38

Анонимен

преди 9 години

Братя българи И ТУРЦИ, загърбете различията и омразата и на 5-и излизайте да гласувате, нека отрежем поне едно от пипалата на мафията - Ахмед Демир Доган, агент Сава от Държавна сигурност.Я си спомнете наглостта му - vbox7/play:1523a09eНас - българите ни ограбва, а сънародниците си турци ги държи бедни и невежи, та да бъдат постоянно "страхувани".ИЗЛИЗАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ И НАДЪХВАЙТЕ ВСИЧКИ БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ

37

до 38

преди 9 години

До За ОрешарскиТоя па за Орешарски тръгнал да скача.Я се скрий бе брат, тоя гъ*а си продаде - първо беше седесар, после царист, СЕГА ПЪК КОМУНИСТ??????? Айде нема нужда и гербер да става, то бива проституция, ама чак пък толкова.Седянката премиер, НЕ МЕРСИ да отива при Виденов, Гечев, Костов, лостов и другите мотики - т.е. на бунището на историята.

36

Анонимен

преди 9 години

До Пиар агентИзкуфял си като онзи дето измисли фразата "да ама не" като при него е обяснимо.

35

Анонимен

преди 9 години

ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА, БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ ОБЕДИНИ С ДПС - 1000%Сега е по-дипломатичен, защото знае тъпия електорат на сараите колко малко му трябва да се спече и да гласува в строй за башибозука.Вместо това де що читаво турци има по Кърджали и Хасково, ГЕРБ ги гепиха, те са единствените дето крадат електората на доганя с ятаганя.Не съм фен на Борисов, но това му е много мъдър ход.Няма да повтори грешката на БКП, царя и Костов.

34

Анонимен

преди 9 години

Само Козмин Моциииииииии!Наздраве на всички истински българи!Баси майката от 2 дни не мога да изтрезнея заради тоя!П.С. Как да изтрезнея като постоянно жуля от оная нощ.

33

пешо

преди 9 години

Всъщност за герб са достатъчни и 102-105 депутати!Но не защото РБ ще вземе над 16!А защото ГЕРБ има опит и ще си накупи депутати!5-6 от МВРО- тези продажни ченгета в толкова коалиции се включваха, лесно ще се продадат! И в НФСБ ще има за продан, Архонта и други..ГЕРБ ще купи и 5-6 от Бареците - те без парите от КТБ ще се продадат и както Атака - половината ще ги напуснат!И сред путлеристите от АБВ ще се намерят няколко!накрая няколко куневисти ще допълнят до 121! И РБ няма да трябва на ГЕРБ!

32

остин

преди 9 години

*** нещо им издиша сериозно концепцията. Поредните опорни точки искат да ни втълпят как видите ли Бойко ще си играе с ДПС .1. с кого си играехте и целувахте вие бре ***? 2. в листите на ДПС не съм видял Цветанов а Чубанов и няколко други ***...и още ред подобни гафчета , не а направо насирания. Добре е че е Бойко че иначе няма за какво да си говорите другарки и другари *** :)))) смех у публиката , за пореден , но не за последен път!!!

31

Богдан

преди 9 години

Бойко не е вчерашен,няма да повтори грешката на Костов,знае им козовете и спатиите,няма как да го излъжат вече,номера който му извъртяха с не отчетения ток по Коледните празници през зимата на 2013 му е също обеца на ухото..въпросът е заслужава ли си всичките нерви отново!

30

ДО 25

преди 9 години

До турско станаСтига бе стига па и ти да те имам у песимиста, турско било станало.Ми излизайте да гласувате и няма да е турско, давайте всички заедно да си връщаме държавата.

29

Анонимен

преди 9 години

До Пиар агентНе знам защо слагаш пенсионерите до ***, но родителите ти сигурно са пенсионери? Или ***?

28

Анонимен

преди 9 години

Стига спекулации, то може, *** то не може.А най-смешни са червените ***, дето няколко мандата вече управляват с башибозука и сега роптаят, че ГЕРБ са в коалиция с тях.Ако наистина стане така, значи пак протести и край с ГЕРБ, ако не стане, значи добре решение на ГЕРБ.Изчакайте изборите и да видим.

27

За Орешарски

преди 9 години

Премиер трябва да е Орешарски. При условията, които му създадоха ГЕРБ, под ръководството на злобния си лидер, и ДПС , успя да направи доста положителни неща. Ако не му пречат ГЕРБ и ДПС, най-вероятно за месеци българите ще заживеят добре, спокойно и със самочувствие. Това е единственият премиер, който успя да покаже , че може и че знае как. Спрете ГЕРБ и ДПС в устрема им да съсипват народа и страната ни.

26

111

преди 9 години

Омръзнаха ми с тези прогнози . Видяхме ги колко познават на предните избори .Нека си починат до изборите и след това да се явят - ако имат някакво достойнство

25

Dichev

преди 9 години

Верно ли? Айде стига бе? Сериозно? Не се шегуваш? Абе тоя топлата вода ли откри или студената по-скоро!

24

Анонимен

преди 9 години

ДПС е ясно обозначено като бандитска групировка, достатъчно е да се сетим, къде е Делян Пеевски и за кого безчинства с цялата държава. Ако Бойко залитне към тях, това ще е краят му - както стана с НДСВ и с БСП.

23

Ани

преди 9 години

Атака се компрометира по време на февруарските протести 2013. За да добие популярност е необходимо да смени ръководството което не виждам как ще стане до изборите. Колкото до ДПС колкото и да съм против по принцип в края на краищата живеем в една държава и нейното добруване е от общ интерес. На тази основа могат да се постигнат много неща. Всъщност това е основния проблем на социалистите защото те се опитват да прокарат чужди понякога враждебни на България интереси.

22

Анонимен

преди 9 години

политиците се връткат на револверен принципедни и същи си правят партийки ,за когото и да гласуваме получаваме същите

21

глупости

преди 9 години

Нищо самоубийствено няма в българската политика!Просто герб и дпс ще си крадат на воля,а българина тъпо ще гледа!Интересно,какво очаква този политолог!?:))))))

20

Пиар агент

преди 9 години

БСП-ДС са мобилизирали всички сили да компроментират ГЕРБ. Да ама не. След Костинбродската история вече никой не вярва на *** наречени политолози , социолози и особенно на Бюрека-килър на политически биографии. След изборите просто ще има голяма чистка в БСП кадрите. Чистка до корен и никакви компромиси.

19

?!?

преди 9 години

В кръчмата има по-добри пилитолози от тоя!