11

патриотче

преди 9 години

Хитри са ДПС-рите , защо трябва да фалира една банка за да се вдигне банковата тайна ? Пак поставят условие, фалирайте ДПС да си обезцени кредитите и ще видите нашите поставени хора. Натиск на ДПС да фалира тази банка под предтекст, че това е ъпгрейд на закона. Искров си е подготвен за ДПС . Не виждате ли оня бобър чобанов от коя партия е сега. цонев колко време беше член на БК. ДПС спасява банката а в медиите на Пеевски фалира всеки ден . Василев също си каза кой го атакува. ...аман от слепци

10

Проектозакон

преди 9 години

С този проектозакон бандата ДПС просто иска да заплаши определени директори в министерства, съдии и прокурори, за да не ровят прекалено много в КТБ. Хитро, но при такъв *** народ не е велико. На умряло куче - нож.

9

Анонимен

преди 9 години

Фирма на майката на Пеевски. Сменен собственика точно преди подписването на кредита за 1 милиард. Иначе Пеевски е депутат и свободен човек с милиард в джобата. Честито! Ахмед Доган е беден човек. Бисеров е невинен и никога не е крал. Местан- един честен политик. Пак спете в неделя. Недялята е деня на Гооспода-Иисус Христос. Помни 7-мия ден и го почитай в храма.

8

Веселин Узунов

преди 9 години

Само ДПС трябва да е на власт за да има развитие.Ето предлагат ,но не щат.

7

Анонимен

преди 9 години

Хахахахаха.... Недейте така, ще взема да ПОВЯРВАМ, че наистина го искат! Точно тези демагози с хидроинжинера, Бисеров и Пеевски! Винаги говорят едно, а на пракитка вършат друго. Мислят само за обогатяване и не се спират пред нищо, еничарите на България, това е ДПС.

6

бай Иван

преди 9 години

А бе бурсуци от ДПС.Къде спахте до сега,че не внесохте този законопроект, преди да се счупи стомната? Настрадин Ходжа си биел детето ,когато го пращал за вода.Попитали го,защо го бие след като стомната е здрава.Ходжата казал,че след като я счупи ще е безпредметно да го бие....А къде покрихте "Сивият кардинал" Бисеров???Ментата и Бурсука са честни като "честната Калудка от околовръстното"...

5

само истината

преди 9 години

А българският народ иска разкриване на необезпечените заеми. Да се проследят парите до закупените медии на Д. Пеевски и ДПС фирмите.

4

Анонимен

преди 9 години

Няма да стане,дпс е разсейка на дс

3

Анонимен

преди 9 години

До много важно А олигарсите от кръга Плевнелиев- Прокопиев? Те ,там е заровено кучето- КТБ!колко пари дължи този кръг на КТБ1Защо ГЕРБ продадоха на,, Пеевски и мама ,,Булгартабак,,,,Изд.Комплеск Димитър Благоев,,в.Труд- "24 часа-168часа,,и не доидоха ли парите от КТБ и сега не иска ли някой, да не ги връща .

2

много важно

преди 9 години

КОй не ги знае олигарсите от БСП-ДС назначените милионери?!Да не очаквате като им кажат имената и да ви върнат ограбеното?Много шум за нищо.Вкарайте някой от тях в затвора за да има поне малко възмездие нещастници.

1

браво

преди 9 години

Браво на ДПС,още от първия ден почнаха да работят.Единствената българска партия,която защитава правата на всички български граждани независимо дали са гласували за ДПС или не са.Ето защо я има от 25 години,ние сме със вас наши лидери,благодарим ви,че Ви има