10

Шаран -БГ

преди 9 години

Ааа, НЕ ! При нормалните човеци това се случи през 1990 тод. /Става дума за "ЛУСТРАЦИЯТА", каквото и да означава това, защото ми се струва, че не е българска дума и я няма дори в Речника за чужди думи в българския язик от 1995г./ При нас това чудо трябва да стане след около 100 години след 10.11.1989 год.! Тогава ще има отлични резултати!!! И България ще дръпне напред с мощността на "Трабант" / Ако я има......./

9

???

преди 9 години

Въпрос номер 8 от мен:Какво стана с ЛУСТРАЦИЯТА, другари?Айде и в Украйна ни изпревариха вече!Смеете ли да направите една хубава, лечебна, оздравяваща лустрация?

8

Анонимен

преди 9 години

Още нещо по времето на Филчев ,дори се говореше ...че баретите като правят Акция ....Направо изпържват човека ,който трябва да арестуват като му подхвърлят незаконно притежавано оръжие или наркотици в домът му.....Адски проста идея ...гл.Прокурор да е подчинен да парламента...Представи си ако Премиера иска да си разчисти сметките с някой по този начин.....няма да му е трудно нали ??

7

Анонимен

преди 9 години

*** въпрос е първия....Главния прокурор щеше да се превърне в маша за разчистване на лични сметки между политиците....повече от всякога....Щеше да бъде изнудван всячески....Дори без гл.прокурор да е пряко подчинен на парламента....виж какво се случваСтанишев го разследват за изгубените документи на ДАНС...Цветанов с 4 годишна присъда на 1-ва инстанция ...Боко осъди Волен за 200 хиляди лева...А представи си ,ако може да се оказва директен натиск от парламента..

6

Анонимен

преди 9 години

МНОГО ДОБРЕ ПОСТАВЕНИ ВЪПРОСИ! ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ ДПС ИМА ВЛИЯНИЕ И В РЕФ.БЛОК, СЛЕД КАТО ИСКАТ СУБСИДИРАНЕ НА МЮСУЛМАНСКИТЕ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ,КОИТО И БЕЗ ТОВА СЕ ПОДЪРЖАТ ОТ АРАБСКИЯ СВЯТ И НЯКОИ ОТ ТЯХ ПОДГОТВЯТ РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ!!

5

Анонимен

преди 9 години

Както се вижда независиам съдебан систеам няма никъде по света, нека поне питиците да си поемат отворността.

4

Анонимен

преди 9 години

глупави въпроси. В цифрите на МВр влизат и чантаджиите. Много лесон може да се изчистята чантаджите, да се увеличат оперативните кардри и пак МВр да са с по-малок хора. А главният прокур може да стане едновременно и правосъден министър и лесно ще се уволнява. Или да бъде починен на правосъдния министър. Друг вариан те да няма имунитет и срещу него да може да се заведе дело по всяко време. Това ще го накара да бъде по -морален.

3

SILENCE

преди 9 години

ЗАЩО ИСКАТЕ КАКВОТО И ДА БИЛО ОТ ОТЛОМКИТЕ НА ПРЕДИШНИ "ПАРТИЙНИ" ФОРМИРОВАНИЯ? КАКВО ПО- ГОЛЯМО ЗЛО ОТ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ИЛЮЗИИ,С КОИТО ДОСТА ХОРА ОТКАЗВАТ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ? Колкото до финансиране на ислям....а,боко построи доста неща,ще се набива на очи,ако и ги финансира,за са функционират ...

2

holokosta

преди 9 години

b r a v o

1

Анонимен

преди 9 години

Много резонни въпроси!