13

ДААА

преди 9 години

Само чакат удобен момент да вдигнат нещо ,защо не го намалихте като намалиха цената три ПЪТИ сега още не е достигнато нивото от преди намалението ,или просто ето ви още 10ст. върху хляба.И още нещо 80 % от пекарните са на "ГАЗ" къде е цената на тока тук неразбирам.По скоро ДИЗЕЛА определя цената на доставката ,но това е друга тема ,петрола поевтиня с 24 долара на барел ,но Волен нищо не казва за цената на ДИЗЕЛА. В момента ДИЗЕЛА трябва да е 1,80лв. за да поевтинее хляба при доставката!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Защо така, госпожо Кокушева?

11

Анонимен

преди 9 години

Няма да ядем хляб - и без това е вреден. ще го заместим с друго, което не си е вдигнало цената.

10

Анонимен

преди 9 години

Цените ще растат и няма значение какво нараства, може да е и нивото на река Дунав. Докато този народ не се осъзнае и не разбере, че всичко в тази държава зависи от него, ще е така. Всеки ще се гаври с хората и ще дере кожи.

9

до 12

преди 9 години

Ти сигурно брашно ядеш

8

браво

преди 9 години

Петрола поевтиня,но горивата ще скачат

7

нормално

преди 9 години

Ако брашното е по-ефтино, нормално е хляба да е по-скъп. Набухвателите, стабилизаторите и т.н. не са станали по-ефтини.Брашното.... че кои слага брашно в днешно време? Това е отживелица.

6

Анонимен

преди 9 години

Брашното поевтинява от три години, но лакомията нараства ли нараства.

5

Анонимен

преди 9 години

Долара се качва и ще удари и хляба.

4

Сандо

преди 9 години

цената на хлаяба е много важен фактор в Българскаата икономиката !!!!Това мислене е наследство от бедни времена и по бай Тошово време постоянно се натрапваше колко е евтин хляба, за да не ги е страх хорицата че ще измът от глад.треперетеееее цената се вдигна с 10 стинки !!!

3

Анонимен

преди 9 години

Брашното поскъпва след ноември а тогава заедно ще скочат и парно, транспорт, храни и всяко производство на ток. Износът още повече ще намалее.

2

Анонимен

преди 9 години

Хляба трябва да се продава с акцизен бандерол. Всяка бройка да бъде номерирана и да има досие, съдържание, произход, час на изпичане, форма и температура на приготвяне, час на продажбата и др. Щом стигнахме до ватове и волтове, като определящи цената, то нека не пренебрегваме и другите показатели! На пазарЯ ми продават половин кило моркови за 40ст. и ми искат 10 ст. за торбичка + 300лв. за адвокат, след протокола за разпит към делото за побой- Аз ще си платя АМА И ВИЕ КЕ СЕ ЛЕКУВАТЕ!!!!

1

АНТИМУТРА

преди 9 години

ЕТО ТОВА Е ГЕРБ И ВИНАГИ Е БИЛ ЕДНА ЛЪЖА ХАРЕМ АЛА БУДАЛА!!!!НЕ СЪМ НЕДОВОЛЕН ОТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!!!!!!НЕДОВОЛЕН СЪМ, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО НАЙ-МНОГО ПЛЮХА ПО БОРИСОВ КАТО РЕФОРМАТОРИТЕ И БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА СЕГА ГО НАРИЧАТ НАЙ-ВЕЛИКИЯ И НЕЗАМЕНИМИЯ И БИЛО НЕДОПУСТИМО ТОЙ ДА НЕ Е ПРЕМИЕР С 80 ДЕПУТАТИ!!!ПРЕДАТЕЛИ ТОВА Е НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО!!!!