15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен8Извинете: не НИ изненадва, а ВИ изненадва! (за снега и кметицата става въпрос) Иначе сте прав!

14

морски

преди 9 години

От както е кмет на София Йорданка Фандъкова е присвоила над 60 млн.лева неправомерно.Но това никой не го пише или казва публично.

13

Анонимен

преди 9 години

Кой *** демонтира пограничните съоръжения между нас и Турция? През полето който не пожела, той не мина!! Нещо като демонстрация, че с Турция сме една държава... Сега турците се сърдят и на мижавите частични заграждения, обиждали ги... Къде се е чуло и видяло държавна граница "на ужким"?!?!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Да, всичко е наред в държавата и всичко оправихме, само за бежанците сме е оказали неподготвени.

11

111

преди 9 години

гж да си дадеш твоята заплата да ги храниш,имаше в Атина 400 нелегални сйрици на площада пред на събрание , и искаха да им се издадат дукоменти да пътуват по европейско , ама една малка подробнос , оставили ги по турско ,а вчера едно 15г отиде да се беси за да мине по тяхната ,знате ли къде са сега там от където дойдоха ,така трябва да се направи и при нас , питам дали някой от тия всички там хрантутници се интерисува няко за БЪЛГАРИНА

10

Анонимен

преди 9 години

Мда, тогава не бяхме подготвени, но сега- след серия ясни сигнали и силни знаци от западните ни господари сме супер подготвени- близо 300 млн. лева годишно се харчат от нашите данъци за тяхната издръжка, осигуряват им условия на живот, каквито нямат поне половината български граждани, българите вече се съобразяваме с техните културни особености и гледаме да не ги доближаваме много -много че не е здравословно...Хората от Мизия ще зимуват във фургони, а "бежанците" - в почивни станции...

9

Анонимен

преди 9 години

р

8

Анонимен

преди 9 години

Ами то снега ни изненадва всяка година, какво остава за бежанците!

7

www

преди 9 години

БЕ КЪЗЪМ НИЕ ОТ 25 ГОДИНИ НЕ СМЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА НИЩО....

6

Анонимен

преди 9 години

Така е, хванаха ни неподготвени, трябваше още преди да дойдат да сме вдигнали триметрова бетонна стена, наблюдателни кули и да сме разположили армия по границата.

5

Анонимен

преди 9 години

но за да ги храним безплатно трябва да вземем пари от други нуждаещи се.Няколко области се наводниха заради липса на пари за контрол."Голяма работа някакви там селяни мизерстват".И така няма за здравеопазване ,образование ,армия за пенсионерите да не говорим и сума ти други трагедии български.

4

Баба Гицка

преди 9 години

Не трябва много акъл за да кажеш, че ...Бежанците ни сварили неподготвени през 2013 г.

3

Фалшив герой в измис

преди 9 години

Онези които направиха тези хорица "бежанци" сега чрез родни дейци ми внушават че аз ще живея в моята страна по-зле от бежанците .С чужди пари едни тарикати в сянка се правят на добри и състрадателни .За наша сметка ... щото те са богати и не могат да отделят и един долар... а ние да мрем ама за благородна кауза !

2

Анонимен

преди 9 години

zashto v bg vsi4ko ni hvashta nepodgotveni ???? ZIMATA ,BEJANCITE,

1

Анонимен

преди 9 години

От няколко дни по телевизията въртят някакъв *** клип "погледни бежанците с други очи". Жалък опит на някой ***, ако си мисли, че ей сега ще си променя мнението, значи е харчил пари на вятъра.