122

Дръндер

преди 9 години

Да разбраха се за мен 30% за теб 70% каквото остане за фронтоваците и президентшите! Драги зрители очаквани коалиция Гоце на Бостана с реформатори и фронтоваци!

121

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 110Прав си! Ти вече я показваш усилено. И не съзнаваш, че ставайки магаре, правиш майка си матарица! Е, магарица ли е ***? Или - да, щом е родила такъв глупав и подъл син.

120

Анонимен

преди 9 години

Е, КАКВО Е ВСЪЩНОСТ "РАЗБИРАНЕТО" ЗА УПРАВЛЯВАНЕТО? И КОИ СА "ПРИОРИТЕТИТЕ"?ЧЕ ТИЯ ОЩЕ НЕ СТАНАЛИ ПРАВИТЕЛСТВО, А КРИЯТ, КАКВО НИ ГОТВЯТ КАТО ЗМИЯ КРАКА! ОБАЧЕ, НАРОДЪТ КАЗВА - Д..Е ДА НЕ ГИ ЛЪЖЕ, ЧЕ ЩЕ СИ РАЗИГРАВАТ КОНЧЕТО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА НИ ПРОДАВАТ И УНИЩОЖАВАТ! АКО НЕ ОПРАВЯТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, НЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ИНДУСТРИИТЕ - РАБОТНИТЕ МЕСТА, НЕ МАХНАТ КИТАЙСКИЯ ЗИД ПРЕД ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И НЕ СПРАТ ДА ИГРАЯТ ПО ЧУЖДА ***, ЩЕ СЪНУВАТ НАЙ-ЛОШИТЕ КОШМАРИ ОТ "ХЕЛОУИНА" НА ВРЕМЕННИЯ КАБИНЕТ

119

Анонимен

преди 9 години

ФИЗИОГНОМИКА

118

Анонимен

преди 9 години

Боже, какви физиономии! Бе хора, има наука "физиономика". Не я отричайте като комунистите преди, вслушайте се в нейните анализи и изводи. *** не може хора с такива муцуни да са добри, каквато и да е експертизата им. Една основна истина има "ДЪРЖАВНИКЪТ ТРЯБВА ДА Е ЧОВЕК С ДОБРО СЪРЦЕ", да цени ЖИВОТА на хората, а не да ги нарича "лош матриял", не да му е основна цел НАМАЛЯВАНЕТО на населението. И ДОКОГА ЩЕ КРИЯТ ПРОЕКТА НА ПРОГРАМАТА С ПРИОРИТЕТИТЕ. НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА ГИ ПРИЕМЕ! Не Нар. събрание!

117

Анонимен

преди 9 години

Ако се окаже в един момент, че нямаме съгласие по отношение на фигури, политики, ще бъдем гъвкави, заяви Дончев...Липсата на гръбнак е голям плюс в политката.

116

Анонимен

преди 9 години

Приоритетите са ясни - верни на Фашингтон и нови цени на тока за ***. лошото е, че баба Меца от Сибира е излязла от бърлогата си посред зима. Е, ние и обявихме хибридна война, каквото и да значи това.

115

ime

преди 9 години

Каква е връзката между нелекото положение на страната и споразумението за партньорство?"Страната е в нелеко положение. Трябва да оправим с изключителна скорост споразумението за партньорство"

114

ime

преди 9 години

От тази статия ми лъха впечатлението, че Мегито пак готви пак някоя измама на гърба на опоскания народ.Някой знае ли какво е това споразумение за партньорство, за което тя говори?

113

Анонимен

преди 9 години

Искам да чуя приоритетите един по един и как точно ще се изпълнят.Общи приказки като,здравеопазване,икономика,енергетика и т.н не вървят.Излизайте и обяснявайте един по един и как точно ще ги направите.

112

О С Т А В К А !!!

преди 9 години

Да направиш крадеца Найден Зеленогорски министър в онова министерство, през което преминават най-много пари заради скъпия строеж на магистралите е все едно да вкараш вълк в кошарата с агнета !Питайте плевенчани КОЙ е Найден Зеленогорски !КОЙ е ?Дете на ортодоксални комунисти, издигнат от ДС и съсипал град Плевен като кмет в три мандата.От един от най-хубавите градове в България днес Плевен е най-бързо обезлюдяващия се град.Това правителство трябва да бъде изметено с камъни !О С Т А В К А !

111

О С Т А В К А !!!

преди 9 години

Българино, готвят ни нов Фрнакенщайн да ни управлява. Още по-уродлив и по-грозен от предишните !Цял месец се крият от народа за какво се договарят. АТАКА поискаха преговорите да се излъчват директно по телевизиите, но ГЕРБ отказаха. Крият се ! Делят баницата задкулисно и зад гърба на народа !А, това, което ни пускат като информация на час по лъжичка никак не е обнадеждаващо.ГЕРБ отново ще държат МВР. Сиреч Цветановщината ще продължи !Найден Зеленогорски - министър на регионалното развитие !

110

Анонимен

преди 9 години

То бива бива ама нашто е е..ти и цирка...

109

шепот

преди 9 години

На Боци каквото му наредят това прави, и гък не може да каже, иначе отдавна да им е бил шута на тия смешници - деформатори. И да направят нещо, то ще е нетрайно като пролетен сняг.

108

Анонимен

преди 9 години

Нищо не са се разбрали, тая наркоманка смуче пръстите си когато пише вместо да смуче нещо друго. Бойко Борисов е отчаян от претенциите на реформаторите, на коиот и триглавата ламя от народната приказка, дето изпила езерото и оставила цяло село без вода, може да завиди. Според осведомени източници от служба, която няма да спомена, деформираните *** са поискали половината министерски кресла за себе си. Тоже и половината областни управи. С 4% от гласовете на българите 50% дял във властта!

107

резак

преди 9 години

Доган Президент, Местан Премиер, Данчо ментата Финансов министър, Пеевски шеф на Данс, Волен министър на отбраната,

106

приоритетите

преди 9 години

Т.н. ЕТ герб-буда и т.н. Реформаторски блок се разбраха за приоритетите: първо пари, второ пари, трето пари!

105

скийколкоситъп

преди 9 години

До Двамата и триматаКой каквото кара си го кара и си е негова работа, питай другаде ?!

104

Двамата и тримата

преди 9 години

Ае Бойко бурисов кара ли мошни жипки?

103

тъпсибегъз

преди 9 години

До АнонименПиши на кирилица бе смотан !