6

Анонимен

преди 10 години

Не е Депресия.Хората в депресия пият лекарства за успокоение на нервите.На много хора им се случват, тези лоши неща.Нито са депресирани,нито пият лекарства.Насилваш нещата,здравите хора ще ги изкараш болни.Типично за психолог или психиатър.Така може да им провалиш целия живот,да им разбиеш семействата и в детските очи да има тъга.Защото,най-лесно е да кажеш този е в депресия.Случайно да си част от техния живот и да знаеш обстоятелства,около тях!?Хората са ди такива обичат да зословят по адрес.

5

do 3

преди 10 години

Ама и ти си гениален. След случките, които си изброил, човек изпада в ... познай какво ... правилно ... ДЕПРЕСИЯ!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Лошо отношение към вас. Несправедливостта към вас. Факторите могат да бъдат хиляди. Когато е с наслагване е години наред във времето. И в един момент не издържат повече....

3

Анонимен

преди 10 години

Любовна мъка, несподелена любов. При жените не е ли възможно?

2

Анонимен

преди 10 години

Нищо подобно. Не е задължителна депресия да има. Може да е неразбиратеьство в дома, проблеми в работата, безпаеичие, безработица, внезпна смърт на близък, тежки заболяване или диагноза. Нещо на, момента провокира в тях отключва се и с фаталния край ще му прключат пеоблемите на мига. Да не мисьите, че го обмислят нищо подобно. Изпада в умопимрачение на мига, провокиран от нещо и някого. Някои хора, нямат цетка на езика и не си дават сметка за, много неща, нито за думи, нито за действия.

1

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

В "демокрацията" хората депресирани от свободния пазар и либералната икономика си теглят ножа сами ! В страните където хората искат да са свободни помагат на финансовите социопати да ходят при всевишния!