63

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Янкоооооооо....пак се отваря работааааа.

62

Анонимен

преди 9 години

Странно защо пошете само негативни новини? Кажете например за 4-мата българи които развиха софтуерна компания в България и е продадоха преди дни на Америка за 260 милиона $$$$$$. Поне да се вдигне малко духът ни!

61

терминал 1

преди 9 години

Тия напълно ще довършат разсипаната ни родина. Боже, пази България!

60

Анонимен

преди 9 години

Харесва ли ни или не няма значение,нищо друго не беше възможно и никакво друго правителство поне в началото не би имало по-голям кредит на доверие,ТОВА Е ВОЛЯТА НА ГЛАСУВАЛИТЕ БЪЛГАРИ,ТОВА Е ДЕФАКТО ЕДИН ОФ/Отечествен фронт/за първи път от 1944г.насам и Слава Богу тоя път красная армия не е на Дунава....дотук добре,тежкото тепърва започва,така че другари,братя и аркадашлари успокойте топката че и вашата е мътна и кървава,като не може яйца на очи ще ядем тюрлюгювеч

59

AHТИМУТРА

преди 9 години

Неможе при 106 коменрата да има 75!!!!Тая мутра и *** плешивия БУДА е осъден от българския съд, че е мутра и *** по делата с Бареков и член на ДПС!!!В!

58

Demos

преди 9 години

Стоев, време е да тръгнеш за психодиспансера. Там те чакат с осмирителната риза!!!

57

ни съ знай

преди 9 години

Всяко идиотско деяние си има философско оправдание!

56

Demos

преди 9 години

Днес се роди нова манджа: Турлю гювеч по американски. Ето рецептата: В тенджерата слагате една Тиква, добавяте Кунева за мазнина, след това слагате Румен Петков за червенина, Иван Костов бърка 15 мин. с черпака. След това Гоце добавя черва от дърт глиган. Доган добавя вода от Горна Арда. Симеонов добавя морски скат. Войводите добавят ако от турски ага. Гювеча се вари два часа. Накрая Пеевски го продава във веригата Лафка! Те това е гювеч!!!

55

ОСТАВКА

преди 9 години

ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ !!!КЪДЕ СА НАРКОМАНИТЕ ОТ #ДАНСwithme ДА ПРОТЕСТИРАТ ?

54

Demos

преди 9 години

До 64 КалиХа на бас, че ще ни оправят, ама отзад!!!

53

Demos

преди 9 години

Да ни е честита коалиция Турлю гювеч!!! Тиква - теменужка - ловец - бивша сидерова любов - предател на македонска чета и разбира се задкулисната подкрепа на ага Хидроинженер. Те това е гювеча. Жална ви майка ***!!!

52

E, де

преди 9 години

"не власт, не постове" - не, не ама да

51

Анонимен

преди 9 години

Чудно ми е само дали тази декларация ще бъде качена някъде да я видим всички...

50

арсен люпен

преди 9 години

баси измамниците

49

Анонимен

преди 9 години

Г-н Симеонов, не ви ли е срам ? Затова ли гласувахме за вас, за да подкрепяте Бойко Борисов и Корман Исмаилов ? Вие нямате съвест, вие сте един *** !

48

RAMBO

преди 9 години

бойко и цветанов по времето на социализма като служители на държавна сигурност са арестували българските дисиденти който са искали да избягат от българия или са искали да се оженят за чужденки.бойко и цветанов са изпращтали дисидентите в лагерите белене и скравена и там са ги убивали с тояги и железа а после са хранели прасетата с тяхни.това са борисов и цветанов от държавна сигурност лагери и смърт а сега им даите власт.

47

Анонимен

преди 9 години

Соросоидско правителство!

46

МАЛКИЯ МЕСТАН

преди 9 години

ПАРИЧНИЯ ФОНД УДАРИ ДЖАКПОТА----БЕЗ ОТГОВОРНОСТИ ОФИЦИАЛНО, А ЩЕ ВЗЕМАТ И ПРИБЕРАТ СУМАТИ ПАРИ И ЕВРАКЯ, А И ПОСТОВЕ - ОНАЗИ ПОЛИ -- ТУРИЗМА НЕЩО БЕШЕ ВЗЕЛА.........ЗА ДА БЪДАТ ПАТЕРИЦА НА БОКО ХАРАМ И ЧЕРВЕНАТА КУКУВИЦА КУНЕВА !!ЯСУУУ ..ПИИТЕ И ЯЖТЕ !!

45

RAMBO

преди 9 години

малко информация за непросветените.кой е бойко-той е работил за държавна сигурност с прякор буда.бойко е комунист от бкп и майор от убо.бащта му е служител на мвр.бойко е разследван от цру и олаф като престъпник.кой е цветан цветанов-той е член на бкп и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец григор шопов.коя е цецка цачева-тя е член на бкп и виш партиен секретар на окръжен народен съвет плевен.ЦЯЛАТА ИСТИНА RAMBO RA

44

Отвратен

преди 9 години

Тъпчо Тиквунов дни преди изборите на 05.10.2014 г: " Дори и 119 депутата да имаме от ГЕРБ, ще откажа мандата!". Калфин: :Ако не вляза в Европарламента, ще се откажа от политиката!" А най- позорното е, че изкуственото създадено мнозинство в Парламента ще е съставено най вече от бивши и настоящи комунисти!