83

Анонимен

преди 9 години

Можеше още малко повече...

82

Анонимен

преди 9 години

Инфлацията ще достигне процент да срине путин и медведев.

81

Анонимен

преди 9 години

Според руския индекс "оливо" инфлацията е 35%. Смятат го на база продуктите необходими за приготвянето на една салата.

80

Анонимен

преди 9 години

104 а аз небих вярвал на руски партенки и бих проверил сам И О ЧУДО НЕ БИЛО БаШ КАКТО ГО ПРЕДСТАВЯ РАША

79

до 103

преди 9 години

Японската икономика е отново в рецесия. Държавният дълг на Япония е на 250% от Брутния Вътрешен Продукт. Държавният дълг на Германия е на почти 80% от Брутния Вътрешен министър и Германия стои на прага на рецесия.На твое място бих гледал по-трезво на нещата.

78

до 43

преди 9 години

Валутните резерви на Русия в момента са 350 милиарда $.Пълна глупост е да се създават валутни резерви, които да крепят местната валута на нереално високо ниво, което е мор за местния бизнес, за работещите, за износа, за бедните, само и само руската и Западната Олигархия да извличат нереално високи дивиденти за сметка на бедността и неравенството. Една пазарна икономика не и трябват валутни резерви в долари. Русия си има собствена валута като разплащателно средство и не трябва да и пука.

77

Скъп долар, ...

преди 9 години

... слабо американско влияние в Русия. Идеално положение!

76

ЛЮБО

преди 9 години

До Да ви светна: А,КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА НАСРАЛИТЕ СЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ ,КОГАТО РУСКИ БОМБАРДИРОВАЧИ ИМ ВИСЯХА НА ГЛАВИТЕ В ЧЕРНО МОРЕ И ТЕ НЕ МОЖЕХА ДА СИ ДЪРЖАТ ГАЩИТЕ ОТ ТЕЖЕСТ ?

75

двуличието на ...

преди 9 години

... Запада се вижда най-добре при украинската криза. Те продаваха военна техника за стотици милиарди на Русия, въпреки Чечня и Грузия, където нямат геостратегически интереси. В Украйна, където имат, защото американски фирми приватизираха цялата към Европа газопреносна система, изведнъж се сетиха колко опасни били руснаците с тази техника.

74

до 79

преди 9 години

Русия има днес модерна армия, въоръжена с най-модерна техника, която Западните концерни и продаваха в продължение на 10 години за стотици милиарди $.Затова всички, от Вашингтон до Брюксел, изтръпнаха.

73

25г.

преди 9 години

Добре, американците дръпнаха от някъде непроследимо гориво(Ислямска държава) бутнаха рублата, дигнаха долара. Ами след месец като им свърши това гориво? Дали всичко няма да се поправи при положение че се сговнясаха с Иран(най-големия износител на петрол) и с Русия(2рият по големина износител на петрол), ами ако утре решат да им го връщат и спрат да търгуват барел за долар и минат в друга валута какво ще се случи с долара? :D Дали няма да рухне на 1лв-1долар :D Въпроса е колко още ще ги траят.

72

Борса

преди 9 години

Тука пишат че рублата не се е сринала ,това значи че курса е едно към едно , или е положителен за рублата ,егати американците явно пак го закъсаха.Не една ,а всички американски мечти умряха .

71

Анонимен

преди 9 години

И какво стана сега? Рублата не се срина и още една американска мечта...умря.

70

Студената Война ФеН

преди 9 години

Прочел съм толкова много книги свързани със Студената война, че всичко ми е напълно ясно...

69

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран в ДневникСпециалист, не знам колко пари имаш, ама ако беше накупил рубли за 10 хил лева когато долара беше 100 рубли, сега щеше да имаш 20 хил лева.-----------От къде да ги накупиш ***, кой изобщо ти е виждал рубла ?

68

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До Другариииииииии....Купувайте рубли ----за да помогнем на братска РусияСпециалист, не знам колко пари имаш, ама ако беше накупил рубли за 10 хил лева когато долара беше 100 рубли, сега щеше да имаш 20 хил лева.

67

Bobi

преди 9 години

*** натисна олигархите и банките да продадат малко лична валута, че иначе кофти... То всяко нещо има край даже и б;ядското упорство

66

Анонимен

преди 9 години

Инфлацията и спадът на рублата в Русия още не са започнали..... В момента са на етап "лятото на Жан Виденов" , когато левът от 80 стигна плавно до 220........ И после кво стана ? Тепърва ще гледаме Руското шоу , и рускините ще се продават по 50 долара за цяла нощ ! За две !

65

икономист-рубладжия

преди 9 години

Не може рублата и др. Путин да паднат . Те вървят нагоре към светли бъднини , а настоящия скапан долар и *** евро са много зле . Цял свят започва да плаща във великата рубла . Няма страшно мъй победим .

64

Не сме жестоки !

преди 9 години

По Коледа нека си отдъхнат и руснаците от инфлацията ,бе...ха,ха,хааааааа...ДО ФАЛИТА ИМА ЦЕЛА ГОДИНА!