18

Въпрос

преди 9 години

Кога ще премахнат надписа на Народното Събрание? Там нито има някаква сила, още по малко пък съединение!

17

NORMALEN

преди 9 години

KOALICIA GERB--DPC>MOGE DA SE KRADE.GERB--DPC--BALGARITE NA GURBET V ZAPADNA EVROPA.BOIKO I MESTAN--LIKA PRILIKA KATO DVA STRAKA IGLIKA.GERB--DPC--POLITICESKA POLICIA V DEISTVIE.

16

Истината

преди 9 години

"Политолог: ДПС може да подкрепя ГЕРБ в следващия парламент"Всички политолози са анти-българи. Те разглеждат страната ни като всяка друга държава, а не като родина и нямат и грам национално самочувствие. Просто ни разглеждат като обект на тяхните изследвания, чрез които си изкарват заплатата. България не трябва да е обект за изучаване на разни ***. Който е Истински Българин и иска да се нарича такъв би трябвало да се гордее със своите корени и родина. А не долен безродник.

15

Анонимен

преди 9 години

реплика на Банков 2010 г - Банковата система на страната е СТАБИЛНА видя се колко е стабилна

14

www

преди 9 години

ДПС НЯМА ДА ПОДКРЕПИ А ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО..

13

Анонимен

преди 9 години

до 11 - кога са управлявали само като в предния пармент Герб при най-голямата си сила имаха 116 депутата в този ще имат при всичик случаи по-малко. тогава управляваха с помощтта на синята коалиция и атака в началото, а по-късно янето замести атака... Ако Бойко бе управлявал сам и правителства нямаше да може да състави-

12

Дойн

преди 9 години

До 13Малко си се объркал - Дянков вкара парите на НЕК в КТБ, от незначителна банка започна да я помпа изкуствено, а от там и да я източва, а впоследствие явно и други около него! За година и 2 месеца .... ще ти се!

11

akuf

преди 9 години

на маринов прогнозата би се сбъднала при слаб вот. аз мога да се обзаложа с цяла България . че ако излезнат всички Българи да гласуват за една две Български партии ДПС няма дамогат и парламентарна група да сформират......

10

до 11

преди 9 години

Не само се целуваха, а и с помощта на златния среден пръст на Ефендито заедно управляваха, тоест заедно крадяха милиарди, само от КТБ се облажиха с 3,5 милиарда, даже напоследък съобщиха че дефицитът на КТБ е 6 милиарда! Маладци - Стахановци, само за 1 година и 2 месеца успяха да прилапат над 7 млрд супа пара - машалла!

9

До 9

преди 9 години

Да разбира се че Бойко доказа че умее да управлява еврофондовете и заемите ......трябва да си доста кадърен да станеш от пожарникар - милиардер !

8

Пиар агент

преди 9 години

Опорната точка на БСП не работи. ГЕРБ винаги са управлявали сами. БСП и ДПС вече на два пъти се целуваха и по добре червения *** да мълчи. Защо ли, ами защото избирателите на ГЕРБ са образовани и умни , не са *** и пенсионери.

7

Анонимен

преди 9 години

Политолог, Путинист, 3-то поколение комунист, другаря Александър Маринов, както всички други от червеното котило е заразен с лъжлив Червен език, а според другаря Кутев и със СПИН, защото се предавал по наследство както комунизма! Лош (болен) материал и това си ти е! За това в България няма оправия!

6

Анонимен

преди 9 години

След поразиите на пишман-експерта Орешарски, дошъл на власт чрез грандиозна манипулация от медиите на Пеевски, държавата има нужда от стабилно управление и инвестицииБойко Борисов доказано умее да управлява европейските фондове, не виждам друг по-подходящ

5

Анонимен

преди 9 години

Политолог: ДПС може да подкрепя ГЕРБ в следващия парламента някой съмнява ли се?

4

ХХХ

преди 9 години

Защо самоубийствена стъпка на ГЕРБ ? Та ГЕРБ и ДПС са си под един фес ! Това че в момента не го тръбят нищо не значи ....целта е да се наберат колкото се може повече овчари за пред урните ! Иначе малко акъл да имаш останал , ще знаеш че това е повече от коалиция .....Боко осигурява 10 места на мюсюлмани за зам. министри ...от Доган другите , малко по малко и на всякакви висши постове имена като АЛИ,АХМЕД и ХАСАН .....и туи то ***

3

michael

преди 9 години

А реформаторите ще влезнат ли? Защо всички говорят за тях, че едва ли не са сигурни, а процентите, които им дават говорят "на ръба". Появи ли се някой нов или при силно представяне на някой друг в този спектър могат и да останат пак на масички пред парламента

2

Анонимен

преди 9 години

По-скоро ГЕРБ ще подкрепят ДПС.

1

избирател-безпартиен

преди 9 години

Всичко, което казва и прави Б.Борисов , още веднъж подчертава, че в момента той е най- подготвения Държавник. Искаме или не той трябва да бъде Премиер. На другарите ще им кажа да избират . Мишето Миков-пиянде и ***, Бареков-наркоман и луд за връзване, Радан Кънев-мижитурка и пудел на Иван Костов. Това предлага политическата сергия в момента. Иначе е лесно да се псува , но Премиера трябва да има опит и качества. Б.Борисов е бил Гл.секретар на МВР, Кмет на София , Министър председател .