58

малко факти

преди 9 години

СДС и НДСВ,а също и БСП бяха в коалиция с ДПС.ДПС е като сиренцето в капана.Който се е полакомил за него е споделил съдбата на мишката.Ако ГЕРБ направи коалиция с ДПС това ще е краят и!

57

ганчо

преди 9 години

Това се казва политическа игра. С всеки и с всички винаги на първа линия. Ако бат Бойко направи тази глупост и се съюзи с ДПС - жална му майка. Реформаторите също не са за подценяване. Зад тях стои г-н Костов, а той знае как да играе. Смятам, че ЕС ще извика ключовите играчи ще ги срита и ще се направи правителство на националното спасение. Гледайте тогава какъв сеир ще стане. Очакват ни весели , студени, бедни и гладни месеци, докато не грабнем тоягите и съвети, съвети и само съвети на тези ..

56

хахахахаха

преди 9 години

не МОЖЕ,а ЩЕ го подкрепя,макар и негласно,нали и двете"партии" целуват на ердоганя гъзът!!!нали и двете"партии"-в кавички щото са ИЗКУСТВЕНО създадени се кланят на един господар!Едните ги създадоха тъпите партийци под влияние на тъпата "интернационална"политика на още по-*** копеУета-селендури и неграмтници под влиянието на масона горби кесията,,а другите с пари от всички анти българи щото нищо хубав оза БГ не напраиха!!!!!!!

55

алкохолог

преди 9 години

в името на далаверата само гледайте какви "невъзможни" коалиции ще се пръкнат

54

Сапарев

преди 9 години

Не ме е*е кой с кого ще се съюзява. Спрете да крадете и оправете тая държава, докато още я има!

53

загрижен

преди 9 години

ГЕРБ са толкова жадни за власт,че няма начин да не се съюзят с коварното и продажно ДПС....повече от ясно е ,че така ще се случи....т. е. АКО ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ,ВИЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ДПС и техните еничари....не го допускайте....има и друг избор....

52

www

преди 9 години

Логичната и желана от двете партии коалиция в следващия парламент е ДПС-ГЕРБ. Борисов говореше за такава коалиция още в предишния си мандат - ще ги пуснем във властта, ще се бетонираме във властта - казваше той по радиа и телевизии. Наскоро потвърди това с обещания за десетина заместник-министри мюсюлмани, както и да се разбира думичката мюсюлмани!Затова са и ответните ходове на ДПС. Преди няколко дни ДПС номинира за избираеми места в листите си министър на Орешарски (от БСП), както и Делянчо.

51

Анонимен

преди 9 години

Това вече не е народ,това е ***. Това не е държава а една жалка пародия. 25 години,сринаха страната. Този *** който имаме за президент,обяви Турция за приятел и Русия за враг. Виновни за това сме ние,че го позволихме. Не те. Ако бяхме народ а не егоистична *** каквато сме сега,щяхме да спрем още разни Лукановци и Желювци през деведесте. Не го направихме. Срамота е на народното събрание да пише" Съединението прави силата" Какво съединение?? На този *** зомбиран народ??

50

Касим Дал

преди 9 години

До 60 анонимник. А твоето какво общо има с темата? Аман от Мирча Кришани.

49

Винету

преди 9 години

А може и да не подкрепя.

48

Анонимен

преди 9 години

Tova e poslednijat mandat na gerb taka ili inace!

47

DreamTheater

преди 9 години

Няма да има коалиция между ГЕРБ и ДПС.Това са поредните социалкомунистически лъжи.Поредните опорни точки на Моника и Съсела.

46

Анонимен

преди 9 години

Има ли по-голямо политическо самоубийство от това, че назначеният с нагла измама "президент" е единственият от ЕС, който не само отиде на церемонията по встъпване в длъжност на Ердоган, но и обяви, че Турция е наш съюзник, а Русия - враг? Е, той само продължава политиката на навеждане на Турция, която ГЕРБ започна в лицето на Борисов още преди 4 и половина години, ама все пак си я продължава... Да не говорим, че не само той облизва Ердогановия ***.

45

Анонимен

преди 9 години

Някой вярва ли на тези т.нар. политолози , социолози ....

44

Анонимен

преди 9 години

а ние ще ги подкремим с дряновицата този път няма да им се размине на герберугите и ***

43

Анонимен

преди 9 години

Ако е така както казва тоя измислен социолог, това е края на ГЕРГ и Борисов и няма да изкарат и половината си мандат, това е сигурно.Но се съмнявам много в "изследванията" на българската продажна социология.Давайте им златни скунксове и да не ни занимават с простотиите си.

42

Анонимен

преди 9 години

И на ГЕРБ и на ДПС членската маса е съставена от овце.Та ако Бойко и Местан сръбнат още едно кайве и решат да правят комбина, няма нищо чудно Местан да подкара стадото към ГЕРБ, колкото и да го е клал Бойко по време на Възродителния процес.

41

....................

преди 9 години

Някои стъкмистолози не спират да лъжат и да натрапват мнението си на народа, но вече няма кой да им вярва на лъжите.

40

Анонимен

преди 9 години

До пешоИ като се събуди краката ти отвити ли бяха?

39

Анонимен

преди 9 години

До остинЧе има ли по-големи *** от Цветанов и Бойко бе зомбиран?