20

Х

преди 9 години

Сега за този мафиот ще платят хиляди левове да го лекуват,а момичето от Перник за 10 лева го върнаха и принудиха да се самозапали.

19

до 15

преди 9 години

Утре ДАНО да си ти

18

Христина

преди 9 години

До безТова е най-верният и адекватен коментар!

17

Рачо

преди 9 години

Що, ти да не би да знаеш КОЛКО квартала има в София?

16

Анонимен

преди 9 години

Леле колко неграмотни Хора има даже незнаят колко Квартала има София.

15

ha ha

преди 9 години

ДО 7,МИ "Arbeit macht frei" нека мен ме баннат, свикнал съм, и все ми е тая.

14

Анонимен

преди 9 години

Хахахах става въпръс за НОВИ ИСКЪР

13

от 22

преди 9 години

Столичният район Искър е разположен в източната част на столицата на площ 25,6 кв. км и иманаселение 70000 души. На територията на района са разположени жилищните комплексиДружба 1, Дружба 2, село Бусманци и застроените с еднофамилни къщи квартали ДимитърМиленков и Абдовица

12

Анонимен

преди 9 години

В София квартал искър НЯМА *** василева- А ти и твоя приятел "ястреба" ще дозакопаете тоя сайт

11

партиен член

преди 9 години

Стига сте се излагали с това гражданство бе.Това беше само при развития социализъм.Да държът хората като крепостни селяни.Всеки има право да живее където си поиска.Поне така е по света.Проблем не са селяните а ***,*** се раждат и в градовете .

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкакво е това софийско гражданство бре *** ?

9

Анонимен

преди 9 години

До ШОП Познавам много кореняци софиянци но никой от тях не му пука за провинциалистите драпащи за софийско жителство. И всички те живеят в къщи в центъра на София.Единствената врява кой и защо идва вдигат селяците с току що взето софийско гражданство наблъскани в някой от кварталите - Надежда, Подуяне, Люлин ... все построени да има къде да живеят " новите столичани " . Ти от кои си ?

8

Анонимен

преди 9 години

София си е чисто село брато. Аз отдавна се опитвам да ви го набия в главите.

7

ШОП

преди 9 години

провинция алооо... марш от София.. нйиее мйиее ни мога въййй мйекоо .. вече не искам да чувам ! Нещастници, и без това работите за 500 лева за какво ви е тази София може и на къра да си ги изкарате !!

6

Анонимен

преди 9 години

Сутринта небето винаги е червено...дали от препиване или от побой, а звездите нямат нищо против да ти показват пътя и без секстант ако главата ти са я пуснали в селската центрофуга на програма, Коча, Къча, Кукудата и Токата с 1500 оборота, на 4 промила и допълнително изтискване!

5

Ха ха ха

преди 9 години

Излизайки от селската дискотека през ноща с изненада откриваш , че ако гледаш достатъчно дълго звездите на небето ....... ти спира кръвта от носа.

4

Анонимен

преди 9 години

Атакист, яд ме е че се обръщам към теб, понеже не те уважавам и си ми анти, обаче ще си преглътна пренебрежението. Да не би да си искал да кажеш вместо "роКшилдовски" - "роТшилдовски"? RoTHschild (Червен Щит) са еврейските банкери, или в превод от старонемски (Rhotes Schild)-Лъжлива табела. Емблемата им е с 5 стрели, като синовете на Майер и девиза им е Concordia, Integritas, Industria - Съгласие, Честност, Трудолюбие... няма да ви казвам какво пише над концлагерите, че ще ме баннат пак!

3

АНОНИМЕН

преди 9 години

ЯЛИ, ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ, КОГАТО ПЛАЩАЛИ ПЛАКАЛИ.ОСВЕН ДА СЕ СТРЕЛЯТ И КОЛЯТ, НЕЩО ДРУГО ДА НАУЧИХА ОТ ЗАПАД.?!

2

Анонимен

преди 9 години

пак носърчета, ястреби и интегриращи се...

1

без

преди 9 години

Селска забава с три букви. Помня София от времето когато беше под милион. Тогава си беше спокойно, чисто... Автобусите не смърдяха, нямаше комплексирани *** с огромни джипове. И после премахнаха жителството и .... ей на кланета, побои, селяндурки намазани като *** пред война. Няма къде де се скрие човек