76

Иванов

преди 9 години

До GaskoingГледай кой ще те спаси! - там търси виновните :))))

75

до 78

преди 9 години

А защо ЕС трябва да плаща за далаверите на политическите ни мутри и нашата наивност и овчедушие ?

74

Анонимен

преди 9 години

ес да спре всички фондове за бг ***. или държавата да става европейска и да се оправя или да се закрива

73

присмехулник

преди 9 години

лошо сега крадливият илит е на тясно няма време за маневри избори утре кво праим сега всички са в кюпа придстоят циркове надежда само в имунитета които ще им дадете а и цв василев може да проговори лошо гигантски скандали и осъзнаване на порочността на политическата система пригответе камъните

72

Анонимен

преди 9 години

кипърските банки в най голямата криза затвориха за 2 седмици, тук ни правят на маймуни 6 месеца без да казват нищо. в същото време стана ясно че управителя на бнб и жена му са си изтеглили всички влогове от бг банки.

71

АНТИ

преди 9 години

Недейте да скачате много-много!Приготвили са ви стрижене и доене доживот!

70

Анонимен

преди 9 години

КТБ е европейска банка и ако ЕС преведе 5-6 милиарди лева съгласно директивата и Близнашки ще ги изплати още на другия ден.

69

Анонимен

преди 9 години

тате каза че ще ми купи колело - ама утре

68

Анонимен

преди 9 години

Абе какво я интересува европейската комисия една банка в България?Нали тук си има служби,нека разследват.Мен не ми пука че политическите милионери са внасяли пари за огромни лихви.Интересува ме кога ще изгоним чуждите банки от България и кога лихвата по кредити ще стане 7-8%???

67

Анонимен

преди 9 години

Може да разрешат да се теглят по 400 лева на месец колкото да избегнат наказателното на ЕС.

66

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 71Има, то затова е целия цирк, ама докато гледате цирка, не гледате в правилната посока :)))прочети първо за плана bail-in в ЕС, после изказането на М.Драги (Шефф-а на ЕЦБ) от 6-6-2014

65

Анонимен

преди 9 години

До въйкоРазследване имаше, но Гунев го пуснаха, а пък Искров още е в БНБ.

64

въйко

преди 9 години

До Анонимен 69ок, опрощават, а някакво разследване? или квото било - било?

63

Анонимен

преди 9 години

До ИвановТия директиви и закони не са приложими, защото иначе ще фалира цялата държава. Държавата няма откъде да вземе тия пари.

62

Димитър

преди 9 години

Батко 67, за твое най - голямо учудване никога няма да направят това разследване, защото ако половината от следите са към ЦК на БКП, другата половина са към... тях!

61

Анонимен

преди 9 години

Както ЕС кредиторите опростиха дълговете на Гърция, така и сега се събира комитет на вложителите и кредиторите на КТБ и каквото може да се събере от имуществото на КТБ се разпродава и се връща, а другото го опрощават. Няма цяла година само с КТБ да ни занимават.

60

Анонимен

преди 9 години

До 61Закона си е много правилен. Защо държавата да плаща на клиенти на работеща банка? Естествено, че лиценза първо трябва да бъде отнет, да се обяви фалит и държавата тогава да плаща. То щеше да е върха на нахалството, банката да накара държавата да изплаща милиарди на клиентите и да си работи нормално, приемайки парите на нови вложители, чийто пари също да крадът от банката и така до безкрай.. Не става така. БНБ не плати, за да даде шанс на акционерите. Първо ревахте, за шанс на акционерите, после ревете, що не плаща държавата гаранциите. Е разберете се първо какво искате.

59

БСП->Затвор!

преди 9 години

Добре е ЕК да тръгне и по следите на откраднатите милиарди. Всички в Европейския Парламент ще бъдат дълбоко изненадани къде водят следите...

58

Иванов

преди 9 години

До Анонимен 56Може, в директивата пише, че всяка държава определя сама големината на сумите по частичния достъп до депозитите! Но пък и максималния срок за изплащане по закон /ЗЗД/ е 5г!Така ,че лично аз очаквам, месечните суми да са 100,000Е / (5 х 12) = 1666Е, освен ако не са първо малки (напр. прага на издръжка х2 = 570Е) и накрая на 5-ата година ги изравнят към остатъка по влога :))))

57

Анонимен

преди 9 години

Другари емигрирайте в путинова русия там няма наказателни процедури на ЕК