150

Nox продължава 220

преди 9 години

За доста събития се предупреждава във филмите. Един от най-добрите примери беше The Dark Knight от 2008ма.Брус Уейн/Батман направи технология, в който впрегна почти всички GSMи в града да подслушват, за да издири Жокера. Адски много хора не харесаха тази част от филма и дънкаха, че никой нямал такава технология, и че такова нещо не можело да съществува.И кво стана? Оказа се, че не само NSA чете мейли, подслушва телефони (вк. този на Меркел), *** може да ти дръпне и голите снимки от телефона..

149

Nox

преди 9 години

"МН17 бил свален от проруските сепаратисти"Пълни глупости, които не са подкрепени от експертиза или доказателства.Истината е, че това си беше организиран опит за атака под чужд флаг, за която беше предупредено в аванс. Още в серияла Sherlock с Benedict Cumberbatch и Martin Freeman (които също играят заедно в Хобита, единият е Билбо, другият е дракона Смауг) имаше епизод за самолет натоварен с трупове за атака под чужд флаг и създаване на конфликт.

148

Анонимен

преди 9 години

Тази информация се появява в момент когато има заведени вече дела срещу Украйна точно от германци заради убитите в самолета, но и това няма да помогне има пълно разминаване в така наречените "доказателства" и нищо, като реални доклади и анализи. Никой не задава въпроса, защо самолета е бил там и е бил отклонен от редовния курс и какви са разговорите с диспечерите и пилотите, това никой не оповестява.

147

НФБ

преди 9 години

До АнонименОТГОВОРНОСТ ЗА САМОЛЕТИТЕ ПРЕЛИТАЩИ НАД ДАДЕНА СТРАНА Е САМОТО ПРАВИТЕЛСТВОЗАЩО УКРАЙНА НЕ Е ЗАБРАНИЛА ПОЛЕТ НА ЦИВИЛНИ НАД ВОЕННА ЗОНА?С ТОВА СИ ДЕЙСТВИЕ ИЛИ БЕЗОТГОВОРНОСТ ФАШИСТИТЕ ОТ КИЕВ СА ВИНОВНИ НЕЗАВИСИМО КОЙ Е СВАЛИЛ САМОЛЕТА..ФАШАГИТЕ ОТ КИЕВ ИЗПРАЩАХА ВОЕННИ САМОЛЕТИ СРЕЩУ НОВОРУСИЯ И ИЗПОЛЗВАХА ПЪТНИЧЕСКИТЕ САМОЛЕТИ КАТО ЩИТ...ТОВА ИМ БЕ ПРЕЗУМЦИЯТА И В ТОВА ГИ УБВИНЯВАТ БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ ОТ ПОЛЕТА ЕВРОПЕЙЦИНИКОЙ НЕ ПИТА КОЙ Е СВАЛИЛ САМОЛЕТА

146

Анонимен

преди 9 години

Нато е терористична организация за държавен тероризъм. Долу САЩ, ДОЛУ ЕС, ДОЛУ ФАШИЗМА!

145

Анонимен

преди 9 години

До "ШПИГЕЛ"повечето германци НЕ вярват на разузнаването си и пишат,че службите им изпълняват американска поръчка---------- А това какво отношение има към истината? Това ли определя кой е виновен - вярванията на тълпата?

144

до многоликия

преди 9 години

Щерев-Шпиончев и т.н.абе ахмак,поне пари да вземаше за глупостите които пишеш.А то пишеш само от празноглавие.Поне ги цоцкай *** за някой лев бе....ще имаш за кафенце и цигарки поне....Че то безплатно,никой не работи-даже и при *** го нямаше това....учисе бе,драги ми смехурко...учи се да живееш.....

143

Щерев до 217

преди 9 години

Ти се радвай че сме в НАТО и имаме от там защита защото или ще забулят жена ти и *** ислямски терористи, или ще има пак ленински съботник и слугуване на руската империя.Интересно тези с разрушените домове невинни хора защо не бягат към Русия и другите ислямски държави,а търсят сигурност точно в държави където има НАТО!?

142

Пагубен край

преди 9 години

Щерев, искам те на първа бойна линия. Стига си плещил глупости. НАТО е придатък на военнолюбивата Щатска политика за спасяването на долара, която става особенно настоятелна и наложителна. С раждането и развитието на други икономически блокове, долара престава да бъде разменната монета, което най-добре усеща Федералния резерв, че нещата се изплъзват от опеката му. Всяка война - временни успехи, после се ражда съпротивата, която помита тези успехи. Бавен и мъчителен край на Федералния резерв.

141

Анонимен

преди 9 години

До ЩеревТеб те знаем вече ! Но НАТО не може да излъже цял свят ! Народите се чудят какво в същност става в Либия, Ирак, Сирия ?- забъркаха една каша от която няма излизане .. Никой не вярва и на медиите ,как искат да представят нещата .. Толкова много радикални групировки,колкото хората нямат работа и получават пари от вън да вършат терористична дейност и избиват жестоко населението и разбиват домовете им .Отгоре на това Натовските въздушни нападения прогонват населението от цели райони

140

Щерев

преди 9 години

Сваляне на пътнически самолети.Масови гробове.Исползване на жив щит и барикада болници и училища пълни с беззащитни украинци.Въоръжени грабежи на украински складове за оръжие.ЧЕ КАКВА Е РАЗЛИКА МЕЖДУ ИД И РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ?МАЙ НАТО ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСИ.

139

"ШПИГЕЛ"

преди 9 години

Прегледайте немското издание"Шпигел"-там също е отразена тази новина.Но най-важното е,че коментарите отдолу са доста любопитни.С една дума--повечето германци НЕ вярват на разузнаването си и пишат,че службите им изпълняват американска поръчка.Германците много лошо се исказват по повод американската политика и недоумяват защо Е.С. им скача по свирката.

138

Анонимен

преди 9 години

Много сте смешни бе - това го чухме веднага и без разследване !Къде скрихте инфотмацията от черните кутии ! Ама сте едни политически к '..

137

Анонимен

преди 9 години

Шопа е най - малоумния тип който ми се е случвало да чета в нета след Атила. Честно.

136

Анонимен

преди 9 години

Интересно защо *** си мислят че някой на запад се опитва да им докаже дали са виновни :)

135

даммм

преди 9 години

Докато твърдяха че самолета се сбит от Русия и правиха шествия в Холандия с плакати от типа на -Путин е виновен.....сега излизат със становище,че опълченците са ОТКРАДНАЛИ Бук и са стреляли с него...Май нещо взеха да омекват тъпите цереушници и *** им.Обвиняват сега опълченците защото това е най-изгодно-няма конкретно на кой да препишат вината.И това след срещата на Меркел с Путин-явно бабето е разбрала,че версията за "вятър в полето"ще е най-безобидната за запада и хунтата в Киев........

134

Анонимен

преди 9 години

Тоя шеф на разузнаването откри америка...

133

уйвидек

преди 9 години

До Анонимен 206Всъщност разследващата група холандски експерти установи до сега само, че е стреляно по кокпита на самолета. Разбира се новината беше съобщена с половин уста, защото не се вписва в историята за "руските сепаратисти". Те така. Швабите отново се изказват неподготвени.Но пък това идва и дюшеш на Хло. Истината може би никога няма да я научим. Мир на праха на загиналите цивилни...

132

Анонимен

преди 9 години

Всъщност, МН17 е свален от украинските нацисти и няма да е за първи път, след като 2003 година по време на учения, свалят един Ту-154.Учат се от своите западни мастери, които са експерти в унищожението на цивилно население.

131

Шоп

преди 9 години

До До шопа :))))