9

До neo5

преди 9 години

А бе пич...заради такива безделници като тебе, които се наливат с ракия всеки ден от седмицата, я докарахме дотук. Ти не си ли на работа на следващия ден, бе ? И да си, сигурно си келнер в някоя селска кръчма и бачкаш за 400 лв на месец. Много глупав народ станахме заради такива като тебе. Викаш пиене и ядене да има, нали ??? Ти цели нямаш ли в живота ? Образование, кариера ? Е такива като тебе ще си изгният тука в България. После политиците са ти виновни, а? Наливай се още с ракиджос и бира !

8

Гнафт

преди 9 години

Всичко зависи от количеството

7

Анонимен

преди 9 години

Нео,рака е наследствен.Ако много се ядоаваш,сътресираш може и да се отключи.И при диабета е така.Може да си ги носиш наслефсъвено тези боьести,но никога да не се разболееш от тях.

6

Анонимен

преди 9 години

три бири на седмица ,тия са азиатци

5

pastoral

преди 9 години

хм. пък ирландците наричат уискито "ишке ба" или "вода на живота". "разни хора...". но всичко иде от дозировката, защото колкото и животворна да е водата, все пак и в нея можеш да се удавиш. мъката обаче -не. защото тя умее да плува. дали може парти с настроение без алкохол, съм се питал и аз, докато не бях поканен на една турска сватба и вече знам, че отговорът е - да.

4

стефчо

преди 9 години

опасен е съвременния начин на живот,не пиенето и цигарите. ако искаш постоянно много пари и стандарт на живот наложен от медиите и рекламите имаш 3 варианта-самоубийство,рак,психиатрия......изберете сами

3

Пената Созопол

преди 9 години

Ако не е алкохола, нямаше да има деца .Мъжете не искат деца, защото ще отиват парите в тях и няма да има безразборен секс и алкохол .Жените не искат деца, но се налага да родят за да си уредят бедната дупара .ДА ЖИВЕЕ АЛКОХОЛА .

2

Дедо Мъди

преди 9 години

Абе аз нямам нито един жив набор който да не пие по 0,05литра домашна гроздова ракия 2-3 пъти на ден с поне 1 вино !Всичките бабета палави вдовички дето гледат сутрешни блокове и се впечатляват от скрите реклами на немските бакалии и не традиционните за нашите организми храни умряха или от рак или от сърдечна недостатъчност както преди това пернаха по 2-3 инсулта ,както са си с диабет и масирани ошипявания на гръбнака и вратните прешлени !Воистината е само в домашни вина и ракии без химия

1

трифон зарезан

преди 9 години

абе я си гледайте работата !!! алкохола е в кръвта ни ! Българи сме, няма как !