59

Д-р Охболи

преди 4 години

Баща му Проф. Трифон Томов беше шеф на катедра Физиология във Ветеринарния факултет в Ст. Загора. Докато Сашко се правеше на широк социалист, татето беше върл *** и мешаше яко диа. мат.а в лекциите си с политически допълнения и поучения към набедените за комсомолци студенти, демек всички. Помня как ни навика за участието в студентската стачка, като падна Лукановото правителство, че ние простаците сме си позвололи да даваме оценка на Луканов, който бил политик отвъд нашия умствен капацитет

58

Я , Стига ,бе...

преди 7 години

СИНА НА ПАРТИЯТА БКП/бсп ,бееееееееееееееее........ха,ха,хаааааааааааааа.....ДОСТОЕН СЪВЕТНИК В ЦК/БКП при ТАТОВО ВРЕМЕ....!!!ВИЕ , КВО ИСКАТЕ ....??!!!!!

57

Анонимен

преди 7 години

През 2011 година е осъден от Софийски градски съд на 9 години затвор по обвинение в длъжностно присвояване от металургичния комбинат "Кремиковци " АД в размер на 29 млн. лв.По настоящем е собственик на ПФК ЦСКА (София).Прочети още на: dnes.bg/blogini/2014/09/23/sasho-apasho-e-profesor-molia-vi-se-niama-greshka-v-katedra-quot-politologiia-quot-na-filosofski-fakultet-na-su-quot-sv-kliment-ohridski-quot.239807ЪЪЪЪ КО? НЕ! Я ПАК?

56

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Я, .....нищо ново в България!

55

'

преди 7 години

След като с политика в страната ни се занимават предимно апаши, не виждам нищо нелогично сашо апашо да е професор по политология.

54

Анонимен

преди 8 години

ами след като Цецо Цвъ е доцент някакъв си, защо не..Този не мисля, че е по-т-ъп

53

Анонимен

преди 8 години

Томов е професор в СУ и съда го оневини по всички обвинения.Ама журналистите си спестяват истината,знаят само да бухалкат хората!

52

Анонимен

преди 8 години

Грозен, по-грозен ....Апашо

51

Анонимен

преди 8 години

Сега титли да искаш,няма проблем

50

ask

преди 8 години

не случайно ректор и *** са много близки по звучене в бг езика

49

Манчо

преди 8 години

Ами драге зрителе и радиослушатели,погледнете ,че всички политически *** станаха професори!? Много е готино защото могат да ходят на "работа" до 80 години без да ги съкращават и евнтуално до започване използването на памперси,цукала и бастуни! Тежко и горко на нашите деца учещи при тях! Ами то това вече стана мода. Нарочно махнаха висшата атестационна комисия и сега всеки институт ги произвежда на килограм! По политически принцип на ретора!

48

Брях

преди 8 години

До живот за такиви вагабонти! Заедно с Румен Овчаров, да си играят на кукли с останалите затворници.

47

Анонимен

преди 8 години

*род!

46

Анонимен

преди 8 години

***!

45

ъ

преди 8 години

абре ора посочете ми един свестен чиляк у политиката у парламенто и въобще саде горе ??

44

Анонимен

преди 8 години

От наука не само погледа,но и мозъкът му е помътнал!

43

Анонимен

преди 8 години

Още в началото на демокрацията момчето "изучаваше и практикуваше" контрабанден внос и износ през митниците на българо-румънската граница.И това,че е останал само професор, а не академик по въпросите на финансовите ,икономическите и политическите престъпления се дължи на умствения му мързел.Иначе АОНСУ-специалистите от ВАК,УНСС и СУ щяха да го изберат- нали те са БАШ-МАЙСТОРИТЕ,организиращи и реализиращи унищожаването на българската икономика и народ!

42

Аз

преди 8 години

До МИШОМного точно казано!

41

Анонимен

преди 8 години

До МИТКОМитак като те слушам си мисля че си от средновековието и вярваш в адам и ***

40

анонимен

преди 8 години

АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ, КЪДЕТО СТЪПИ ТРЕВА НЕ НИКНЕ. А ВСЕ СЕ НАМИРАТ *** ДА МУ ВЯРВАТ. И СЕ ЧУДЯ НА ТОЗИ ЧОВЕК ДАЛИ МУ СЕ Е СЛУЧВАЛО ДА СЕ ПОЧУВСТВА НЕУДОБНО ИЛИ ДА СЕ ЗАСРАМИ.