33

Gadost i zaraza

преди 9 години

И попа се държи "нормално",само,където преджобва бабички.А крякайте сега Рокфелерофи изпражнения.

32

Gadost i zaraza

преди 9 години

И "Бай Добри" е хвалител на цио-заразата.Тогава в Туб-диспансера" !

31

Niki

преди 9 години

do 34 Dobri много си наивен да знаеш , може и много глупав но това не мога да кажа защото не те познавам , открил той топлата вода като му дали канчето с врящата вода, другото е просто приказки за ей такива като теб будали и наивни

30

"Гадост и зараз

преди 9 години

Софтуера за идеологическо разпознаване прихвана две "цио-мишки" с инициали ли "А" и "X".Ах,пак Мирише на мишки !

29

Анонимен

преди 9 години

Това фейсбука е океан от БЕЗПЛАТНА ИНФОРМАЦИЯ, за която нищо не се плаща и която носи много, много печалба. Ама кой, кой да ти каже? И зукъбърга го е направил сам!?!

28

А

преди 9 години

Рубладжийските *** в този форум не могат да проумеят такова мислене, да даваш милиарди на други хора и дори да маскимализираш времето си за тези цел. Те живеят само за няколко смотани кремвирша на ден. Точно хора като вас имат нужда от помощ, но болестта ви е нелечима...

27

бай иван

преди 9 години

ми аз и без милиарди ходя с една и съща тениска всеки ден. освен това моята смърди яко към края на седмицата. а като забравя да я изпера уикенда, следващата седмица офиса излизат в болнични и отпуска от зор.

26

Добри

преди 9 години

Зукърбърг е много голям и е пример за много млади предприемачи! А хетърите може да си хейтват колкото си искат. Човека промени света и това е ФАКТ! Тук изобщо не става въпрос за фейсбук, а става въпрос за това да имаш визия и да направиш нещо което никой преди теб не успял да направи. За започнеш от нулата и да успееш. Но за хейтърите това са недостижими неща и научна фантастика. За хейтъра целия свят е крив и лош.

25

Анонимен

преди 9 години

Истината е: защото имайки толкова милиарди може да прави каквото си поиска :)

24

Анонимен

преди 9 години

"най-добре да служа на общността"- Аре стига, бе :))

23

Анонимен

преди 9 години

Тулски, на твоето обяснение може само да се зададе следния въпрос - защо е ЕДИН сутиен тогава.Да не говорим, че такова нещо като "чифт тениска" не се нуждае от обяснение, а от уроци по български език...

22

До 28

преди 9 години

Важно е да. Показва, че държиш на външния си вид. Не говоря за висша мода, ами поне да сменя цветовете, ама него и в това явно го няма.

21

me

преди 9 години

Нещо не разбрах, на кои милиард човека помага, потребителите на ФБ или ? Това е несериозен отговор. Да носи ако иска и една и съща тениска и едни и същи ***, това си е негов избор. Ама да го обяснява с някакъв синдром на спасителя на света...айде стига. Твърде е млад, за да си вярва толкова.

20

Анонимен

преди 9 години

Защото е зубър, те не разбират от мода

19

Ayde !

преди 9 години

Реформата трябва да започне от психиатрията-въдворяване! Образователна реформа.Атрибутите на Къдравите попове,Меките шапки на Ожата(тип:Охлювче-сладкиш),Хорхето,Равина и Цио-мишките трябва да бъдат поставени по закачалките и отличителните им значи по рафтовете.Чекмеджедата на прокуратурата трябва да се отворят за достъп до "Досиетатта X",като се поднови "приема" в ЦСЗ-тата,повсеместно и всеобщо в паралелно време,чак до Хага.Където трябва Машинки "Philips",където е нужно Дренови Израстъци.Реформа,реформи,до "НЯМА "666"" !

18

Ив

преди 9 години

Хора, вие се смеете че помагал на 1 млрд хора, ама това си е верно така. Защото хората толкова а се пристрастили към фб че мърдане няма. Махнете Марк, махнете фб, и ще бръмнат. Познавам маса хора, които не могат без фб повече от два-три часа. И аз бях така си реших да сложа край, като просто си закрих профила, преди 2 години. И ми олекна. А за дрехите, какво ви знаят главите как мислят бизнесмените от класата на Джобс и Зукърбърг, бяхте ли Джобс за да знаете какво е? Правите се на всезнайковци.

17

Марк Цокърбърг

преди 9 години

В такава позиция съм, че всеки път, когато се събудя сутрин, трябва да помагам на разузнаването да прегледа и архивира доносите си. Имам чувството, че не си върша добре работата, несериозно е само един милиард да си казват всичко на ЦРУ, трябва и останалата част от населението да е под постоянно наблюдение, така ще спестя пари на разузнаването.

16

младен

преди 9 години

В такава позиция съм, че всеки път, когато се събудя сутрин, трябва да помагам на повече от милиард хора."Е те това е сега работа!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Vsichki cionisti sa pedanti.Kogato dazhe si choplyat nosa-ne izpuskat "resursa'.Topcheta

14

Анонимен

преди 9 години

I nego li go opliuhte i osrahte be neshtastnici, za vas ostana li chovek na koito da kajete tozi PIC, naistina stava.Shto za hora ste vie?