38

Анонимен

преди 9 години

Изберете си Стефан Солаков за Президент,Любомир Желев за мин.председател.Искам по бързо да се върна в родния си край.П.с. и да не забравите Валентин Касапина (може външен министър)

37

boc

преди 9 години

Изтриха ме от вчера, но ще го кажа пак:Най голямата заплаха за националната сигурнст на България са:- турската икономическа инвазия- *** и ислимизациятаИ този неосултан, мечтаещ за възстановяване на някаква империя!!!!!

36

...

преди 9 години

PRIZOVAVAM ARABITE, TURCITE, RUSIA ,KOREA, KITAI, JAPAN, BADETE GOTOVI ZA VOINA SEGA , OBSHTIQT VRAG E AMERIKA ! VOINATA ZAPOCHVA NA 1/09/2014 GOD ! MAXAME TERORISTITE USA ! SVETA BEZ TQX SHTE BADE PREKRASEN ! BOGOVETE SA SAS VAS

35

Иво

преди 9 години

КАКВО ИЗПИСАХТЕ ЧАК ЦЯЛА СТРАНИЦА ЗА НЯКАКВА ***....

34

boc

преди 9 години

Някои казват така, други онака, Аз казвам - гаден , мръсен турчин, мислещ се за султан на несъществуваща османска империя!Анатема!!!!

33

Дніпро - 1

преди 9 години

До Anti-U$AХаха има да сънуваш.Напушил си се яко май,а?

32

aaaaa

преди 9 години

bravo na Erdogan ,takiv politi ni trayabva v Bilgariya

31

Anti-U$A

преди 9 години

Ердоган има всички предпоставки да седне ДО столчето на Путин!Този път Султана(на Турция) и Императора(на Русия) очевидно няма да се бият, оооо, не, по-скоро ще се пазарят на воля, против западният неприятел(ти да видиш)...

30

Анонимен

преди 9 години

Някой казват ЕрДоган аз казвам ЕрДиктан, няма какво да си кривим душите, човека си е тоталитарист диктатор.

29

Turkish Pig

преди 9 години

А, тоя жив ли е бил още! Я утре в Белене да нахрани прасетата!

28

Маркс

преди 9 години

Да се сравнява Таийб с Ататюрк е все едно да се сравнява Хитлер с Мандела. Ататюрк извади турците от мракобесието на ислямизма, а Таийб ги връща обратно там и ще има мъндръсане, вервайте ми! Лошото е, че новите ни господари унищожиха армията ни, въоръжението и ценностната ни система, та ще трябва да се браним с камъни и дърве и да чакаме армията на Исраел за помощ, защото Путин няма да си мръдне и пръста за дупедавци като политиците ни, а натовците ще гледат тъпо и ще се чешат по мъждраците !

27

Анонимен

преди 9 години

Огромни герими са пуснати под поилото на с.Загражден от двама рибари и понеже няма закони и държва,тези хубавци си дерибействат на воля. А вие балъци,плащайте с данъците си заплатите на служителите на ИАРА и риболовни билети.

26

Анонимен

преди 9 години

Народи като турския, руския и българския си искат стопанин ...те си имат нужда някой да ги стриже, дои и ... ***, когато трябва."" Такива народи бъркат благородството с глупост, а добротата с слабост ...уважават единствено този който ги насилва, защото роба не мечтае да е свободен ... роба мечтае да е робовладелец! ""

25

Анонимен

преди 9 години

Аллах-Шейтан акбар!

24

на всеки км

преди 9 години

Като видя тези червени вратовръзки и петолъчки...не може ли да се случва някъде далеч от нас? А преди 25 години мислех, че ще паднат и червените човечета от светофарите...

23

НЕЕЕ САМ АЗ

преди 9 години

поздрааввв на ТУРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ КАКВО ИЗМИСЛИХА ТИА СЛАНИНИ ОСВЕН АЛЪШ ВЕРИШ///ДРУГО НЕМА КАТО И НАШИТЕ ПОТОМЦИ НА ИНДИЯ ...АБСОЛЮТНА ПОМИЯ

22

Anonimen

преди 9 години

Когато турците вдигаха стачки на площада, Борисов посъветва Ердоган да направи като него-да подаде оставка. Ердоган смаза със сила протестите, арестува няколкостотин висши полижаи и ето резултата- висок рейтинг и птезидент. Не е зле ББ да се поучи от Ердоган, когато пак реши да подава оставка.

21

Анонимен

преди 9 години

Давай Стяуа мачкай зелената *** ! В Европа няма да им свирят симулациите колкото и да ръкомахат.

20

Анонимен

преди 9 години

Турция ще тръгне надолу при всички положения. Днес Ердоган предаде властта в партията на Давутоглу, и каквото и да говорят все пак Ердоган губи силният премиерски пост, и получава един слаб пост про-форма, който тепърва трябва да се засилва със евентуален референдум и промяна на конституцията.

19

75

преди 9 години

В Турция е както в Русия. 90% от хората харесват Путин/Ердоган. На останалите 10% полицията им знае адресите.