина за Европа, че нефт и газ от Великобритания и Норвегия няма да има достатъчно. Илюзията за нефта бе заменена с илюзията за газта. Но Норвегия неможе да осигури необходимите количества газ.Газта стрябва да се добива с вкарване на огромни количества вода, което я оскъпява и има риск от екологични проблеми за Норвегия. Европа все повече има нужда от по-евтиния Руски газ през Северен поток и през Украйна. При една война - централния газопровод спира. .

73

до 146

преди 9 години

"ФАЛИТ УКРАИНИ"Фалитът май е на Русия-той сега почва....

72

Анонимен

преди 9 години

"Южен поток"БЕШЕ проект с изключителен потенциал както корупционен, така и за налагане на волята на чужда държава върху България, но с пълна неяснота по стопанските параметри и по евентуални финансови условия и потоци. .драстично намалява достъпът до "задкулисни" финанси на различни кръгове в България, срещу които протестирахме цяла година. Това е, добър сигнал за наличието на разум по отношение на приближаването и на стопанството ни към по-цивилизованите пазари .

71

Кой -Кого

преди 9 години

Жабарите и руснаците искаха да прекарат България, но не им се отдаде.

70

Анонимен

преди 9 години

До до 123 Явно за теб е много важно плащащ най-скъпата газ (направи сметката на транзитните такси от Русия през Украйна до България), отколкото да получиш газ на ниска цена и да получаваш пари от транзитни такси. Заради такива "умници" като теб българите напускат България.

69

руски стандарт

преди 9 години

Нашите "еколкози" една ски писта не позволяват да се построи в България която да осигури няколко хиляди работни места и стотици милиони приходи в бюджета,но нямат нищо против стотици хиляди декари земя да остане необработваема и да не получим нищо за това в продължение на 30г.

68

Анонимен

преди 9 години

До Енергиен експерт Явно си много умен ,най-вероятно ББ и РБ от тебса вземали акъл ама на турците мислят друго.Турция е длъжна да използва географското си положение, за да получи максимална изгода от транзита на енергийни носители, заяви премиерът на страната Ахмед Давутоглу."Турската икономика расте, расте и нуждата от енергийни ресурси. Ние не притежаваме източници на енергия, но пък сме на кръстопътя на енергийните пътища и можем да получим полза от транзита на енергийни носители. Така както всички пътища водят към Рим, така и Турция трябва да стане място, през което преминават всички пътищ

67

Анонимен

преди 9 години

До марш мастийо *** 134Със скоростта с която бойко граби пари за 1 негов мандат щи се съберат пари на платим целия щжен поток .

66

до 136

преди 9 години

Турците не са алчни и продажни *** като теб нали се сещаш.То за това икономиката им се развива 5 пъти по бързо от нашата.

65

марш мастийо мръсна

преди 9 години

При тези цени на газа,ЮП щяхме да го изплатим на руснаците за 1000-2000 години.

64

Анонимен

преди 9 години

И каква газова неволя е погребението на неродения Южен Потоп, символ на заробваща корупция и геополитическа псевдоикономика?Кажете бре, дрОгаре?