9

Имани

преди 9 години

Беэплатно сирене има само в капана эа мишки:-)))!!!

8

някой

преди 9 години

Тъй де- ние ги разбутахме,обещахме звезди от небето,няма как да им ги дадем,но нашето го направихме.Сега е ред на Русия да ги успокои, стопли и нахрани,няма да се харчим ния,я!На това му викат демокрация и политическо правилно мислене!Между впрочем,баба ти Меркел е била най-стръвно настроения ястреб за затваряне на и блок на КозлудуйКакто казват очевидци тропала с ръчичка и викала"веднага да се затвори,няма да говорим!"Така се водят преговори в оня свят!А ние-наведени.Питайте куневица!

7

Анонимен

преди 9 години

Масовите гробове са поредната фалшификация на кремълските дългоносковци.

6

Анонимен

преди 9 години

баба меркел да каже нещо за откритите масови гробове в които бяха намерени телата на цивилни жертви главно млади жени,които освен,че са били брутално изнасилвани,са били и жестоко убити и им са вземани човешки органи със цел да бъдат продавани за трансплантация .Нека и немската баба да каже нещо и затова ,че вчера армията на урките обстреваше училища в Донецк за първия учебен ден ,убивайки много цивилни

5

Анонимен

преди 9 години

Зимата идва! Европа има нужда от руския газ

4

Анонимен

преди 9 години

Меркел да се скрие някъде. Всички знаем че е против Путин, а сега го търси за телефонни разговори да преговаря мазната шваба.

3

klik

преди 9 години

Zasto li Putin vaobshterazgovaria sas Merkel,tatia e podloga na USA.VSICKI ZAPADNI RAKOVODITELI SA BEZHARAKTERNI HORA,KOITO NIAMAT SOBSTVENO MNENIE.

2

Т.Т,787

преди 9 години

Заради лакомията и интригите на американците,страда цял свят,включително и Европа.В момента САЩ са комунистическа държава и работи по комунистическият модел на СССР,но много по-арогантно и безочливо.Конфронтацията на ЕС и Русия е най-голямата радост за Вашингтон.....А плужеците от Брюксел само това правят, и убиват бъдещето на всички европейци-по заповед на Б.Дом...........

1

!?!?!!???

преди 9 години

Бабо,,,бабо омотахте се съвсем с украинците--сами си плюхте в лицето.....Ама като скачате по свирката на краварите--така ще е....След време как ли ще миете позора на геноцида от ръцете си????