15

Анонимен

преди 9 години

Дрън, дрън, бла, бла. Всяка нормална държава си има външно разознаване. Няма друг начин. Нека не се залъгваме, че живеем като светци. Просто медиите се правят на наивни и си правят сензации. Малоумния, *** народ получава един мокър *** по лицето, че да се събуди и да се осъзнае на кой свят живее, изгърмяват няколко бушона като Сноуден и светът си продължава да се върти. Горко и тежко на държава, която няма външно разузнаване. Само това ще добавя.

14

FBI

преди 9 години

Германия крие информация за Мафията и организираната престъпност в собственната си даржава за не стане за срам и позор в цяла Европа , иначе Сърби се стрелят с калашници в Мюнхен като по време на войната в Косово

13

Анонимен

преди 9 години

а защо се оплакват тогава от сащ че ги подслушват

12

цирк та дрънка

преди 9 години

Точнп па тази телевизионно списание огледалце даваше преди много време екслузивен репортаж ртл за турската мафия в германия и давайа някакви *** с раздрънкан мерцедес говорещи немски , очаква ме нов репортаж в скандинавски стил за сръбската мафия , а на журналистите от шмергел тв им казваш , че са ветропоказатели , бетер бг журналистика в стик да економист шити лийкс , който пърди скоро се насира.

11

пустиняк

преди 9 години

Номер 9, зaсрaми се, негрaмотнико. Кaкви идеЙ пишеш, кaк не те е срaм дa си толковa неук. Седнaл дa нищи той световнaтa политикa, a не може дa пише.

10

Анонимен

преди 9 години

Това е логично.В Германия живеят и работят милиони Турци. Германските служби да са луди, за да не се интересуват що за хора пътуват от Анадол до Бавария и Саксония и обратно. Покрай обикновените турци, които работят и учат в Германия, не се знае какви групировки развиват дейност.Всички знаем що е това албанска мафия и какво върши тя в Западна Европа.Така че, германското шпиониране е нещо съвсем логично.

9

se

преди 9 години

Малките държави след 1989 са разстреляни.Агенти на най мръсните правителства(САЩ,Великобритания,Германия) ежедневно слухтят и подслушват в страните от бившия източнен блок.Целта е притискане и кражба на идей.Вкарани сме в спиралата на унищожението под привидна формула за демократично управление.Във всички тези страни имат агенти и от местното население.Пример: Борисов,Цветанов,Паси,Симеон,Костов,Станишев,Доган,Местан,Нейска,Първанов,Стоянов,Желев,Близнашки и много други предатели на БГ.

8

Анонимен

преди 9 години

След като Меркел изгони ЦРУ, агентите на ЦРУ в немското разузнаване сега отмъщават с уж случайни разкрития? Плоско Вашингтон, много плоско и елементарно. Нито ще си върнете имиджа, нито ще замажете гафа, след като ви изритаха от Германия.

7

Анонимен

преди 9 години

""Шпигел" съобщава, че получава информацията си от документи, предадени на ЦРУ от шпионин в редиците на БНД."Вижте ги американските смешници колко са явни, още не могат да преживеят мисълта, че станаха за резил пред цял свят и сега са вдигнали мушката на немското разузнаване, вече за втори път ги издават, за да си избият комплексите, след като ги изгониха като мръсни кучета.

6

Анонимен

преди 9 години

Германия можеше да излезе от НАТО.

5

Анонимен

преди 9 години

И сега какво, Меркел изгони представителя на ЦРУ и американските къртици в немското разузнаване получиха заповед да злепоставят Германия, за да им отмъстят. *** жалкарите, сега ще излизат по една две такива новини месечно, за да забравят всички за американската издънка.

4

Анонимен

преди 9 години

Германско списание пише как Германия подслушва други страни. Е на това му се казва Демокрация!!!Кога ли ще видим американско списание да пише как САЩ подслушват други страни????Вероятно никога!!! В САЩ, както и в Русия няма свобода на словото и медиите.Европа е най-доброто място за живеене, поне за сега. Дано *** които внасят да не съсипят всичко.

3

Анонимен

преди 9 години

Te i sega prodaljavat da podsluchvat Turzia.

2

езичник

преди 9 години

албания?

1

Бундес Ушо

преди 9 години

Все още не е разкрита тайната за албанския реотан .