5

Анонимен

преди 9 години

Еми то решението е от явно по-явно. На всеки вход и изход на населените места по един знак за камера, а дали има или няма камера няма значение, всеки да си решава как да шофира.

4

-10

преди 9 години

Ха, колко удобно сайтът със статистиката за убитите до момента на пътя не работи. Защо ли? Може би защото допреди месец броят им беше по-малко от броя за миналата година и остава към 40-50 човека да се получи същата цифра? Искам да видя колко са станали към момента за да си направя извод колко им е вярна тезата, че броят на убитите се е увеличил заради забараната на мобилните камери. Втори въпрос: откъде знаят, че скоростта се е увеличила с 10-15 км/ч след като мобилните камери не се ползват?

3

сбръч

преди 9 години

Най-тарикати се оказаха старозагорските общинари. След като гласували бюджет за 20 стационарни камери се оказало, че имат за кутиите + две-три камери най-много. И взели най-тарикатското решение!!!! Издигнали двадесет кутии на колони и местят трите камери всяка седмица. Направо си е руска рулетка дали ще минеш покрай празна кутия или такава с камера :)))

2

КуРти

преди 9 години

Тия пак откриха топлата вода! В целия нормален свят е така, където има стационарна камера задължително има знак преди нея, иначе фотофиша е незаконен. Презумпцията е, че нямат право да те снимат без твое съгласие и вече щом си преминал знака негласно се съгласяваш с това условие. За мобилните пак има подобен знак, нещо от сорта участък с мобилно наблюдение, ама кво да очакваш от глупави милиционери като наще.

1

с

преди 9 години

честито на районните съдилища! много умно решение.