13

2014

преди 9 години

съветите на д-р Гайдурков са много точни и разумни , но за разумни хора не за мутантите по българските земи.

12

един българин

преди 9 години

Еми... именно комбинацията "хапка-глътка" е най-добрата комбинация!По-точно обратното трябва да важи: "глътка-хапка". С мезе алкохолът се точи като олио, мазно-мазно. Ако е само глътка, глътка и пак глътка, без хапка - ще последва кюф и туп - под масата!А глътка-хапка-глътка-хапка е перфектната комбинация!И финалът е завършен, както се изразяват дегустаторите! Наздраве!

11

доброжелател

преди 9 години

Аз го познавам този д-р Гайдурков,пълен мошеник,не вярвайте и на дума от това,яжте и пийте колкото си щете!!!!

10

Подкрепям Футуролога

преди 9 години

Слава във висините Богу, на земята - мир, а между човеците - благоволение!Така са се поздравявали нашите деди на този светъл празник.Пожелавам на всички весело прекарване, здраве, радост и много успехи!

9

Анонимен

преди 9 години

Да не забравите да сложите и турска баклава и кадаиф - трябва да сме полит.коректни и да се подготвяме за новото робство!

8

бай Тъпчо

преди 9 години

Ееее абе тоз Гайдурков що си не гледа гайдата бе,то да та учи некой на стари години как и кво да ядеш требе е ептен изперкал та даже и малко превартел ама инак нека си дава акъл де,то чунким некой него ша слуша а пък инак кога пиеш червено вино требва са замезва здраво с мръвка дебела и суха луканка а кога е бело може и с диви круши ако щеш а пък ракиа и мастика си обичат цеденото млеко с чесън и орехи пък ако има и нечесън-бегайте търсете булката...айде със здраве и умната,ей...

7

VESELI PRAZNICI

преди 9 години

JIVIZDRAVIVESELIUSMIHNATISHTASTLIVI.

6

ицо

преди 9 години

Ето рецептата:Хапвате разумно, може да се пийне малко повече, но секса не трябва да се ограничава... :)

5

Ванга

преди 9 години

2015-а последна година преди Апокалипсиса!Ке има земетресения, цунами и Велико преселение на народите.2015 г. ке е предпоследната година на Апокалипсиса, който ке дойде през 2016-а.Ке има много природни бедствия-земетресения, цунами. Конфликти между различните страни и пак финансова криза.

4

Анонимен

преди 9 години

Браво бееее, големи съвети- да пиеш вино преди яденето. да не съм на парти, че да пия чаша вино на крак докато си обсъждам бизнес проектите с други бизнесмени? Аз съм тръгнал да пия 2 кила домашно вино днес и как ще стане номера да го изпия без да замезвам, а след като го излупам да тръгна да ям,бе докторче.Наздраве с едно JB с бадемки, а след малко като стане агнешкото с ориз се мятам на домашното червено зайберче.

3

Анонимен

преди 9 години

И аз ще ви дам един съвет- напийте се и се наяжте до насита, и не се лишавайте от нищо. Изминала е поредната година и сега му времето да се отпуснете, да си отделите малко време за себе си и да се насладите на малките удоволствия в живота. Няма нищо по-хубаво от това да се напукаш в компанията на любимите си хора. :D

2

сск

преди 9 години

Я още от сега се запуках с греяна ракия докато дойде жената и тъщата ше съм в джаза

1

Дядо Коледа

преди 9 години

И не прекалявайте с храната, като в същото време гледайте да не смесвате много храните!