9

Анонимен

преди 9 години

За първи път виждам лицето на афганистанка. Винаги съм ги "виждала" с бурка...ако можеш да видиш въобще нещо.

8

Анонимен

преди 9 години

Май и самата тя не знае с какво се захваща! Едно, че 5 живота няма да и стигнат да оправи цялата ***, второ че като нищо ще и спретнат я атентат, я някой трагичен инцидент. Обаче все пак БРАВО за смелостта.

7

Алеко

преди 9 години

"Те са много горди с корените си. Ясно заявяват, че са ливанско-афганистански американци"Аз пък съм чирпанско-софийски българо-европейски гълфон, шото повярвах на *** като мадридския крадец.

6

Имани

преди 9 години

Болните фантаэии на религиоэните фанатици!!! Войнствено малцинство от мюсюлмани, което се стреми да получи ЛИГИТИМНОСТ, чреэ дори още по фанатични тълкувания на корана!!! Не ми трий КОМЕНТАРА!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Коментарите пръскат с грамотност. И такива хора имат право да гласуват...

4

Анонимен

преди 9 години

Тези двата стола са единствените здрави в Авганистан

3

Аллахчо

преди 9 години

Щом са толкова отворени, ще им се направи атентат.

2

...

преди 9 години

ne sam zapoznata s tezi temi

1

дедо Ташунко

преди 9 години

Не искам да обиждам мюсулманската религия, но тя е около 600 години по-назад от християнството в своето развитие. Горе-долу с толкова време, колкото по-късно от Христос се е родил Мохамед. Най-големите престъпления християнската католическа църква е извършила през средновековието. Сега същата агресивност при завладяването на други континенти се извършва от радикалният ислям, където той стъпи следва унищожение на другите религии. Това нито САЩ, нито ЕО го разбират. Афганистан е 1200 години назад!