10

Той е

преди 10 години

До брей Ако русофилските партии вече няма да са сила, това би означавало, че руската част на Украйна вече я няма! А пък е смешно, да се казва - русофилски, проруски! Та те самите са си руснаци, русофоби ли да бъдат? И защо проруски, а не - руски?

9

Поп Грую

преди 10 години

До Анонимен 13Мяза на унгарски товарен кон в тиквата! Олигархична ***, украински аналог на Слънцеликия Кормчия от Банкя.

8

проруска

преди 10 години

И той да се разпусне!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Нещо *** има в тази голяма несъразмерна глава. Не мислите ли?

6

Анонимен

преди 10 години

До софиянец А чакай има още веселба за укропитеците-евроинтегратори Септември месец идва нова честитка с увеличения А декември идва втора честитка ,че газта им ще свърши А само след 40 дена им идва честитка ,че нямат въглища за ТЕЦ-овете си и познай кой ще е на тъмно Е там се оформя истинско ЗРЕЛИЩЕ и ако някой холивудски режисъор не го документира ,то изтърва огромен матрял за блокбастъри

5

Хм

преди 10 години

До До Хм 6"Правителството е коалиционно и включва партиите "Отечество" (на Юлия Тимошенко), "УДАР" (на Виталий Кличко) и "Свобода" (на националиста Олег Тягнибок), групите "Икономическо развитие" и "Суверенна европейска Украйна", както и други народни представители. Липсва "Партията на регионите" на Янукович, която единствено подкрепя рускоезичното население. Както казах - само майданци. А "Свобода" са по-големи нацисти и от "Десен сектор".

4

софиянец

преди 10 години

явно порошенкото иска да свети масълцето на авака и компания, заформя се веселба - укрите щото са умни ще имат хм.. зрелища - хляба се отлага за светлото евро-гейско бъдеще, за момента ясни знаци и силни сигнали. интересно - като се самоизяде хунтата и някоя част от остатъчните феодали вземе власта и получи курабийка от другарката Нюланд като смвол на божественост - какво ще ядат, като гледам това се очертава за края на есента и началото на зимата, а газ няма, и няма да има...

3

аууу

преди 10 години

Пир по време на чума- женката те на тоя си прави фотосесии,докаго трепят народа на източна Украйна.

2

Хм

преди 10 години

Късно е либе за китка. Трябваше още като падна правителството след протестите да направите предсрочни избори. Тогава нямаше да има нито ЛНР, нито ДНР. Правителството щеше да е легитимно, а не сформирано само от майданци. И щяхте да получите пълно международно признание и подкрепа от всички държави + ООН. И атовете щяха да спрат да се ритат и да се разберат по човешки. Ама винаги има едно what if?, т.е. ами ако?

1

Монархист

преди 10 години

Направо да номинираме неграмотниците от ГЕРБ и да ги пращаме в Украйна да управляват пожизнено.