11

Анонимен

преди 9 години

До читателИ наемниците от Частните военни компаниимда не забравяме.Правилно правят муджахидинте ,че ги дерат живи тия

10

хм

преди 9 години

Преди доста време един кондуктор така се представяше-Петър Петров!Имаше открит и оптимистичен поглед и определено имаше проблем с мисленето,при теб е същото!Не знам дали си същия!?

9

ники

преди 9 години

И на всичко това Путин коментира 'боли ме изтребителя '

8

Лъчо

преди 9 години

Господин Петров, много ми хареса коментара Ви по повод изказването на В.Чуркин. Надявям се да съм Ви разбрал правилно и в коментара си имате предвид лицемерието на Държавния департамент и на президента Обама. Прав сте, че е нахално те да инициират безредици по цял свят, а когато някой им отговори адекватно да се възмущават. Прав сте, това е поведение характерно за нагли и лицемерни престъпници.

7

Ив

преди 9 години

Как да няма стил човека - цветове, линийки, различни големини на шрифта, малки букви, големи букви... Радва окото някак :)

6

продажник

преди 9 години

Този петроф е една нашенска комплексирана ***,дето се мисли за много умен и голям гявол!Знам,че ще ме изтрият,но просто не се сдържам пред такива ***!Тъпо,тъпо,тъпо,че краят му се не вижда!..

5

читател

преди 9 години

Да, да - "САЩ на този етап не обмислят военни действия...", те водят военни действия от самото начало: - снайперистите на Майдана, които убиваха протестиращи - "доброволците", които с въоръжен преврат смениха властта - тълпите американски военни съветници по коридорите на министерствата на Украйна - най-новото и модерно въоръжение на украинската армия, с което войниците избиват цивилно население в Източна Украйна е американско...Сигурно има още факти, които нашето общество не знае!

4

jan

преди 9 години

Авторче,отивай в детската градина да просвещаваш малолетни. Те може поне да те изслушат. Аз не ти дочетох глупостите.А не искам да коментирам и стила ти, ако изобщо имаш такъв.

3

BUSH

преди 9 години

Русия има право да се защитава и знае как да го прави.На тези на които слугуваш Другарю,Господин или *** Петров(оставям на теб да си избереш) на господарите на които служиш им е пределно ясно,че ако поставят Русия в "цугцванг" или нещо повече от това,ще трябва и те да се приготвят за пътешествие към Пъкала,където им е мястото.Как е възможно на тях да им е ясно,а ти да продължаваш да живееш жалкия си живот с илюзията,че можеш да унищожиш Русия?

2

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

"ЕТО ТОВА Е ЛОГИКАТА НА ИЗПЕЧЕНИЯ ПРЕСТЪПНИК - ТОЙ МОЖЕ, ДРУГИ НЕ - бел. моя/."Виетнам, Корея, Никарагуа, Панама, Либия, Ирак, Сирия, Сърбия - все държави, нападнати от Русия, нали, бе Петров? А бе, ти *** ли си, или просто си много нагъл?

1

SKSK

преди 9 години

Обама и хамериканците тепърва ще го духат.