49

ожг

преди 9 години

майчин дом да си върне на любо росенец

48

Кикс

преди 9 години

Не можах да разбера - от какво е бягала в Истанбул? Война ли има там, верски гонения ли, епидемия или природни катаклизми?

47

Беселина

преди 9 години

Коментарите на някои хора под статията ме карат да се срамувам от това, че съм българка. Св.Васил Левски се обръща в гроба! *** сте!

46

Златен лъв

преди 9 години

Моите съчувствия, но жената и съпругът ѝ са отговорни, че са изложили на опасност живота на трите си родени и нероденото си дете. Те не са заплашени от нищо в Турция. Въпреки това са решили да минават посред зима през планините в България. Едва ли може да се каже, че това е отчаяна постъпка на хора, останали без препитание. Сумите, които се плащат на каналджии са чувствителни, отделно Турция е в по-добро икономическо състояние. Съжалявам, но отговорността за положението им си е изцяло тяхна.

45

Анонимен

преди 9 години

Шоколадовите бонбони и уискито за персонала...питам само...!!!.:)

44

Анонимен

преди 9 години

Никаква милост! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

43

бг

преди 9 години

Защо не роди в Сирия където война се води само в някои райони на страната, а не в цяла Сирия. Била бежанка! Бегач на дълги растояния. Прекосила цяла Турция за да дойде да роди в България.

42

Хоросан

преди 9 години

Жалко, че са спасили тъ.пата ман галака

41

гошо тъпото

преди 9 години

едно разбрах че когато вали нашите гранични полицай къркат на топло и след това мачкат българчетата.

40

Някой

преди 9 години

Ти, мили мой съгражданино си за съжаление. Няма да коментирам твоя коментар, по-скоро да служи за пример за отговор защо България е на това дередже - определено не е от това което ти пледираш!

39

Анонимен

преди 9 години

правилото е следното: ако някой получава нещо безплатно както поредната порция незаконни мигранти ,друг го ГУБИ.на *** помощите няма да ги пипнат,да му мислят пенсионерите и болни българи/малки деца за съжаление също..ужас/

38

Анонимен

преди 9 години

na 24g ve4e gorda maika na 4 deca. da ni e 4estit noviqt balgarski grajdanin. i az sam bashta no predpo4itam tuk da se rajdat balgar4eta, a ne badeshti feredjeta i kamikadzeta, no tova prognilo ot korupciq upravlenie prez tezi 25g varvi podmqna i ne e dale4 vremeto kogato tazi teritoriq moje i da ne kazva BULGARIA. obi4am rodinata si, i me interesuvat samo balgarite, drugite da se opravqt....

37

Анонимен

преди 9 години

Брей, явно съм пропуснала нещо. От кога в Турция има война, че почнаха да идват бежанци и от там? То по тази логика можеха и мексикано-американската граница да преминат с оправдание, че бягат от войната в Сирия.

36

111

преди 9 години

До Брад Пит--няма отърване от тях , първо трябва да отидем на народното събрание от там да започнем--кой ще плати за тези който раждат като зайкини за болници и училища

35

Мей-мей

преди 9 години

Каква бежанка е тази на 3000км от Сирия.Защо не остана в Турция да раждяа там?Ама сега детето ще е гражданин на ЕС.Те гърците добре вдигнага непристъпна ограда от страна на Турция.Искам да прочета на колко българи ,подчертавам БЪЛГАРИ помогнахте било за раждане или за друго.

34

111

преди 9 години

нищо неразбрах за останалите който преминаха незаконо границата ни , защото вчера прочетох че Норвегия се е съгласила да даде ВИЗА само на 1000 парчета от тях принас защо толкова много ,ами да си стоят по турско

33

Брад Пит

преди 9 години

Единствено вишки с картечници и огнехвъргачки по границата ще ни спасят от зомбитата!

32

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах само защо бягат от...Турция?!

31

честит

преди 9 години

Тая и да я намеря, там ще я оставя. Дошла е да си изсере котилото тук, че да е ЕС гражданин.

30

Анонимен

преди 9 години

До Не сме много добри..Бяхме добри и им съчувствахме, аз написах и коментар 26, обаче повечето не заслужават. Колкото до цвета на кожата на жената, ами аз не деля хората по цвета на кожата им, можеше и лилава на зелени точки да е. А и конкретно нямам нищо против тази жена, говоря общо за цялата ***, която се изсипа тук (голямата част дори не са от Сирия) и почна да прави золуми. Ако не вярваш ела в София в района на Женския пазар да видиш какво е. Хората са се видели в чудо!