5

Анонимен

преди 9 години

Никой не плюе срещу метрото, то е необходимост, но си има бизнес планве, чрез които да се финансира, ако няма кой да го управлява - да се маха, то само крадене от 5 фирми не може да продължава, както и никой извън софия не е длъжен да отделя от залъка си (данъците), за да финансира метрото!

4

hidko

преди 9 години

А уж кметицата и разни други, се биеха в гърдите, че сами щели да финансират останалата част. И разбира се, тези пари остават в София за сметка на цялата останала страна. Колкото и да се опитват да ни обяснят, че видите ли, било и за всички гости на столицата (демек за нас, селяните, дето ходим там) - нещо не ми се връзва да пътувам 8 часа с влака до София, за да можело там да ми е удобно! Ай, недейте!

3

Анонимен

преди 9 години

Това метро го позлатиха, но нашите политикани така и не разбраха, че София не е цяла България (въпреки че съм от София), а хората по провинцията мизерстват. Да Фандъкова, внимателно слуша и изпълнява каквото и се каже, но само два факта: 1. Всяка една зима, при всеки снеговалеж е имало огромен проблем; 2. И двата си мандата спечели с обещанието, че ще се справи с бездомните кучета, а междувременно те изядоха няколко човека - буквално! Хайде почвайте с минусите...

2

Sofianec

преди 9 години

Браво на Фъндъкова, по-добър и отговорен кмет не сме имали!След тея некадърници, които се изредиха да съсипват София!

1

Silver

преди 9 години

"Тя посочи, че първо се почистват големите булеварди, по които се движи масовият градски транспорт, едва след това при необходимост се влиза в по-малките улици." ---------- Улицата, на която живея, не се е случвало никога същата да бъде почистена. Явно от Общината считат, че не е небходимо. Предполагам това е така и с останалите 80% от улиците в София. Смятам, при следващото плащане на данъци да им пиша: Първо ще си платя яденето и пиенето и едва след това, при необходимост ще платя и тях.