11

Анонимен

преди 9 години

9 от 10 мъже искат жената навън да е леиди, да е готвачка в кухнята и метреса в леглото.

10

Невен

преди 9 години

Абе какви са тези глупости. То ако жената ми отнеме кефа аз да изхвърлям *** си стягам багажа и дим да ме няма. Кой *** иска да виждат жена му с кофа, торба или какъвто и да е там ***?

9

Анонимен

преди 9 години

Имам чувството, че се очаква мъжете от грижите на майка си да попаднат в грижите на жената, а всички забравят, че до вчера и за жената са се грижили родителите и. Когато човек се жени трябва сам да може да се оправя.

8

Дорчо

преди 9 години

До дора,а твоята майка виновна ли е в случая, че не знаеш правилно да пишеш? Хм? Ама да обвиняваш мъжките майки веднага си готова! Първо погледни себе си, и тогава търси проблема другаде, моме.А освен духането, иска си и гълтане. Както е казал един велик човек: "Тези които духат и гълтат се радват на щастлив и дълъг семеен живот. Тези които не го правят, са вечно нещастни".

7

дора

преди 9 години

Каво са виновни жените, че майките на съпрузите в повечето случаи не са ги научили на елементарни хигиенни навици и да сразват определен ред на съжителство. Все пак съпругите не са слугини и възпитателки. Едно мърляшко поведвние от страна на мъжа може изключително да изнерви обстановката! Жалко, че я няма казарната вече. Поне там мамините синчета се научаваха да се потдържат спретнати и да не се налага все някои да трябва да им тича по ***!

6

ааааа

преди 9 години

моля ви мъже да се къпете ,бръснете редовно и да не пърдите пред жена си..А ЗА ПРЕД ЛЮБОВНИЦИТЕ СИ ЗНАЕТЕ НАЛИ..

5

Анонимен

преди 9 години

Костов е виновен!

4

Анонимен

преди 9 години

До 3Непалската поговорка е добра за Непал, ама жена ти да не те прати да доиш мъжката лама по непалски.

3

Падре

преди 9 години

Жени, не отказвайте на мъжете си, за да не ги въвеждате в изкушение!

2

Анонимен

преди 9 години

Закачайте го ако сте сигурни че ще бъдете мнооого палава,за да не бъдете неприятно изненадани защо е овършал комшийките.

1

Анонимен

преди 9 години

Вярно е.