19

Анонимен

преди 10 години

Бомбардират Сирия !

18

Анонимен

преди 10 години

До ЛудNeznam dali si lud, no kazvash istinata. Ako hristianskia sviat ne se sabudi, skoro shte bade unishtujen.

17

Фф

преди 10 години

Всички тия чаршафи чалмосами трябва да се изтребят

16

Анонимен

преди 10 години

Май беще по добре тези държави да си има по един "диктатор ", който си знае как да управлява мюсюлманското общество ! Какво постигнаха западните разбиратели за " демокрация " в Ирак, Либия ( защото хората там сега не живеят добре , с разрушени домове и икономика ) ?

15

Членска карта №7

преди 10 години

Лицемерни вопли и сополи. Никой не ви е канил да ходите при арабите, особено след като западът разтури съществуващите там стабилни режими! Мароко, Алжир, Египет, Сирия, Ирак бяха образец за светски арабски общества. А ще колят пред камерите, защото това е единственият им начин да бъдат чути. Хората, ако и малко диви по нашите разбирания искат да живеят по своя си начин. Оставете ги намира и ще спрат да колят лоясали граждани на ЕС и САЩ.

14

Просто питах :)

преди 10 години

Достатъчно е човек да отвори гугъл и да напише снимки от улиците на алжир,мароко и тн.Виждат се големи количества тъмнокожи заплашително изглеждащи типове с физиономии на закоравели престъпници-главорези.Голяма част от тях размахват ножове,палки и различни видове огнестрелно оръжие.И вие какво?Ще отидете там с фотоапаратчето на шия,слънчевите очилца,смартфона в задния джоб и голям изкусително изглеждащ куфар на колелца? Няма ли по-приятен начин за извършване на самоубийство?

13

fucking мазохисти..

преди 10 години

Винаги съм се чудил тези хора някакви мазохисти ли са?Цял свят им казва-там е пълно с ислямизирани маймуни.Най малкото което може да ви се случи е просто някое с *** викащо алах акбар да ви гръмне с автомата.Дори няма и да ви погледне само ще преджоби трупът ви набързо.В по-лошият случай батковците на същото ще ви използват вместо жертвен коч с тая разлика че вече и вашите близки ще могат да гледат във формат high definition как ви режат главата.И не те пак напинят да ходят там.Чудо.

12

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

И *** да поеме отговорност...

11

Rigel1

преди 10 години

Do 7: Ima skoro i tova 6te stane,prosto iz4akvat o6te malko.Spoko.Izvanzemnite ve4e imat plan s tqh.

10

Анонимен

преди 10 години

Нека нека си направят Халифата да обхваща даже цяла Африка да можем направо да ги запукаме с инфразвуковите бомби и после само ще минем да дезинфекцираме и изгорим труповете. Инъче предвид кофти климатичните условия, предразполгащи към болести и *лски манталитет, там е най-добре един ден да има само роботи, които само да набавят ресурси на белия свръхчовек.

9

Анонимен

преди 10 години

*ите го дават много важни с тия смешни черни качулки, но не е зле да си припомнят как изклежадт качулките на Ку клукс клан. Идея си нямат колко е луд белия човек, ако му падне пердето! И това с рязането на глави ряпа да яде пред изобретението на доктор Гилотен

8

Анонимен

преди 10 години

Те скоро и в България могат да почнат да отвличат. Само кървави отмъстителни акции на тайните служби ще ги оправят тия. Те режат глави, но ние можем например да им извиваме на 180 градуса главите показно пред камерата с бели качулки на Ку клукс клан. Мисля, че имаме доста опит от средновековието - можем да им набиваме децата на кол и да ги постваме в нета

7

Анонимен

преди 10 години

Те и сомалийците мислеха така, ама сърбаха попарата на тия от легиона и руснаците.

6

Берлин

преди 10 години

Принципно ми се ходеше много в Мароко, ама след като джихадистите отвличат туристи от Алжир, май северна Африка ще я отложим до второ нареждане.

5

Анонимен

преди 10 години

Алжир, френски легион?Не са познали.

4

Анонимен

преди 10 години

A NQMA LI KOI DA STOPI TIQ MIRIZLIVCI OT IDIL S LAZER TA DA NE OSTANE I DIM OT TQX?

3

Анонимен

преди 10 години

Остава и един руснак да отвлекат, франсетата не са лесни!

2

Анонимен

преди 10 години

Чудя се разузнаването на тия държави толкова ли не може да проучи кои са семействата на тия *** и да ги избие до девето коляно? Мисля, че Израел и Русия така действат и затова техни граждани не се отвличат. Да видим дали някой ще си помисли да коли, ако знае, че ще агенти ще пръснат черепа на децата му?

1

Анонимен

преди 10 години

Типични партизани страхливци