11

Анонимен

преди 9 години

Пи6ете колкото си искате и каквото си искате 4ервени ***.Нии си имаме Боико Борисов а кажете вие какво си имате Стани6ев Доган И Сидрефенди.Пълен *** сте.В никоя държава неве познават.О6те много 6те квичите като прасета болни от син език.Няма да спите сега поне 4. години.Аиде да вие честито безсънието.

10

глас от народа

преди 9 години

По време на Костинброд 1 Прокурора Цацаров беше нов. Сега, година и половина по-късно е време да му зададем въпроса: Как се разнасят веществени доказателства по улиците на България? Какъв ред е въвел в прокуратурата? Защо експертизата не е била направена от оригинала и защо се разнася оригинала. Въобще, доста въпроси които искат своя отговор. Другарю Цацаров! Време е за отговори!

9

Анонимен

преди 9 години

Ооооо,тия са на принципа "най-доброто средство за отбрана е нападението".Това изпълнение е толкова тъпо измислено,че едно дете щеше да го направи по-добре.Ама то на ГЕРБ такъв им е капацитета.

8

Иван

преди 9 години

Това вещо лице арестувано ли е вече, или прокуратурата чака то още повече да замете следите на престъплението , което е извършило ? Как може такива документи да се изнасят от съда, или от там където се пазят веществените доказателства, и да се оставят без надзор ? Това лице би следвало да се подведе под съдебна отговорност и да бъде лишено от правота да упражнява професията " вещо лице". Прокуратура, съд и прочие съпричастни са пълна трагедия! Боже, събери си вересиите !

7

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ВИ *** В ГАЩИТЕ Г-ДА КАЛИНКОМУТРИ? Вие винаги сте безпогрешни, самозапалванията и камъните въобще не бяха реалност.

6

Анонимен

преди 9 години

Как да ни управлява това крадливо племе?

5

Анонимен

преди 9 години

Тази Мая колкото и да е неприятна е права. Върнаха се ББ, ЦЦ и останалите лапачи и веднага замитат следите. ББ, за какво мислите българите? Все пак една част са гласували за вас, може би са вярвали, кой знае. Не ги правете на маймуни. Все пак имат някакво достойнство, колкото и да е останало! Не разбирате ли, колко са нагли! И тези ще ни водят към Светлото бъдеще!?!

4

Анонимен

преди 9 години

Ние сме държана на абсурдите. Викаха и протестираха срещу Борисов и Цветанов; срещу СМС и подслушвания; срещу изнудванията и натиск върху съдебната система. Какво се получи - всичките тези *** са отново в НС, придружени от нови/стари/ мераклии. И тези същите си спретнаха правителство. Същите тези отново вреснаха, че някой им подлива вода и изведнъж - о, боже - тефтерчето изчезнало - сигурно някой от БСП или някой друг го е поръчал за да наклевети горките гербаджии. Срамота е; Противно е

3

Анонимен

преди 9 години

"ГЕРБ: Трябва да се открият поръчителите"ХА-ХА-ХАТова ми звучи толкова НАГЛО колкото и "Бях на митинг на 10-ти ноември" на Ирландската пастирка.Бг е единствената страна в света която се управлява от психически болни хора.

2

Анонимен

преди 9 години

Помолете Мая да го върне.

1

Фен

преди 9 години

Как да бъдат изобличени като всичките имат имунитет и Б.Б Цв.Цв