58

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

Хора спрете да плюете кой и както сварите..Това че си е типична нашенска черта така е но...Много е лесно да плюете капитана на един потъващ кораб какъвто е България и то от 25 години..ако сметнеме и годините прекарани в руска перестройка може и 100 да станат..С магическа пръчка няма как да се оправи нищо..Първо трябва да махнеме руския четал и турски от вратовете си и така да гледаме напред..

57

Анонимен

преди 9 години

ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ НФСБ И НАРКО ЗАВИСИМИТЕ ОТ АТАКА ИМИТИРАТ СЕЛСКИ СКАНДАЛЧЕТА,УЖ ,ЧЕ СЕ МРАЗЯТ,И ДВЕТЕ ОРГАНИЗАЦИИ СА СЪЗДАДЕНИ С ЦЕЛ МОБИЛИЗИРАНЕ ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС И ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ КАТО ПАРТИЙНО СУБСИДИРАНЕ.ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕЗИ ФРАКЦИИ СА ПРИДИМНО СТАРИ ,БЕДНИ И КРАЙНО ГЛУПАВИ ХОРА

56

Родолюбие?

преди 9 години

Родолюбието ще се *** в още един учебник в тежките чанти, придружен с учебна тетрадка и тетрадка з аработа в клас. Това е печалба за фирмите. Обикновено невежество е да не познаваш истинските проблеми на образованието и да плещиш глупости за нужда от нов предмет.Несериозно е да товариш с още нещо претоварено магаре, То ще падне, ако ще и библя отгоре да сложиш....

55

Анонимен

преди 9 години

Не са никакви патриоти. Такава безкритичност и раболепие лъха от тях, че ще надмонат и Янка.

54

боздуган

преди 9 години

Каквото и да обясняват патриотите, те вече взеха булчинския букет, другото е ала - бала.

53

ВМРО

преди 9 години

Да не пишат от американското и руското и посолство и от брюксел хейтърите от атака дпс и бсп и герб долни крадци и медиини куповачи ссссссс

52

ИЗВИНИ СЕ БЕ

преди 9 години

по-скоро ЛУМПЕНИТЕпатриотите са ***"ВИЕ СТЕ ПРОСТИТЕ *** *** ОТ СКАТ" - Волен Сидеров

51

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Дами и господа журналисти, спрете погрешно да наричате лидерите на НФСБ патриоти и националисти !НФСБ не е нищо друго освен една антитурска партия !Да сте чули по СКАТ да говорят против Новия световен ред - истинският виновник за унищожението на България ?! Не ! Няма и да чуете !Да плюеш и да мразиш Турция не е достатъчно, за да станеш националист и родолюбец.Трябва много повече !НФСБ е просто антитурска коалиция и така е правилно да я наричате !

50

Анонимен

преди 9 години

Муфтаджия и продажник е Волен. Валери е свестен тип със сериозен бизнес зад гърба си. Не му се налага да рекетира чужди фирми като на Волен за да си финансира партийката. А, забравих да добавя, не е и наркоман с мания за величие и психични отклонения за разлика от Волен.

49

йорданов-Ямбол

преди 9 години

*** от "ПФ" я кажете колко ви даде и колко обеща да ви даде Б.Б. че да го подкерпите...!!! "ПФ"=ПРОДАЖНИЦИ!!!"Каракачана" "издой" "Барека" раздели парите с Валери влязаха в парламента и сега ще доят Бойко...

48

ДО 55

преди 9 години

НАРКОМАН ,ТАКА ЩЕ ГОВОРИШ НА БЯЛАТА ЗЛАТКА,ДА НА 03,11,2014 ЗАПОЧВАМЕ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ

47

Анонимен

преди 9 години

Национален фронт за спасение на Бойко.

46

Анонимен

преди 9 години

Патриотите засега държат фронта(нали са патриоти).Да видим докога.Ако Буда ги омае с някое съблазнително предложение дали няма да клекнат.Или може би зависи колко са гладни.

45

Анонимен

преди 9 години

Кои Патриоти,аз виждам само Вълци на снимката,оядени

44

мнение

преди 9 години

Те вече си отрязаха главата безвъзвратно и следващия парламент ще гледат през крив макарон! Трупове са, жалки, разлагащи се политически трупове!----------------------------------Мечти! Мечти! Мечти...........! Ще поживеем и ще видим! :)) пп. не съм фен на Валери! Напротив мнителността ми е нащрек, но проявявам толерантност и търпимост докото го опозная в новто му амплоа! Искам да го видя в действие какво представлява, т.с какво ще направи! По делата съдя/оформям мнение, най вече! Лека!

43

Анонимен

преди 9 години

Не искат да се бутат във власт на всяка цена, БРАВО! Единствената истинска партия!

42

Анонимен

преди 9 години

патриот е, душа дава.

41

мнение

преди 9 години

47ми /да продължа/ електориално рискован ход правят НФСБ!

40

баш патриот

преди 9 години

Какви патриоти са това ,щом ги представлява такъв муфтаджия и продажник ?!?!

39

мнение

преди 9 години

47ми спри да ме копираш! Боко до няколко месеца ще се провали! Затова му дават път старите вълци!!!! А Волен играе игрички заради електоратът си! На Волен никак не му дреме за държавата, освен на думи! Най печелившо електоралният ход за следващите избори е на Волен, следва измъкването на АВБ и БСП!