175

Топчо

преди 10 години

Айде бе ***, нещо новите санкции моного ги умувате?! Какво ще забраните продажбата на самовари в САЩ?! О, УЖАС!

174

Евразия

преди 10 години

Софиянче май много са ти наркотиците, тази седмица в РФ имаше регионални избори. Путин е един човек само, руснаците си го уважават и тачат. От изборите излиза че алтернативата ако не е Путин ще е Жириновски ауу ауу ауу. Идеялния партнйор за САЩ хихиии

173

Анонимен

преди 10 години

Софиянец ли си не софиянец ли си...преди да пишеш глупости прочети и преброй колко въоръжени конфликти и войни е запалил САЩ и колко Русия!

172

сони

преди 10 години

До АззА ти си още по *** Рейгьн без един изтрел ги сложи на колене и сега ако се действа по твьрдо до една година отново на колене

171

Азз

преди 10 години

До софиянецсамо ако знаееш колко си ***,толкова *** че нямаш една капка сиво вещество и една гънка.мозъка ти е гладък като яйце на кокошка.и как нато и ес ше я изпарът ,,изпарена''.можеш ли да кажеш *** как ше стане това най голямата страна която заема една осма от света ше бъде ,,изпарена''.страна срещу която кой и да се е изправял е бил тотално победен(Наполеон и Хитлер)ако ти говорят нещо тези имена,защото както казах ти си много ***.

170

Перничанин

преди 10 години

До 210 СофиянецЕи, ама жерно си софиянец отвсякъде

169

софиянец

преди 10 години

Путин е арогантен *** ,който си въобразява, че няма сила, която да го спре и е абсолютна заплаха за мира в Европа. Нато и ес трябва да застанат на една единна позиция и да му покажат, че ако путин заплаши мирът в Европа, то в отговор рф може да бъде изпарена. Само така може да се спре този луд.Не може един ненормален човек да е заплаха за мира в цял континент и да бъде оставен да си разиграва руският джихадизъм и неонацистки национализъм, както си иска. АГРЕСОРЪТ ПУТИН ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН

168

rustam

преди 10 години

Завиждам на руснаците че имат такива политици завиждам им че имат и такава армия завиждам им че не им пука нито от американци нито от европейци много са си чупили главата с РУССИЯ сега е ред на америка а европа не се брои идва зима, и то студена за европа.

167

Аграрник

преди 10 години

Ще забраняват внос на храдилници и компресори за тях. Еми яденето, което им остава нестава са охлаждане. За кво са им хладилници?https: / / youtube. com / watch?v = 28dTRq45sQMhttps: / / youtube. com / watch?v = kUcSxzFZzGI

166

Анонимен

преди 10 години

Каза им всичко 1 към 1! Четете лузъри каква е истината и защо САЩ дестабилизираха Украйна! Наистина това е дипломат номер 1 в света!

165

Анонимен

преди 10 години

До stСанкцията е......... от днес, газта и нефта е в рубли, за алуминия в злато. Без малко и да забравя......... Русия и Китай продават некви хартийки...външен дълг на тия де ги печатат....за без пари ги дават)

164

malkiq princ

преди 10 години

mrazq zapadnqcite che se opitvat da me podkupvat s nqkakvi ***

163

морски

преди 10 години

Слава на Русия!Велика!

162

Анонимен

преди 10 години

Скъпи американци,на чело на Русия вече не е вашият"демократ"и"добър"президент Елцин,който почти бе унищожил Русия!На чело на Русия е един истински патриот и офицер от КГБ-Владимир Путин!Да това е човека които ви развали плановете да сте световен жандарм и да учите целият свят как да живее!Това е човекът които възроди Русия,за това и Путин ви е трън в очите,за това го изкарвате"агресор"и "зъл",а не "добър" като Елцин!И това е така защото възроди силна Русия!

161

тя

преди 10 години

Руснаците никога първи не са предприели каквото и да е , насочено срещу някой.Но те са велика сила и няма да позволят на Америка да ги ръководи и да са под техен диктат.

160

Анонимен

преди 10 години

Американците пак искат да си оправят икономиката на гърба на европеците и Русия като през втората световна война.

159

st

преди 10 години

Само една смислена санкция която русия може да наложи на сащ само една ми кажете.Само една която да навреди на щатската икономика така че гражданите да усетят и да им падне благосъстоянието.

158

bo

преди 10 години

Що реват бушмените...нали са богатиириии...да ви перем в псевдо държавата. Такава излагация с Украйна не може да им се прости на чукчите. А пък червените клакьори винаги ще икарат от джоба някоя засукана конспирационна схема.....Алооооу ***, кой вдигна Европа след войната, кой спаси Русия от немския ботуш....всичко с неизменната помощ на ония зад океана...после пак те ви виновни. Що скъпите ви "братушки" не си вземат да седнат на задните си части ида заживеят един стандарт за пример......а

157

Анонимен

преди 10 години

Като чета *** мнения на *** ме хваща срам да кажа, че съм българин. Не е за вярване '

156

Austin Powers

преди 10 години

Ей ***, разпиляхте ги от бой тези империалисти. Като сте почнали от 1917 та чак до сега. Хайде спрете малко имайте милост нали сте християни.