11

езичник

преди 9 години

имало е два вида агенти. едните са работили за доброто на родината а другите са били чужди шпиони. сега чуждите шпиони продължават да работят а нашите са оплювани понеже така е удобно на държавите внедрили свои агенти още по времето на кумунизма. злините сторени от чужденците под прикритие се приписват на нашите шпиони. защо? защото те все още са тук и действат.

10

Маркс

преди 9 години

Прецедента е... прецедент, пфу!Ако Боко ми плаща месечно, колкото на една изрусена джурналистка, обещавам да премина и аз един катарзис и да громя комунизма и русофилията, пфу!

9

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

СКОРО ПАК ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СИ ВАДЯТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ. ДА НА НАРОДА МУ ТРЯБВА ЗРЕЛИЩА. ЗАЩО ПЪК НЕ!!!

8

Анонимен

преди 9 години

I AZ SAM BIVSH KOMSOMOLSKI SEKRETAR,NO OBICAM BALGARIA.

7

Анонимен

преди 9 години

NO,NIAMA LI I EDIN CESTEN COVEK V TAZI DARGAVA.

6

Специалист

преди 9 години

От устата на *** може да излезе само зловоние и злъч! Какво да очакваш от продажен комсомолец??!! Този бивш министър дори няма вид на мъж !! Впрочем така изглеждат всички комунисти - пухкави,загладени и с липсваща мъжественост!

5

Въже

преди 9 години

Кой президент на друга държава сте чули да лъже така както Плевналиев. При такива просташки изказвания в другите държави още на другия ден щяха да разкъсат на парчета лъжците. А при нас??????Росен Плевналиев - ярък израз за мошеничествата на Борисов. Тъй като е простоват си вярва даже.Хак ти е българино президент ***. И пак допусна ГЕРБ до кокала???????????????????

4

rustam

преди 9 години

ТОЯ ДЕТО ГО ВОДЯТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е ЗАЩИТНИК НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ САМО НЕ И БЪЛГАРСКИ ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ПО ДЛЪЖНОСТА КОЯТО ИЗПЪЛНЯВА ДА ОБЕДИНЯВА НАЦИЯТА А НЕ ДА НАСТРОЙВА НАРОДА И ГО РАЗЕДИНЯВА ИЗПЪЛНЯВАЙКИ ЧУЖДИ ЗАПОВЕДИ ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ДС СА СИ ВЪРШИЛИ РАБОТАТА ТАКА КАТО Я ВЪРШАТ И КОЛЕГИТЕ ИМ ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ НО НИКОЯ ДЪРЖАВА НЕ СИ ГИ РАЗСЕКРЕТЯВА С ТИЯ СИ ДЕЙСТВИЯ ГОРЕУПОМЕНАТИЯ ИНДИВИД СМЕЛО МОЖЕ ДА БЪДЕ НАРЕЧЕН ПРЕДАТЕЛ НА РОДИНАТА А ЗА ТАКИВА ПРИСЪДАТА Е САМО ЕДНА.......

3

На ОТПАДЪЧНИЯ продук

преди 9 години

Вигенин, що се връзваш на тъпотиите на ОТПАДЪЧНИЯ ПРОДУКТ от храненето на " УЖ " прочелия Винету?Едно -АЙНО ли ще ти се опре?Пусни водата в тоалетната чиния и .......Отпадъчния продукт от храненето на Борисов ще си намери мястото.

2

ч

преди 9 години

Да отидат теэи агенти в Германия да стават дипломати и вегентин да отиди там да им прикаэва тия прикаэки колко са обучени ,държавите от ЕС не ги искат не говорят с тях не работят с агенти странят от тях

1

чужди агенти

преди 9 години

Защо не публикувате списъка на многобройните чужди агенти, двойни и тройни, в това правителство? А се гаврите с български патриоти, които са работили за сигурността на държавата, по тогавашните български закони?