17

всички в дупката

преди 9 години

не съм съгласна че така светът ще стане една сива дупка. скучна де :l и е малко прекалено.

16

пазар на роби

преди 9 години

Поредното престъпление превърнато в реклама на еврейска фирм Юбер.Забрана и погром!

15

dew

преди 9 години

Мъжете индийци се отнасят много пренебрежително към жените, независимо къде се намират по света. Явно им е насадено от малки, че жените са по-долни от тях. Колкото и образовани да са, където и да се намират, на моменти си показват същността. Много от тях внимават и се пазят, но не всички успяват да се въздържат.

14

мишо разбирача

преди 9 години

До 18Много впечатляващо звучи това за изнасилване на всеки 20 минути в Индия, докато не се сетиш, че индусите са над МИЛИАРД население. Статистиките за изнасилвания на 100 хил. души население показва следните параметри - 1.8 за Индия за 2010 г. и... 2.6 за България за същата година. В индия, изнасилванията зачестяват, показателят е бил 1.6 за 2004 г., докато в БГ оредяват - през 2004 г. сме имали внушителната цифра от 6.8.При всички случаи ми минават със светлинни години.

13

възмутена

преди 9 години

На всички изнасилвачи да им се отрязват топките!

12

Анонимен

преди 9 години

Такава им е религията. Жената за тях е нищо.Особено пък ако е от долна каста.Говорих с един грък, православен мисионер в Индия, какви са му впечатленията.И той каза, че най трудно е за жените там да разберат, че и те са хора. Особено ако са от долните касти. Жените там смятат отношението към тях за нормално. И не смятат, че това което става е неправилно. Разбира се тези в градовете и интелигенцията не са така, но колко са те? и Колко са остананилите?

11

венециански търговец

преди 9 години

Много е приятничко да си играеш на демокрация,но последиците са много неприятни.................................................Т.нар. "демокрация" - "власт на народа" е само маска на демоНОкрацията - "власт на демоните". Смятам доста хора по света и у нас са се убедили.

10

Киркир

преди 9 години

Аз предлагам на изнасилвача първо да му се кастрира долната глава, после горната. Обратният ред е лишен от назидателност приживе.

9

до мишо разбирача

преди 9 години

Какви други мерки искат?-----------------------------------------Ами, например, публично изнасилване на изнасилвачите и после скопяване.

8

Анонимен

преди 9 години

Много е приятничко да си играеш на демокрация,но последиците са много неприятни!До като имаше кастова система,изнасилването си беше екзотика!А въпроса с изнасилвача се решаваше за минути!Без кастовата система пощуряха,и си правят дивотиите на воля!!

7

Анонимен

преди 9 години

Мдааа, за да се реши проблемът с изнасилванията в Индия, трябва повече индиици да бъдат вкарвани в ЕС!

6

мишо разбирача

преди 9 години

Всичките 6 изнасилвача в градския транспорт в Делхи през 2012 са били арестувани. Един от тях е умрял в ареста (пребит до смърт, надявам се, но според полицаите се самоубил), един е бил пълнолетен и изпратен за 3 години в изправителна институция, а останалите 4-*** са били осъдени на смърт буквално по бързата процедура.Какви други мерки искат? Верно, че двама вече са помилвани, а екзекуцията на другите двама се отлага, но все пак... Не е като тука, да има влачене на процеса с години....

5

БГ

преди 9 години

Аз си харесвам женичките и се отнасям нежно с тях и те също се отнасят нежно с мен!Какви са тия индийски варвари дето ги насилват?

4

Румбо

преди 9 години

Като гледам,на Запад решават проблема точно по тоя начин-пропаганда на хомосексуализма и постепенно неглижиране на жената като сексуален обект....

3

ДО санчо нз кой си

преди 9 години

Викаш като са грозни да ги изнасилват и групово, така ли? Много готини разсъждения имаш? Супер си ! Гордей се !

2

кастрация

преди 9 години

Вместо да взимат мерки жените, чудя се защо така групово както изнасилват жени в автобуса и таксито, просто така групово да кастрират една сериозна маса мъже и нещата ДА СИ ДОЙДАТ ПО МЕСТАТА ! да не можеш да отидеш на работа, щото има вероятно да те изнасилят ................. КАК ДА НЕ ЕМИГРИРАТ ТИЯ ХОРА БЕ??? КАК ЛОНДОН ДА НЕ Е ПЪЛЕН С ИНДИЙЦИ ЗА ТЯХ ЖИВОТ ТАМ, ИМА ЛИ????????/

1

мъка

преди 9 години

Горките жени там подложени са на ежедневни зверства? Баси подлияТ Свят !