20

rustam

преди 9 години

тука нещо византийски номер .. таралеж за възглавница и грък за приятел

19

sofeto

преди 9 години

До Потърпевш"До Софето,Прав си ама и ти си промит мозък."Явно си някакъв лузър и затова те дискриминират!

18

Потърпевш

преди 9 години

До Софето,Прав си ама и ти си промит мозък. Що не ни пуснат само въздушен Шенген. Тогава хем ще имаме ще имаме граница с Гърция да се празим от *** и други те там, а Българския туризъм, икономика, образование и т.н. няма да бъдат убивани. Да ама не и това не искат да си ни мачкат е по добре.

17

Потърпевш

преди 9 години

До Райна,Кво ли ти пиша. То трябва да си отвориш очите от пропагандата. Отношението към България се нарича Дискриминация не само защото реално е така а защото ползват европейските закони избирателно- за нас и за ТЯХ да те са с главна буква. Те могат да си имат корупция ние не можем. И за целта спират парите от мойте и твойте данъци. С две думи Европа е пълен бардак и аз не искам да го играя ролята на ***!

16

sofeto

преди 9 години

"Бъдещ еврокомисар иска България и Румъния в Шенген"Това ще увеличи още повече разграденият ни двор! "Шенген" е добър за "правовите държави" в които се прилага реално "държавно насилие" за спазване нa законите и наредбите.

15

Потърпевш

преди 9 години

което поражда такова действие, след проверка в съответствие с приложимите процедури за оценка по Шенген, че необходимите условия за прилагането на всички части от съответните достижения на правото на ЕС са спазени в тази държава."

14

Точно грък ли?

преди 9 години

Не съм русофил като Райна,но съм съгласна, че гърците не са ни приятели. Гърците ни мразят и презират,но Гърция си води собствена политика, въпреки ЕС.В този случай вероятно си правят тънката сметка,че някой трябва да плаща 500-те милиарда на гръцкия дълг,все от нечий гръб трябва да бъдат избити тези пари,нали?Някой трябва да плаща заради гръцкия несъразмерен разкош.Понеже чехи,поляци и унгарци неса овце,остават българските роби.Гърците ще получават субсидии,да мърсуват, а нашите ще им робуват.

13

Потърпевш

преди 9 години

До Райна,Отношението към България се нарича ДискриминацияДоговора за присъединяване на България към ЕС ал.4 (2) "Разпоредбите на достиженията на правото от Шенген, интегрирани в рамките на Европейския съюз и актовете, на които се основават или които по друг начин са свързани с тях, но които не са посочени в параграф 1, макар да са задължителни за България и Румъния от датата на присъединяването, се прилагат във всяка една от тези държави само по силата на европейско решение на Съвета, което

12

Потърпевш

преди 9 години

До Райна,Отношението към България се нарича ДискриминацияБългарски туроператори желаещи да предложат туристически пакети на туристи от трети страни за няколко европейски дестинации, не могат да го направят само с издаване на една европейска - шенгенска виза. Същото нещо може да бъде реализирано и успешно се използва от туристическите агенции от страните членки на Шенген, с което се нарушава конкуренцията и се създават условия за дискриминация на Българския бизнес нарушава се Чл. 195 от Дого

11

Потърпевш

преди 9 години

До Райна,Отношението към България се нарича ДискриминацияОтносно сектор туризъм Чл. 195 Съюзът допълва действията на държавите-членки в сектора на туризма, по-специално чрез насърчаване на конкурентоспособността на предприятията в Съюза в този сектор ал. 1 т. А "насърчаване на създаването на благоприятна среда за развитието на предприятията в този сектор"

10

Потърпевш

преди 9 години

До Райна,Отношението към България се нарича ДискриминацияЧлен 64 (предишен член 57 от ДЕС) параграф 2 "приемат мерки за движението на капитали от и към трети страни, свързано с преки инвестиции, включително инвестиции в недвижимо имущество"При покупка на имот в страната, гражданин от трета страна не получава свободен достъп до страните от Шенгенското пространство в нарушение на общите политики описани в чл. 64 от Договора от Лисабон.

9

Потърпевш

преди 9 години

До Райна,На теб никой не може да ти помогне. Не външни не вътрешни министри - трябва да пробваш при министъра на здравеопазването. Проблема Како е че на Кристалина не и пука и шенген не и трябва. Отношението към България се нарича Дискриминация1. Имай в предвид, че Невлизането ни в Шенген Противоречи на Договора от Лисабон- Чл 3. (предишен член 2 от ДЕС) ал. 2. гласи: Съюзът предоставя на своите граждани пространство на свобода, сигурност и правосъдие без вътрешни граници"

8

Райна

преди 9 години

До ShengenНе говориш по същество.Аз лично искам да сме партнери с РФ. Те знаят как.

7

Анонимен

преди 9 години

То добре е да иска, ама при положение, че според ЕС покриваме изискванията, какво правим ако холандците пак ни ударят контра?

6

Райна

преди 9 години

До Анонимен 5Не е нужно да ме съжаляваш.Винаги и всичко си набавям сама, без да се ядосвам. Не виждам обаче защо да не се тревожа за най-любимата ми страна.БГ може да е всичко, но ми е родина. Въпреки всички троллове и полититици.Никога няма да се върна там, но искам да си запазя българищината!

5

Анонимен

преди 9 години

Нека Кутевската *** започне плюенето сега!

4

Анонимен

преди 9 години

Райна, за да могат такива като тебе да ги е яд. Щом това не можеш да разбереш, жалко за живота, който живееш и образованието, което имаш.

3

Райна

преди 9 години

До MomoДокато нямаме един Лавров не се надявай!

2

Momo

преди 9 години

Тези работи не се решават от комисари, а от външни министри!

1

Райна

преди 9 години

Туй българите сме интересни същества, все туй ни трябва, което имат други, а ние не. За какво ни е Шенген? Да се бием в гърдите, че ето и това имаме...Ама иначе погледнато един гърк се изказва в наша "полза". Не е на добро!