68

говори Москва

преди 10 години

Барековв,само Майдана май ще управи работата мой човек ще ви стъпчем като въшки всичките до един

67

4EPA

преди 10 години

DODUKA LASNA -PKAZA SI ROGATA- SAS KOVA4KI A -- SEGA 6TE IMA DA ***- ***,,-ZNAE KADE SA PARI4KITE,,-KATO CVETAN VASILEV DUHNA -------6TE PROVEJDA AKCIA 4ISTI PARI4KI ZA MRASNI RA4I4KI-----DA GLASUVATE ZA NEGO TOI E 4IST KATO RAJDA......6ILO V TORBA NE STOI.

66

Barekov Kaput

преди 10 години

Barekov e kato izpolzvan kaputno tova mom4e"***" nqma li sram ve4e

65

шопето

преди 10 години

Назначените "капиталисти" с крадени от нас пари пак искат да си купуват летящи чинии. Ама на Бузлуджа отдавна имат. Да си я постегнат и да отлитат за червената планета. Ковачки, Бареков и тия като тях...

64

Скумриев

преди 10 години

Крайно време е да се забрани регистрация за избори на партия,за която е доказано,че купува гласове.Само така тази порочна практика ще престане.

63

Анонимен

преди 10 години

В Свищов на миналите избори Лидер даваха по 30 лева на глас.

62

Анонимен

преди 10 години

polovinata ot tia sa fashagi ....

61

Богдан

преди 10 години

...Бареков призова председателя на ГЕРБ Бойко Борисов да се кандидатира за депутат също от Пловдив за да премери сили с основния си опонент на вота през октомври..--------------------------------------------------------Все едно Мара Отварачката да кани Лили Иванова да пее с нея...

60

Lainekov

преди 10 години

Tozi drisljo mai naistina se e vzel na seriozno.Mislia si ,che takav material zasluzava takiva bokluci da go upravliavat.Kakavto materiala,takiva i upravnicite mu.Skoro ne shte vidim red v darzavata,dokato takiva mekereta se izbirat.

59

Граовец

преди 10 години

Трябва да сменим главния прокурор и да вкараме този в затвора.

58

Анонимен

преди 10 години

*** и мръсника тоя, язък, че е от Пловдив. Но си има и доста стабилни глупави хора които си гласуват за него. *** народ сме и за тва сме на тоя хал, прости хора живеят по тези земи, тва ни е проблема

57

ицо

преди 10 години

Барековото ***,просто не го виждам след тези избори,незнам какви пари има да връща и кой му ги е давал,ама няма и работа като провинциален репортер да си намери.....а той някакви министерски постове сънува.

56

Иво

преди 10 години

В тая партия *** до ***. Тоя кавал щял да се съревновава с ББ. Ми като искаш да видиш как ще му дишаш праха с разлика от 50% влез в същия МИР. Надявам се да си спомни думите си, че ако не ги изберат хората с подвити опашки и обратно отдето са излезли.

55

Анонимен

преди 10 години

До ДесенМоже и да е имал основания за тези свой действия Бареков. Не мислиш ли? Това че е скъсал политическия си съюз с тези изброени от теб или с някой друг нито значи, че е лош политик, нито значи че не работи в интерес на България.Пък и в интернет може да прочетеш всякаква помия, написана от когото и да било. Ти ако си мислиш, че това което често четеш в интернет е истина жестоко грешиш. Така че стига плюл Бареков и карал наивните хорица да четат по интернет клюките.

54

Путьо

преди 10 години

Бареков си вкара автогол...:)

53

Десен

преди 10 години

Бареков съвсем счупи всякакви принципи. Преди време Бойко беше най големият Бг политик след това стана най голямото зло. Цв Василев докато му плащаше сметките и кампанията беше ОК след това стана лош, Каракачанов като го напусна и той стана агент на ДС, сега с Ковачки поразровете се из интернет да видите какви ги е бръщолевил Бареков срещу Ковачки. Все пак всичко си има някакви граници.

52

Анонимен

преди 10 години

Rom!Shte glasuvam za Barekov, na drugiq svqt!Glasuvalite bratq romlqni, bqha izlagani ot Barekov prez mai, koito ne prizna tehnite glasove do kolkoto da privleche Balgarski glasopodavateli za oktomvri mesec!

51

Иван

преди 10 години

Казах му, че аз дори няма да вляза в неговите заводи, защото той не си плаща осигуровките, какво говорим за заплатите. И ето го къде е кацнал при БСП, подчерта лидерът на ПП България без цензура.

50

Иван

преди 10 години

Христо Ковачки купува гласове за БСП от собствените си работници. Това заяви на пресконференция във Варна лидерът на ПП България без цензура Николай Бареков, предаде Фокус.Какво социално има в една социална партия, която разчита на един олигарх, който не плаща заплати и три месеца преди изборите не е дал заплати на работниците си, след което им казва, че ще им даде по 100 лв. ако гласуват за определена партия, каза Бареков. Той посочи, че Ковачки е бил при него преди половин-една година, за да си предлага услугите и да влиза в коалиция с него, но Бареков го е изпъдил. Казах му, че а

49

ИСТ

преди 10 години

За да е завършена коалицията,да се коалират с " невинните" от Софийския затвор и лидерите от 4 километър.Представете си ако тези влязат в парламента.Боже пази България. С какво съгрешихме че ни наказваш.