57

masterblaster

преди 9 години

Направо да ги разкарват, а не просто глобяват

56

Анонимен

преди 9 години

До правдаБаси тъпата "правда", ДОСЕГА тия 14 МЕСЕЦА Сидеров чий *** лижеше ? Щом пак искаш турци да те яхат ГЛАСУВАЙ за боленчо! Кибик Блаже

55

правда

преди 9 години

Ами вие си избирате ДПС кво ревете, дали БСП или ГЕРБ е все едно. Доскоро Бесепарите управляваха с ДПС сега Борисов се договори с тях и пак турците ще ви командват. Не съм фен на Сидеров но засега само той говори истинатан а всички други ви правят на пионки от манипулация. И Борисов и Станишев показаха че ограбват държавата...само Сидеров не е управлявал. Аз ще гласувам за АТАКА, добри лоши....поне не са се доказвали като управляващи.12279

54

Един Българин

преди 9 години

П.п. Какви са тези "глоби" 200 до 2000лв?? Това са джобните е малкия джоб на Владимир Зидаров (Лютвито кандидат за депутат от СДС през 1990). Да станат поне 10 пъти по-високи и да има и други по-сериозни наказания за провинилият се политик.

53

Един Българин

преди 9 години

До до ХАЙДЕГласувай по съвест за "най-малкото зло" (като няма добро). Аз лично ще гласувам за стабилност в държавата т.к. това ни е най-големият проблем в момента. От това бягат и инвеститори и съответно работните места. И на мен никой не ми харесва, но както казах най-малкото зло. Т.к. БКП и Д(П)С са големи злини, очевидно няма как да подаря гласа си на тях не гласувайки или гласувайки за партията на "бай Гошо", която няма шанс, братко Българин.За това "ЗА БОГА, БРАТЯ и СЕСТРИ, ГЛАСУВАЙТЕ!"

52

KLO

преди 9 години

KIRIAK STEFCOV-NISTO NOVO POD SLANZETO.GLOBENI, NO NEPREMAHNATI OT IZBIRATELNITE LISTI.IORDAN CONEV NIAMA NI SRAM NI SAVEST ,NO IMA ZAPAZENOTO MIASTO V PARLAMENTA.AKOGA LI SADAT STE ZABRANI DPC.

51

Евро7кептик

преди 9 години

Карагьобекът Данчо Ментта защо не ги попита или да им каже"Кеде е Ристо БОСеров"?Защо тези наглеци тровят политическото пространство с демаготски послания/ за съжаление по-успешно и от отстаналите ни скъпоплатени кукли необлекли раирани костюми/?сКъде отиваш Българийо, начело с тази глутница от освирепели слепци?

50

льжата

преди 9 години

В Ямбол има джамия но не пее ходжа.Ако запее той знае какво ще му се случи

49

до ХАЙДЕ

преди 9 години

И за кого да гласувам, братко БЪЛГАРИН??? За кого, когато думите на дъгата от политическа класа са в един и същ нюанс и действията им еднакви. Илюзията за право на избор!

48

льжата

преди 9 години

От 100 войводи от Сливен 94 са от ЯМБОЛ.е КАДЕ СТЕ ,а да чуя ,а да видя

47

Българин

преди 9 години

местан и другите са неприятни, но за еничари като Цонев трябва бой и терор! Публичен- на цялото му семейство!

46

Хайде

преди 9 години

Няма нужда от спорове. Братя БЪЛГАРИ, който искаЧИСТА И СВЯТА БЪЛГАРИЯ,да излезе и гласува. Само с нашите гласове, ще заглушим гласовете на ДПС. Българските турци и помаци са добри хора. Те са се родили и живяли от поколения в БГ.Заедно с българите са градили България. Мисля, че всички ние не сме против тях, а против техните водачи, които ги манипулират и мачкат. Ние сме против новите потурчили се ***, продали се за трохи. Използвани от ДПС,чрез новоизлюпени църкви,с тартори с дебели вратове

45

?!?

преди 9 години

И на Ромите турския стана майчин, а тоя Цонев и *** на която служи с радост нарушават законите на държавата.Това е примерът на честните политици от ДПС да проповядват сепаратиски настроения. До кога ще се търпи това от родния прокурор?

44

Bez koz

преди 9 години

DPS-antikonstitucionna, masonska sglopka za osashtestvyavane na "zlovredna ustoychivost"na politicheskoto prostranstvo-"Etnicheska karta" !

43

льжата

преди 9 години

Мамка Ви и предатели.За такива ли умряха Бяновите.Нямало робство.Е подскачаха си и се кефеха.

42

Един Българин

преди 9 години

За съжаление избирателите на Д(п)С са обикновени хора, закрепостени от партийните функционери и няма как да им се противопоставят ако не се намеси държавата. Последната няма да се намеси, защото се управлява от предатели.Ако те не бяха в тази зависимост може би биха се замислили дали да дадат власт на хора, които публично нарушават законите на страната. Сега закона за акитация, утре корупция, в други ден още по-тежки крепостни окови...

41

България

преди 9 години

Каква наглост "дай да глобяват и мен" с нашите откраднати пари на електората че вече не е модерно да се казва народ

40

Анонимен

преди 9 години

Муха ги ухапала.Те всички са милионери.Тези глоби ще си ги използуват за пиар,че електората им ,пък и този на националистите,вече не вярва на вечните им манипулации.Те не искат да управляват,а да оставят следващите управляващи в безизходица,за да се върнат отново във властта за кражби и узаконяването им от корумпираната съдебна система.Свинските черва край нямат.Търгаши като Бареков,Сидеров,менти и бисери,под ръководството на БСП/ДС и чрез троловете на Моника Хохегер задкулисно водят парада.АУТ!

39

Анонимен

преди 9 години

Partiite sazdadeni ot DPS sa ATAKA i partiyata na Barekov

38

Анонимен

преди 9 години

До вярващ в ТанграTo4no vie balgarite ste vinovni za umrelite ot glad bratq na Levski carvul s carvula