68

Анонимен

преди 9 години

Га раздаваше картите Гоце обяви "голям шлем", а пък влезе с 5 вътрешни. Явно, държал е три къси бои, без сила (разбирай и трите проекта, за които истината излиза наяве. Не са ефективни, кухи за България.)

67

гласоподавател

преди 9 години

Ддугарю Първанов,Не се сърдете и не винете никой а себесе че Вие ни натресохте Сергей човек без ден трудов стаж.Съсипа столетницата и избяга но народа забавя но не забравя и не проштава има видов ден както идва и Виденова зима.

66

ББ=

преди 9 години

Депутатите на ГЕРБ вече и те се чудят на настроенията на ББ. Не знаят сега какво да гласуват, защото никой не ги е инструктирал.Понеже нямат способността за критическо мислене и са напълно зависими политически държанки изпадат в паника, когато не са инструктирани. А проекта южен поток е ясно за всички , че е спрян по инструктаж от ЕС и САЩ. А Бойко Борисов беше на инструктаж във Вашингтон. Как така сега иска мандат? Това е долен, ама много долен, двуличник.

65

Анонимен

преди 9 години

Абе, хора, не се делете на бсп, абв, герб и т.н. НАли утре газта ще скочи за всички. Как може да има хора, които да отричат, че транзита на най-използвание природен ресурс през България ще ни бъде от полза?! Естествено, че България губи.Защото всичко което се произвежда и консумира се му е нужна енергия, за да бъде създадено. Така или иначе газ ще се купува, само че сега вече ще е от Турция.Това в пакет с много други фактори ни прави една слаба държава с мощен и доминиращ икономиката ни съсед.

64

е

преди 9 години

е на Ни Герб

63

Анонимен

преди 9 години

ПРЕКРАСНО - НА ТУРЦИЯ ГОЛЕМИЯ, НА НАС ЕВРОПА.

62

анонимен

преди 9 години

Шлемник Байкалски го издуха

61

За смисъла на свобод

преди 9 години

Нямаме армия, защото министър е земеделец, а неговия заместник е отявлен турчин. Т.е де факто армията ни е подчинена на Ердоган. Сега и топлото ни ще зависи от същата сила, етническия мир зависи от това колко клякаме на Турция и какво излиза? Че демокрацията де факто и де юре означава да се върнем в онова време, което наричахме ТУРСКО РОБСТВО или ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ. Наричайте го както искате- то пак е факт! Жалко за смъртта на Ботев и Левски, колко безсмислено е било освобождаването ни! Уви!

60

Анонимен

преди 9 години

Парите са взети, сега трябва да се връщат. Ясно е защо пищат Първанов и Доганов .....Цената на километър тръбопровод в България беше 4,2 пъти по-висока от цената на същия километър ,на същия тръбопровод в Сърбия, Унгария и Русия.......Това заради високият ни стандарт ли се беше получило ?

59

Анонимен

преди 9 години

наще политически *** в Бг не могът да се ориентират на каква посока да си заватрят *** , забелили са си дупетата , разтворили са бузите и са силно приведени напред но им е трудно да се ориентират на коя посока да ги подложат за експолатация . а тези неориентираните обикновенно ги изненадват и отзад и отпред така че да позамият зъбите и да отворят и устичките широко

58

Анонимен

преди 9 години

глемия член го поехме, мъжки

57

Анонимен

преди 9 години

Другарят Първанов се оказа една "гола вода".Преголямото му самочувствие като по-по-най в политиката и лявото пространство му замая главата.Неформалната му близост с Борисов му даваше някакво самочувствие и надежда че все още е някакъв фактор и може да влияе на нещата,но УВИ,както сам признава.Не само,че нищо от "големия му шлем" не стана,но няма и да стане и то с негова решаваща помощ.Той така и не се определи с Москва,Вашингтон или Брюксел е,дали е ляв като убеждение или седи отляво на едрия бизнес по призвание.Как така се съюзи с основния си политически противник.Парите балъци,парите.

56

Анонимен

преди 9 години

Бе тука много разбирачи от руските финанси бе ! Де сте учили бре ? Май в търговското училище в Свищов дето е учил и баш финансиста български Горанчо ! Машаллах и ашколсун !

55

Анонимен

преди 9 години

Български терекатчета хахаха....кръцнаха ви крилцата. За малко си помислихте че вие сте тия които казвате на Русия какво да прави. То не че на САЩ им е зор за българия, но като лижеш *** евентуално ти сер***т в устата, същото е и когато се пъчиш на някои...Като няма армия, и веонни изтребители да възпират тихата агресия срещу България, така е....корупцията води до разпад на държавата.

54

Анонимен

преди 9 години

58-ми,гяволе БЕХМЕ,БЕХМЕ,бехме енергиен център наБалканите и прдаааавахмеенергия на комшиите!И не само енергия и не само на комшиите!Преди да нарежем всичкоза скраб и да "таковаме" икономиката и "гадните неща" построени приТато!Ама нали знеш "не става самос КРАДЕНЕ,требва и АКЪЛ"!

53

мм!

преди 9 години

Сами сме си виновни за всичко, като се правим на много умни и се държим угоднически към ЕС и сие...

52

Pepo

преди 9 години

"Големият шлем" вече е притежание на Ердоган , обобщи Първанов.....Само че в Голямата игра правилата са други! Не е достатъчно да държиш добра ръка! Това го може всяка ***! По-важно е да направиш правилния анонс и след това да си изиграеш картите! Чак след като си го постигнал можеш да говориш за голям шлем!!!!

51

Анонимен

преди 9 години

русофилчетата истерясаха съвсем, как си представяте, че най-бедната държава на континента би могла да стане енергиен център на Балканите, това да не е концерт по желание

50

Питанко

преди 9 години

Като гледам как всички политици в един глас ревнаха, че няма да строят ЮП, направо не мога да се въздържа.... Полза за политиците ни има от всеки един проект, а за нас гражданите- никаква. Та хак да им е ЮП на политиците ни, не на българите:)

49

Анонимен

преди 9 години

При тази инфлация в РФ до коледа един гущер ще струва 200 новонапечатани рубли. Предполагам, че до 8 декември гущера ще превземе 100-тарката, а след още две седмици ще на на 200